woensdag 5 november 2014

Alizée Poulicek Ex-Miss België @ Belgische Babes Movies


Alizée Poulicek topless gespot in de wilde natuur (video)

P-magazine presenteert: Alizée Poulicek door denbaastand

Olapola! Niemand minder dan Ex-Miss België Alizée Poulicek vertoefde onlangs in Cyprus en trok er de ongerepte natuur in. Zonder bovenstukje, want dat was gewoon leuker. En dat vinden wij ook heel leuk!
 
P-magazine pakte de afgelopen week uit met een shoot van Ex-Miss België Alizée Poulicek, u weet wel, die knappe sexy blondine met het elegante Franse accentje die vrijwel altijd zin heeft in seks. Geen spoor meer te vinden van haar zwangerschap, want wat een figuur heeft de 27-jarige deerne uit Ukkel. De shoot ging door in een tropisch oord in Cyprus en aanwezig waren de fotograaf, zijn assistentes én een cameraman.

Met een plonsbad op de set duurde het niet lang alvorens Alizée al haar kleren – buiten haar slipje – uittrok en haar lichaam liet omringen met water. En dat was de cameraman allerminst ontgaan, dus filmde hij er levendig op los. Spijtig dat haar handen goed getraind zijn in het bedekken van prachtige lichaamsdelen, maar gelukkig droeg ze even voordien een doorweekt doorkijkje, zodat we perfect op de hoogte zijn van de verborgen schatten van deze hemelsmooie meid. Jawadde!

Alizée Poulicek (Ukkel, 26 juni 1987) is een Belgisch model. Ze werd op 15 december 2007 tot Miss België 2008 verkozen. Ze komt uit Hoei in de provincie Luik. Haar vader is afkomstig uit Tsjechië, haar moeder is Belgisch.

In Vlaanderen ontstond enige consternatie omdat Poulicek tijdens een test naar tweetaligheid als enige een vraag in het Nederlands niet begreep en in het Frans antwoordde. Het aanwezige publiek joelde haar hiervoor uit. Toch werd ze door het publiek, dat via sms stemde, tot Miss België 2008 gekozen. Het incident deed zich echter laat op de avond voor, toen de meeste stemmen al uitgebracht waren.

Volgens organisatrice Darline Devos was het niet dramatisch dat Poulicek geen Nederlands kent. Ze zou het "erger vinden mocht het een lelijk meisje zijn". Hiermee gaf ze – waarschijnlijk onbedoeld – de critici gelijk die beweren dat de missverkiezing niets meer is dan een ordinaire vleeskeuring.

Poulicek zei wel dat ze van plan was om nog beter haar best te doen om Nederlands te kunnen spreken. Ondertussen heeft Alizée al een paar interviews in het Nederlands afgelegd.

Eind februari 2008 zorgde Miss België weer voor commotie. Na een straatrace met een vriend kreeg ze een rijverbod van 35 dagen een boete van 660 euro. Ze had toen ook 0,78 promille alcohol in het bloed.

In september 2009 kwam de voormalige miss twee keer in het nieuws. Er werd in de pers bevestigd dat ze een borstvergroting onderging. Dezelfde maand werd bekend dat ze zich zal moeten verantwoorden voor de correctionele rechtbank. Poulicek was tijdens de regionale verkiezingen van 2009 opgeroepen als bijzitter, maar kwam niet opdagen. Een aanmaning om het op het politiebureau te komen uitleggen werd genegeerd en de boete die erop volgde werd ook niet betaald.

Poulicek is moeder van een zoon (°2012).

Alizée Poulicek in een krappe bikini

Een extra portie reclame door je strot geramd krijgen en daar nog tevreden mee zijn: Alizée Poucilek slaagt daar probleemloos in. De voormalige Miss België weet ons moeiteloos in te pakken door haar getunede lichaam in haar nieuwe, krappe collectie Agiva zwem-outfits te wurmen.

We hangen hier het selectieve altruïsme aan, wat wil zeggen dat we alles wat de moeite waard is, graag met iedereen delen. Alizée en haar troeven zijn daar een mooi voorbeeld van en ze maken alvast geen bezwaar. Maak je klaar voor 10 keer Alizée Poulicek zoals we haar het liefste zien.

Exclusief & Openhartig Alizée Poulicek: "Ja, mijn borsten zijn vergroot. En dan?"

Clint had een exclusief gesprek met Alizée Poulicek, waarin ze openhartig praat over de schandalen die over haar de ronde doen. Nooit eerder sprak de ex-miss België zo openhartig voor een camera.
Alizée heeft sinds haar miss België titel al heel wat watertjes doorzwommen. Haar verkiezing was niet onbesproken, vanwege haar zeer beperkte kennis van het Nederlands, wat heel wat haren rechtop deed rijzen.

Nog tijdens haar missperiode kwam ze door de slippertjes van haar vriend Laurent in het nieuws, met als climax de baby die hij verwekte bij zijn ex-vriendin. Alizée vergaf hem, beweerde zelfs dat de relatie sterker was geworden nadat het verhaal was uitgekomen, maar ondertussen zijn ze wel uit elkaar. De nieuwe gelukkige luistert naar de naam Daniel Camus, de niet geheel onbesproken ex-voetballer.

Dat de blonde schone plots van een A naar een C-cup evolueerde, gaf weer een nieuwe opstoot aan de heisa rond haar persoontje. Tenslotte werd ze nog gevat tijdens een straatrace met een te hoog promillegehalte in haar bloed.

Alizée Poulicek samen met ex Saartje Vandendriessche


Een half jaar geleden gingen Alizée Poulicek en voormalig voetballer Daniel Camus uit elkaar, maar ondertussen heeft de ex-Miss België een nieuwe liefde gevonden. De 26-jarige blondine heeft nu een relatie met Filip Meert (45), de ex-vriend van Saartje Vandendriessche.

‘Ja, het klopt dat ik een nieuwe vriend heb, Filip Meert. De ex van Saartje Vandendriessche, ja. We hebben elkaar ontmoet op een feestje in Antwerpen, maar meer wil ik er nog niet over kwijt want onze relatie is nog heel pril,’ zegt Poulicek in Story. ‘We zijn nog maar een paar weken samen en samenwonen is nog niet aan de orde.’ Voorlopig blijven de tortelduifjes dus nog even pendelen tussen Terhulpen in Waals-Brabant en Antwerpen.

Poulicek kiest na Daniel Camus dus opnieuw voor een niet onbesproken, oudere partner. Daniel werd in het onderzoek naar de gokchinees Zheyun Ye als een hoofdpion beschouwd en triatleet Filip is in 2001 veroordeeld in een zaak van grootschalige btw-fraude. De ex van Saartje Vandendriessche zat bijna vier jaar in de cel en moest miljoenen euro’s schadevergoeding betalen, maar bleef al die tijd zijn onschuld uitschreeuwen. Filip en Saartje vormden 2,5 jaar lang een koppel, maar een jaar geleden liep hun relatie op de klippen.


Zoë Van Gastel en Alizée Poulicek in lingerie op tv

Nee, de nieuwe programmering van de vrt kan ons niet bekoren. Met titels als Het leven zoals het is: Vissershaven, Dagelijkse Kost of - de uitsmijter - God en Klein Pierken, krijg je alleen een dementerende ambtenaar op rust wakker. Maar kijk: op een concurrerend televisiekanaal gooien ze Zoë Van Gastel en Alizée Poulicek op het scherm. In lingerie. Nog eens: in lingerie.
Even kort schetsen: het bovenvermelde duo begon een paar weken geleden samen met Anouk Matton een dj-carrière. De naam van het project: Kitty Crush. Omdat de dames tijdens hun opleiding niet op hun luie en bijzonder aantrekkelijke krent zouden zitten, stuurden de mannen van Life!TV een cameraploeg achter het trio.
 
Met andere woorden: we kunnen hun muzikale kunsten en flaters van het begin tot het einde volgen. En niet zelden komt daar een lap lingerie bij in beeld, want ja, elke dj draait toch in lingerie?
Wat u hieronder ziet, zijn enkele stilstaande beelden die we via slinkse weg - we lijken tegenwoordig wel de Résistance Intérieure Française - in ons bezit kregen.
En geef toe : veel kledij hebben onze toekomstige dj’s niet om het lijf. Nu hopen dat de muziek wat meer om het lijf heeft en we zijn vertrokken. Meer Kitty Crush ziet u - in bewegend beeld dan wel - vanaf 13 september op Life!TV.

Alizée Poulicek en Zoë Van Gastel worden dj

 In een tijd waar elke 16-jarige met een volledige geripte mp3-collectie twee nummers aan elkaar kan mixen dankzij een veel te eenvoudig programmaatje op een laptop, wordt iedereen dj. Ook Alizée Poulicek en Zoë Van Gastel zullen binnenkort muziek aan elkaar mixen, maar ze zullen worden klaargestoomd tot volwaardige dj's.

Er komt zelfs nog een derde blonde griet dj spelen maar de naam van dat meisje wordt angstvallig geheimgehouden. Wij gokten op Nicole van Nicole en Hugo, La Esterella en Nicolas Pfaff maar geen enkele naam kon worden bevestigd.

Wat we al wel weten, is dat de drie dames steun krijgen van dj’s, stylisten, producers en andere mensen uit het dancewereldje. Kwestie van het trio niet zomaar voor de leeuwen te werpen om 03.00u ’s nachts in een volle club met een paar gasten die in hun zevenentwintigste bollentrip van de week zijn blijven steken. Het dynamische trio zal geschoold worden op de old school manier, te weten met vinyl.

Op het einde van de rit moeten de drie blondjes in staat zijn om een volwaardige dj-set op te bouwen, platen naadloos aan elkaar te rijgen en vooral entertainment te brengen.

Welke muziek het trio brengt, is nog niet bekend. Maar dat het niet de duistere muziek uit de glorietijd van de Cherry Moon of de Carat zal zijn, kunnen we nu al raden.

Alizée, Zoë en derde onbekende: de tip van het huis waarop wij elke zondag redactioneel flashen vinden jullie onderaan. Maar het zal wel bij een obligatoire Alors On Dance blijven.

Alizée Poulicek in bikini (fotospecial)

 De kille zeewind die gisteren Knokke-Duinbergen doorkliefde, warmde heel even op. En daar had de florissante Alizée Poulicek een hand en nog twee andere lichaamsdelen in. Zij flaneerde gezwind over de catwalk met niets meer dan wat bikinistof om het lijf. Inderdaad, dat is weinig maar dat wisten we. Daarom stuurden we onze fotograaf op pad.

We hadden zelfs dubbel prijs want er liep wel meer fraai vlees op de strandcatwalk. De Blue Marlin Beach-club moet tijdens de SAPPH Beach Wear show op haar grondvesten gedaverd hebben. Of zou u niet spontaan beginnen applaudisseren bij het aanschouwen van zo veel bikini’s. Nogmaals: applaus.

Bikini Beach show met Alizée Poulicek

Nipslip Alizée Poulicek

 In een tijd waar elke 16-jarige met een volledige geripte mp3-collectie twee nummers aan elkaar kan mixen dankzij een veel te eenvoudig programmaatje op een laptop, wordt iedereen dj. Ook Alizée Poulicek en Zoë Van Gastel zullen binnenkort muziek aan elkaar mixen, maar ze zullen worden klaargestoomd tot volwaardige dj's.

Er komt zelfs nog een derde blonde griet dj spelen maar de naam van dat meisje wordt angstvallig geheimgehouden. Wij gokten op Nicole van Nicole en Hugo, La Esterella en Nicolas Pfaff maar geen enkele naam kon worden bevestigd.

Wat we al wel weten, is dat de drie dames steun krijgen van dj’s, stylisten, producers en andere mensen uit het dancewereldje. Kwestie van het trio niet zomaar voor de leeuwen te werpen om 03.00u ’s nachts in een volle club met een paar gasten die in hun zevenentwintigste bollentrip van de week zijn blijven steken. Het dynamische trio zal geschoold worden op de old school manier, te weten met vinyl.

Op het einde van de rit moeten de drie blondjes in staat zijn om een volwaardige dj-set op te bouwen, platen naadloos aan elkaar te rijgen en vooral entertainment te brengen.

Welke muziek het trio brengt, is nog niet bekend. Maar dat het niet de duistere muziek uit de glorietijd van de Cherry Moon of de Carat zal zijn, kunnen we nu al raden.

Alizée, Zoë en derde onbekende: de tip van het huis waarop wij elke zondag redactioneel flashen vinden jullie onderaan. Maar het zal wel bij een obligatoire Alors On Dance blijven. (SF)

In een tijd waar elke 16-jarige met een volledige geripte mp3-collectie twee nummers aan elkaar kan mixen dankzij een veel te eenvoudig programmaatje op een laptop, wordt iedereen dj. Ook Alizée Poulicek en Zoë Van Gastel zullen binnenkort muziek aan elkaar mixen, maar ze zullen worden klaargestoomd tot volwaardige dj's.

Er komt zelfs nog een derde blonde griet dj spelen maar de naam van dat meisje wordt angstvallig geheimgehouden. Wij gokten op Nicole van Nicole en Hugo, La Esterella en Nicolas Pfaff maar geen enkele naam kon worden bevestigd.

Fotospecial Nipslip Alizée Poulicek: nieuwe borsten te groot?

 We weten ondertussen wel al dat Alizée Poulicek nieuwe borsten heeft maar blijkbaar moet ze daar zelf nog een beetje aan wennen. Tijdens een modedefilé kon ze haar nieuwe schatjes maar moeilijk op hun plaats houden. Door deze nipslip lijken haar blote borsten overigens niet alleen de vlucht vooruit, maar ook de vlucht naar boven te hebben genomen, getuige de positie van haar tepels.

Alizée Poulicek moet wel erg trots zijn op haar nieuwe borsten, want ze loopt er duidelijk graag mee te koop. Al kwam er tijdens een modedefilé waarschijnlijk net iets meer tevoorschijn dan ze zelf had gewild...

Wat daarbij opvalt, is dat de positie van haar tepels naar boven lijkt te zijn verschoven, zeker als je vergelijkt met de foto's die eerder dit jaar naakt in een doorkijkjurkje op een modedefilé werden gemaakt. 

Alizée Poulicek: “Ja, mijn borsten zijn vergroot”

 “Het is waar, ik heb een borstoperatie ondergaan”, bekent Alizée Poulicek (22) over haar plastische ingreep. “Ik loop er niet mee te koop omdat ik zeker geen oppervlakkig bimbo wil zijn. Maar als iemand het mij op de man af vraagt zal ik niet liegen.”

Miss België 2008 draagt haar stel nieuwe borsten met trots. Alizée windt er geen doek(jes) om en geeft in de krant graag tekst en uitleg rond de ingreep. “In het begin van het jaar heb ik deze borstvergroting laten doen. Ik wou van een B-cup naar een C-cup gaan. Ik heb er in de eerste plaats voor gekozen omdat dat beter is voor mijn leven als foto model. Het komt beter uit om ietsje meer te hebben voor fotoshoots in lingerie of in avondjurk. In de internationale modellenwereld ondergaan wel meer meisjes een borstvergroting. Zo krijg je makkelijker opdrachten.”

De blonde schone met Tsjechisch bloed geniet volop van haar kersverse boezem. “Ik ben tevreden met het resultaat. Het komt met trouwens niet alleen professioneel beter uit, ook privé is het een goede zaak. Ik voel me nu meer vrouw. Méér dan een jaar geleden bijvoorbeeld. Dus ja, dit is voor mij een positieve zaak geweest.”

Nieuwe borsten voor Alizee Poulicek

 Miss België 2008 Alizée Poulicek heeft een stel nieuwe borsten. Verschillende mensen uit de omgeving bevestigen nu het gerucht dat al langer de ronde deed. Daar waar de blonde schone tot voor kort het met een A-cup moest stellen, zou la Poulicek nu met een volle C-cup kunnen uitpakken.

De jacht op de eerste C-foto’s is bij deze geopend.

P-Badpakkenshoot: Alizée Poulicek

Alizée bijna naakt op de catwalk

 Alizée Poulicek is weer helemaal tevreden met zichzelf en dat mag iedereen zien. De ex-Miss België stond voor La Perla op de catwalk in een niet veel aan de verbeelding overlatend stukje stof, ook wel eens lingerie genoemd. De doorzichtige lingerie zal menig man weten te bekoren.

Ex-Miss België Alizée Poulicek stond voor het lingeriemerk La Perla op de catwalk in een doorzichtig one-piece stukje lingerie. De mannen in het publiek vonden het niet erg dat Alizée bijna naakt op het podium stond en ook Poulicek leek zich niet te storen aan het feit dat ze iedereen liet meegenieten van haar troeven.

Poulicek was niet de enige die zo goed als naakt voor de dag kwam. Een 34-jarige Luikenaar, Charles, vond dat zijn lichaam best wel kon concurreren met dat van Alizée en liep naakt de catwalk op. De streaker werd door de security snel uit de spotlights gehaald en de man heeft de rest van zijn minute of fame doorgebracht in de cel. Hij zal zich moeten verantwoorden voor de correctionele rechtbank van Luik.

Alizée Poulicek over een missjaar vol miserie

Nog enkele weken en Alizée Poulicek moet haar kroontje als Miss België afstaan aan een nieuw meisje. Wij spraken met Alizée over haar gevoelens, haar leukste momenten en de privéproblemen die de afgelopen maanden tekenden.

Momenteel staan er twintig meisjes te popelen om het kroontje van Alizée over te nemen. Heeft Alizée een favoriete? “Het is moeilijk om een favoriete kandidate aan te duiden. We hebben elkaar nog niet veel gezien, maar ik ben er zeker van dat na de reis naar Egypte er meer duidelijkheid zal zijn. In Egypte zal ik de meisjes beter leren kennen en zal hun persoonlijkheid meer naar boven komen.”

De toekomst

Een Missjaar zit vol nieuwe ervaringen en is vaak een opstapje naar een mediacarrière. Hoe heeft Alizée dit zelf ervaren? “Het is een mooi jaar geweest, maar ik zal wel blij zijn als het voorbij is. Een jaar als Miss België is echt heel intensief en ik zal blij zijn als ik iets anders kan doen. Na 23 december wil ik mij terug toeleggen op modellenwerk in binnen- en buitenland, maar ook televisiewerk sluit ik helemaal niet uit. Voorlopig is er nog niets concreet uit de bus gekomen, maar ik zie wel.”

Evenwicht

Voor Alizée Poulicek is het geen gemakkelijk jaar geweest. Het intensieve missjaar en de constante media-aandacht hebben hun tol geëist. Toch heeft ze leren relativeren. “Iedereen die bekend is, krijgt te maken met de pers. Er moet een goede wisselwerking zijn tussen de pers en de BV’s, maar er moet natuurlijk een stuk privé blijven. Ik heb een goede relatie met de pers, dus voor mij is het geen probleem geweest om bepaalde dingen privé te houden.”

Mediageil

Toch is een belangrijk deel van haar privéleven in het lang en het breed uitgesmeerd: toen een zekere Lisa Schouten een interview gaf met een weekblad over haar zwangerschap, leek even het hek van de dam. Dat Lisa zwanger was van de toenmalige vriend van Alizée, Laurent Diercxk, maakte de dingen al snel ingewikkeld. “De laatste maanden waren bij momenten een hel. Ik verwachtte zo’n omwenteling uiteraard niet, maar ik heb geprobeerd om afstand te nemen.”

Voor haar liefdesrivale Lisa heeft ze geen goed woord over. Alizée wikt en weegt, maar toch komt de teleurstelling sterk naar boven. “Het is echt spijtig dat alles in de pers gekomen is. We zijn allemaal volwassen en zo’n dingen moeten ook als volwassenen geregeld worden. Het is echt spijtig en belachelijk dat Lisa haar verhaal zo verkocht heeft. Ze heeft een onschuldig kind gebruikt om media-aandacht te krijgen en haar privé-problemen uit te vechten. Het kindje is uiteindelijk het grootste slachtoffer, maar daar lijkt zij zich niets van aan te trekken. Ze heeft haar aandacht gekregen. Ik ken Lisa niet en ik wil haar ook helemaal niet kennen, zo simpel is het.”

Hechte vrienschap

Het verhaal van Lisa heeft haar wel haar relatie met Laurent gekost. Zal ze Laurent ooit kunnen vergeven? Of heeft ze het al gedaan zoals in diverse bladen te lezen was? “Laurent en ik hebben terug een goed contact met elkaar. We zien elkaar nog geregeld op feestjes en we hebben veel gezamelijke vrienden, dus het is logisch dat wel elkaar soms tegen het lijf lopen. We zijn gewoon vrienden. De situatie maakt het gewoon te moeilijk om een relatie te hebben.”

Alizée Poulicek bedrogen met pornomodel (video)

Opmerkelijke videobeelden bewijzen dat Miss België 2008 Alizée Poulicek een tijd geleden dubbel bedrogen is door haar ex-vriend Laurent Dierckx: eerst met een zwangere ex-vriendin en tegelijk met een Duits sexverslaafd pornomodel. Exclusieve beelden achter de klik.

Al komt de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. Dat is zeker het geval bij Laurent Dierckx, de ex van Miss België Alizée Poulicek. In de week van 8 september 2008 onthulde weekblad Dag Allemaal dat Laurent Dierckx zijn liefje Alizée Poulicek al vanaf dag één bedroog met zijn ex-vriendin, Lisa Schouten. Die bleek al drie maanden zwanger, terwijl Laurent al sinds medio 2006 een relatie had met Poulicek.

Maar zijn smerig bedrog gaat nog verder dan dat. Volgens exclusieve beelden die we via een bevriende producer hebben gekregen zien we dat Laurent Dierckx zijn zwangere ex-vriendin én zijn liefje Alizée bedroog met een pornomodel en een Oostenrijkse dagwerker in een Duitse reportage uit 2008. "We hebben een fantastische nacht met haar gehad", getuigen Dierckx en zijn Oostenrijkse kompaan. "Natuurlijk hebben we ook veel gesekst met elkaar", waarbij Dierckx een slinks glimlachje niet kon onderdrukken.

En waarom valt hij voor het pornomodel? "Ik vind haar lichaam erg lekker. Ze ziet er zo schattig en klein uit. Voor mij is dat het belangrijkste." Na deze woorden duikt hij voor de ogen van de camera opnieuw tussen de lakens met zijn pornomodel en zijn Oostenrijkse vriend.

Vrijgezelle ex-Miss België: "Ik kook af en toe naakt"

Wij weten alvast wie ons eens mag uitnodigen voor een etentje, en voor één keer gaan we het niet erg vinden wanneer het wat aangebrand is.
De mooie Alizée Poulicek, voormalige Miss België, kersverse moeder en recent terug vrijgezel na haar relatie met Daniel Camus, poseerde voor de lens van P-magazine voor de badpakkenspecial, het jaarlijkse festijn van bekende dames met minuscule bikinietjes. Tijdens het interview vertelde ze over haar op de klippen gelopen relatie én haar passie voor naakt lopen.

Met Daniel Camus is het over en uit, ondanks een lange relatie en een pasgeboren kind. De twee wonen nog samen, tot de blondine een nieuw stulpje heeft gevonden. "Daniel heeft heel wat van de eigenschappen die ik apprecieer in een man, maar hij had het toch echt te druk. Gepassioneerd zijn is één ding, maar als er echt geen tijd meer overschiet voor mij, vind ik dat uiteraard ook niet fijn", vertelt ze in P-magazine.

Nochtans moet het best gezellig zijn, daar ten huize Camus-Poulicek, want de blondine met Tsjechische roots loopt dolgraag in haar blootje rond. In het buitenland zont ze steeds topless, maar helemaal leuk wordt het wanneer ze 's morgens uit haar bed stapt. Het vrije naaktgevoel bevalt haar dan zo dat ze de moeite niet doet om kleren aan te doen: "Dan loop ik al de hele ochtend naakt rond en voor ik het weet, sta ik het middagmaal klaar te maken zonder kleren aan". Wanneer ze bij Vier nog kandidaten zoeken voor Komen Eten, willen we hen bij deze alvast de referenties van Alizée Poulicek aanbevelen. (KA)

Je kan de uitgebreide fotospecial van het strakke lijf van Poulicek het volledige interview nalezen in de nieuwe P-magazine.

Ex-Miss België Alizée Poulicek toont baby Raphaël

Alizée Poulicek heeft op haar Facebookpagina een fotomontage geplaatst van twee foto’s die met een tussentijd van bijna een jaar gemaakt werden door Philippe Rikir in het kader van het project The Reflection of Beauty.

De ex-Miss België (26) uit Hoei heeft een turbulente tijd achter de rug met een bevalling en daarna het einde van haar relatie met de papa, Daniel Camus. “Met deze foto laat ik zien dat ik klaar ben voor een nieuwe start,” legt ze uit.

Ex-Miss België: “Bij mij is het simpel: ik heb altijd zin”

Deze week doet Alizée Poulicek, Miss België 2008, haar b(r)oekje open. Theoretisch gezien is 't een MILF, maar die term wil ze als 27-jarige nog niet horen: "Akkoord, ik heb al een kindje, maar een MILF is volgens mij een vrouw van 35 tot 40 die er nog lekker uitziet."

Bon, wie zijn wij om met deze blonde schoonheid te discussiëren? Toch valt ze, en daar is ze niet de enige in, eerder op oudere mannen: "Een jong kereltje zou niks voor mij zijn, doe mij maar een oudere man. Ik heb al zodanig veel meegemaakt in mijn leven, dat mijn levenservaring die van een veertigjarige evenaart."

Nu wil je natuurlijk als vent weten hoe je zo'n dame in beroering zou kunnen brengen... Wel, buiten een stoute blik moet je niet veel in haar richting werpen om de klus te klaren: "Ik heb gewoon altijd zin! (lacht) Soms denk ik dat ik voor mannen té gemakkelijk ben, ik heb zelfs geen voorspel nodig."

Da's dan bij dezen genoteerd... Meer van dit krijg je op P-magazine.be of in de nieuwste editie van laatstgenoemd mannenblad...

Alizée Poulicek zwiert zichzelf zo goed als naakt op Facebook (foto's)

Waarom ze dat doet? Om te laten zien dat ze klaar is voor een nieuwe start, al moet ze daar nog eerst een nieuwe man voor vinden.

Alizée Poulicek werd Miss België 2008, en sindsdien liep haar leven over bergen en door dalen. Een onschuldige nipslip op de catwalk, meedoen aan straatracen met een flink stuk in haar voeten, af en toe eens naakt koken, steeds haar kat sturen naar de rechtbank, noem maar op. Daarbij kwam dan ook nog eens dat haar inmiddels ex haar bedroog met een nymfomane pornoster.

Daarna kreeg ze een relatie met een ex-voetballer en daar kwam zelfs een kindje van, maar ook die relatie bleef niet duren.

Nu zette ze een fotomontage op haar Facebook: ‘The reflection of beauty’. Langs de linkse kant zien we Alizée in haar bijna-blootje met een dikke buik, langs rechts heeft ze haar zoontje in d’r armen. Dan is er ook nog een versie waarbij ze soortgelijk poseert, maar dan met een doorkijkje aan. “Zo wil ik aantonen dat ik klaar ben voor een nieuwe start”, verduidelijkt de voormalige Miss.

"Na de bevalling wil ik snel weer strak staan"

Ex-Miss België Alizée Poulicek (24) is in verwachting van haar eerste kind samen met haar 16 jaar oudere vriend Daniel Camus. Maar stiekem denkt ze nu al aan de periode na de zwangerschap."Ik let niet speciaal op mijn eten of zo. ik ben nog maar vijf of zes kilo bijgekomen en daar kan ik mee leven. Ik panikeer niet. Een beetje sporten en een klein dieetje achteraf en ik zal in geen tijd weer strak staan", aldus Poulicek in TvFamilie. "Het is niet omdat ik zwanger ben, dat ik geen vrouw meer ben. Ik wil me zeker niet laten gaan. Ik ga nu zelfs nog meer voor kleurtjes en op-en-top vrouwelijkheid."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten