woensdag 6 augustus 2008

Britt van Driessche @ Belgische Babes Movies


http://rapidshare.com/files/133545767/Britt_van_Driessche-1-8-2006-rode_loper_p_magazine_bikini_shoot-divx.avi

Britt Van Driessche is een 23-jarige waterman uit Antwerpen.

Als studente Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen, zit ze regelmatig achter haar boeken. Ik probeer echter mijn studies te combineren met tal van andere activiteiten naast mijn studentenbestaan, waaronder mijn werk als hostess en af en toe wat modellenwerk.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om met vrienden een stapje in de wereld te zetten, een terrasje te doen, te reizen en af en toe wat te sporten om de conditie op peil te houden… Kortom me amuseren, ontspannen en van het leven genieten.

Verder ben ik een spontaan en sociaal iemand die graag nieuwe mensen leert kennen en open staat voor elke nieuwe ervaring die mijn leven kan verrijken.

Mijn deelname aan de verkiezing Miss Belgian Beauty 2003 was voor mij dan ook een onvergetelijke tijd. Het opstarten van mijn persoonlijke promotiecampagne, het bijwonen van talloze activiteiten van een lokale sportwedstrijd tot de prestigieuze finale in het casino van Knokke, het zijn dingen die ervoor gezorgd hebben dat ik sterker uit de verkiezing ben gekomen.

Ik ben dan ook fier op mijn lint van Eerste eredame Miss Belgian Beauty 2003 en zal het voor altijd koesteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten