donderdag 14 augustus 2008

Wendy van Wanten @ Belgische Babes Movies

http://rapidshare.com/files/133856699/Wendy_van_Wanten-27-11-2006_rode_loper-divx.avi

Wendy Van Wanten (Oostende, 6 februari 1960), pseudoniem van Iris Vandenkerckhove, is een Vlaams model, zangeres en TV-figuur.

Iris Vandenkerckhove begon haar carrière als model bij een Gents modellenburau. Ze verscheen onder andere in Elle, Vogue, Burda, Flair en The American New Look. Ze heeft opdrachten afgewerkt in Parijs, Düsseldorf, Amsterdam, de Bahama's en in Arizona (Verenigde Staten).

In 1986 werd ze winnaar van de Baccara-beker als Iris in het team van Johan Verminnen met het nummer If I could only ....

In 2000 speelde ze één aflevering mee in Samson en Gert als zichzelf.

Ook speelde ze een gastrol in Familie Backeljau (aflevering: Betonhoofd).

Ze werd vooral bekend van het programma Pin-Up Club, waarin ze als Wendy Van Wanten de brievenrubriek presenteerde.

In 2006 was ze het onderwerp van het tv-programma Wie wordt de man van Wendy op VTM. Hier heeft ze haar partner gevonden, Frans Vancoppenolle, die ook haar manager geworden is. Later waren zij samen te zien in de docusoap 'Wendy & Verwanten' op VTM.

Wendy heeft twee zonen en één dochter: Dylan (1984), Clément (2000) en Estelle (2008). Ze werd begin 2007 grootmoeder: de vriendin van Dylan, Katrijn, beviel op 18 januari van dat jaar van hun dochter Anna-Lucia. In verschillende sensatiebladen doen al lang allerlei geruchten de ronde over de vader van Clément, die Wendy geheimhoudt. Johnny Logan wordt als mogelijke vader genoemd. Op 13 mei 2008 (rond 22u.) beviel Wendy Van Wanten in Oostende van een dochtertje Estelle. Het is haar eerste kind samen met Frans Vancoppenolle. Het nieuws van haar zwangerschap maakte Wendy bekend op 5 december 2007 in Story en op haar site.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten