maandag 11 augustus 2008

Geena Lisa Peeters @ Belgische Babes Movies


http://rapidshare.com/files/133603721/Geena_Lisa_Peeters-12-1-2006_rode_loper_fotoshoot_eigen_kledinglijn-divx.avi

Geena Lisa Peeters (Antwerpen, 20 juli 1972) is een Vlaamse actrice, presentatrice en zangeres.

Als jong meisje stond Geena Lisa al regelmatig op het podium met de Layabouts, de rockgroep van haar vader, waarin ze samen met een nichtje de achtergrondzang verzorgde. Na haar studie aan de kunsthumaniora in Antwerpen ging ze aan de slag in het reclamebureau van haar vader. In 1992 deed ze auditie bij de The Dinky Toys, waarmee ze twee jaar lang als achtergrondzangeres door Vlaanderen tourde. In deze band leerde ze haar latere echtgenoot Coco Jr. kennen.

Geena Lisa Peeters is daarnaast bekend van het VRT-programma Fata Morgana, dat ze elke zomer op locatie presenteerde, samen met Sergio en later met Steph Goossens. Ook presenteerde ze het programma Dans Mondial. Peeters is ook omroepster van één. Ze presenteert daarnaast het radioprogramma De raadkamer op Radio 2 en ze was jurylid van het programma Steracteur Sterartiest. Peeters nam in 2008 met het liedje Wheel Of Time deel aan Eurosong 2008. Hier eindigde ze vijfde in de tweede halve finale.

Geena Lisa trouwde in 1998 met Marc Dierickx, alias Coco Jr., met wie ze twee kinderen kreeg, zoontjes Zion Noah (1999) en Yaro Nesta (2002). Op 8 januari 2008 maakten Geena Lisa en Coco Jr. bekend dat ze gaan scheiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten