donderdag 7 augustus 2008

Saartje Vandendriessche @ Belgische Babes Movies


http://rapidshare.com/files/135069947/Saartje_Vandendriessche-4-8-2008-rode_loper_naaktkalender-divx.avi
Ben je man of vrouw, tussen 18 en 98 en heb je geen last van schroom? Of kan je die schroom overwinnen met de steun van je vrienden of collega's? Heb je een superlijf of een maatje meer (of minder)? Wil je jezelf samen met vrienden of collega's eens van je mooiste en puurste kant laten zien? Je eens goed amuseren en laten soigneren? En daar dan nog een droom, plan of project mee realiseren? Schrijf je dan in voor De naaktkalender, een nieuw programma van Eén.

In De naaktkalender poseren tien groepen of verenigingen voor een glamoureuze fotoshoot. In vijf voorrondes komen telkens twee groepen tegen elkaar uit. Dat kunnen teams van brandweerlui of bouwvakkers zijn, een sportploeg of een team van collega's, leden van het zangkoor of de fanfare, van het buurtcomité of de oudervereniging. Kortom: elk team van zeven tot tien mensen kan zich inschrijven.

De naaktkalender wordt sexy, speels en een tikje gedurfd, maar stijlvol en integer. De deelnemende groepen kunnen voorstellen doen voor een leuk concept van hun eigen fotoshoot en kunnen meewerken aan de verdere uitwerking ervan. Ze worden daarbij optimaal gesteund en begeleid door Saartje Vandendriessche en Ben Roelants én een professioneel team van stylisten en make-upartiesten. De fotografen zijn gerenommeerde vakmensen met ruime ervaring in de glamour-fotografie.

Het programma volgt de twee teams vanaf de voorbereidingen tot de uiteindelijke fotoshoot. Een professionele jury kiest 12 foto’s van elk team: één foto voor elke maand van het jaar. Op het einde van de aflevering mag de kijker beslissen welke groep naar de finale mag. In die grote finale tussen de vijf uitverkoren teams wordt uitgemaakt welke naaktkalender het uiteindelijk haalt. De winnende kalender wordt massaal verspreid in de Vlaamse winkels. De laureaten winnen twee keer: ze zijn voor even dé fotomodellen van Vlaanderen en met een gedeelte van de opbrengst kunnen ze een leuk plan of een zinvol project verwezenlijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten