dinsdag 4 november 2014

Silke Becu naakt in Albert II en Crimi Clowns @ Belgische Babes Movies


Silke Becu naakt in Albert II en Crimi Clowns Silke Becu (1988) studeerde Woordkunst drama aan het Stedelijk Instituut voor Sierkunsten en Ambachten. Tijdens haar opleiding speelde ze mee in een productie van ‘Het Paleis’ genaamd ‘Paola 246’. Dit was een virtueel theaterstuk, geregisseerd door Stefan Perceval.

Aan de Gemeentelijke academie voor Muziek en Woord behaalde ze in 2008 grootste onderscheiding voor de richtingen Voordracht en Repertoirestudie.
Een grote onderscheiding kreeg ze voor Toneel.
Ze volgde 12 jaar dans in de dansschool ‘Pivolté’.

Silke studeerde drie jaar in Amsterdam aan de ‘Amsterdamse theateracademie’ als zelfstandig theatermaakster.
Ze maakte al verscheidene voorstellingen waarin ze zelf acteerde en waarvoor ze de teksten schreef, waaronder ‘Eerste stappen op het ijs’ en ‘Porselein’.
In 2012 speelde ze mee in ‘De verbouwing’ van theatergroep ‘Carver’,  geregisseerd door Michai Geyzen.
Ze speelde ook in de voorstelling ‘7 Vrouwen 7 kamers’ van Frederico Garcia Lorca  in een regie van Greet Vissers.

Verder sprak ze stemmen in  voor o.a. de animatiefilm ‘HOP’ en de film ‘Get a Clue,’ en speelde ze  in commercials voor Q music en Dash.
Momenteel is ze te zien in de tv serie ‘Crimi Clowns’.

Filip moest jeugdliefje uit ‘Albert II’ echt dumpen

 Wie zondag naar ‘Albert II’ keek op Eén, zag hoe prins Filip een romance met een sexy blondine moest afbreken onder druk van zijn ouders.

Ondanks dat insiders beweren dat er heel wat fictie in de reeks geslopen is, blijkt er van die prille relatie wel iets waar te zijn. ‘Maar het naaktzwemmen, dat was er zeker niet bij’, vertellen royaltywatchers dinsdag in Het Laatste Nieuws.

Prins Filip, in de serie ‘Albert II’ gespeeld door Matijs Scheepers, werd in de aflevering van zondagavond verliefd op Elisabeth Beel De Laet, gespeeld door Silke Becu. Een prille romance, met als hoogtepunt een reis naar Frankrijk, waar de tortelduifjes zelfs naakt in de zee gingen zwemmen.

‘Dat naaktzwemmen, daar klopt niets van’, zeggen royaltywatchers dinsdag in Het Laatste Nieuws. Maar de romance, die is veel minder fictief. Tot zijn vijftiende ging Filip naar het Franstalige jezuïetencollege Saint-Michel in Brussel.

Daarna volgde hij les in de Abdijschool van Zevenkerken, waar hij de blonde Barbara Maselis leerde kennen. ‘Zij was twee jaar jongen dan de prins, een stuk rijper en wereldser’, aldus de auteurs van het boek ‘Kroonprins Filip’.

Koning moeit zich

Na drie jaar gingen Maselis en de kroonprins uit elkaar, tot spijt van vader Gerard Maselis, die in een eerder interview aangaf Filip best een charmante jongen te vinden.

In de serie was het koningin Fabiola die de relatie liet stopzetten omdat het meisje(Silke Becu) niet van adel is. In de realiteit blijkt het koning Albert zelf geweest te zijn die tussenbeide kwam. ‘Begin jaren 80 maakte hij zijn zoon duidelijk dat een relatie met een burgermeisje geen toekomst heeft’, aldus de royaltywatchers. Filip deed nog even lastig, maar besloot zich er dan toch maar bij neer te leggen.

Getrouwd met vriend van Filip

Barbara Maselis is nooit helemaal uit het leven van de prins verdwenen. Zij trouwde in 1988 met diamantair Daniel De Belder, en laat dat nu net een van de beste vrienden van Filip zijn. Het koppel woont in Essen, heeft drie kinderen en heeft nog geregeld contact met het koningspaar.

Albert II is een Vlaamse televisieserie, geregisseerd door Frank Van Mechelen. De serie gaat over de Belgische Koning Albert II, en zijn koningschap sinds 1993. Deze rol werd gespeeld door Lucas Van den Eynde.

De opnames waren eind maart 2013 gestart. Het programma werd in het najaar van 2013 uitgezonden op Eén.

De reeks werd besteld door de openbare omroep. Dit gebeurde naar aanleiding van de 20-jaar dat Albert II op de Belgische troon zat. Het scenario was gedeeltelijk gebaseerd op historische feiten. De acteurs bestudeerden zo getrouw mogelijk de uitdrukkingen en lichaamstaal van hun karakters.

Het concept bevat dezelfde elementen als de reeks over koningin Beatrix der Nederlanden, waar Willeke van Ammelrooy de rol van de vorstin voor zich nam.

Hoofdrollen
Acteur     Personage     Opmerkingen
Lucas Van den Eynde     Koning Albert II     (hoofdrol) Zesde Koning der Belgen, sinds 1993
Veerle Eyckermans     Koningin Paola     De echtgenote van Koning Albert II
Mathijs Scheepers     Prins Filip     Troonopvolger, oudste zoon
Ruth Becquart     Prinses Astrid     Dochter van koning Albert
Stefaan Degand     Prins Laurent     Jongste zoon van koning Albert
Leah Thys     Koningin Fabiola     Koningin-weduwe, schoonzuster
Kris Cuppens     Koning Boudewijn     Vijfde Koning der Belgen, voorganger Albert II
Ruth Bastiaensen     Prinses Mathilde     Schoondochter, echtgenote van Prins Filip
Wim Lommaert     Prins Lorenz     Schoonzoon, echtgenoot van Prinses Astrid
Lotte Mariën     Prinses Claire     Echtgenote van Prins Laurent
Wim Opbrouck     Jean-Luc Dehaene     Premier van België (1)
Ludo Busschots     Jacques van Ypersele de Strihou     Kabinetschef
An Miller     Delphine Boël     Buitenechtelijke dochter
Valentijn Dhaenens     Guy Verhofstadt     Premier van België (2)
Christel Domen     Sybille de Selys Longchamps     Minnares van koning Albert

Gastrollen
Acteur     Personage     Opmerkingen
Io Beckers     Prinses Elisabeth     Dochter van Filip en Mathilde
Steve Rosseel     Prins Amedeo     Oudste zoon van Astrid en Lorenz, jonge versie
Stef Poelmans     Prins Amedeo     Oudste zoon van Astrid en Lorenz, oudere versie
Guillaume Standaert     Prins Joachim     Jongste zoon van Astrid en Lorenz
Laurence Deweerdt     Prinses Luisa Maria     Oudste dochter van Astrid en Lorenz
Heike De Maerteleire     Prinses Maria Laura     Jongste dochter van Astrid en Lorenz
Marianne Carlier     Deborah Vissers     Liefje van Prins Laurent
Silke Becu     Elisabeth B. De Laet     Liefje van Prins Filip
Goele De Raedt     Wendy Van Wanten     Liefje van Prins Laurent

Prins Filip met de billen bloot

Elke zondagavond smullen 1,2 miljoen Vlamingen van de belevenissen van de Belgische koninklijke familie in de tv-serie Albert II. Ze trekken zich helemaal niets aan van de genadeloze kritieken.

Vol in beeld: de witte blote billen van prins Filip die zijn eveneens poedelnaakte liefje(Silke Becu) joelend achterna rent, de golven in. Zijn jongere broer prins Laurent zien we in bed met zangeres en Vlaamse tv-beroemdheid Wendy van Wanten. Koningin Paola noemt haar 'een hoer'. Met een licht Antwerps accent.

Vanaf deze week kunt u in de bioscopen terecht voor de film van het succesvolle Crimi Clowns. Een van de redenen waarom wij daar naar kijken, is dat Silke Becu en Kimberley Klaver er veel meer dan alleen hun acteertalent in blootgeven.

Reden genoeg om hen deze week voor onze lens te plaatsen. U kan de fotoshoot van de crimineel lekkere clowns vinden in de P van deze week.


 Silke Becu (Crimi Clowns): ‘Dit verhaal begon voor mij allemaal tijdens een autorit … ‘

Zonder één minuut op het scherm geweest te zijn, hebben de Crimi Clowns van Luk Wyns nu al voor de nodige opschudding gezorgd in de nationale media door de naaktscène van Eline De Munck. En het mag gezegd en geschreven worden.

De man achter De Backeljau’s en Eddy Stoefs heeft een reeks uitgewerkt, die in 2012 nog meer over de tongen zal gaan. Eén van de absolute nieuwkomers in het acteursgelid is de talentvolle Vlaamse actrice Silke Becu. Zij vertolkt de rol van Amber Tersago, de dochter van opperclown Ronny ‘Luk Wyns’ Tersago.

Silke Becu: ‘Ik kwam bij Crimi Clowns terecht dankzij dwergacteur Chris Willemsen. Wij hebben samen aan een relatief klein project gewerkt.

Toen we samen een keertje in de wagen zaten, vertelde hij me over dit project van Luk Wyns. Volgens hem was Luk nog op zoek naar enkele vrouwenrollen, die mee in dit verhaal wilden stellen. Chris beloofde me toen dat hij mijn Curriculum Vitae een keertje ging doorsturen.

Een poosje later kreeg ik telefoon van Luk zelf met de uitnodiging om naar de casting te komen. Na twee castings was de kogel door de kerk. Silke werd Amber in de Crimi Clowns. En het is een vrij heftige rol om te spelen. Amber is namelijk het tegenovergestelde van wie ik in het dagelijkse leven ben. Ze heeft een heftige persoonlijkheid. In het verhaal gaat zij haar eigen weg. Helaas raakt zij van het rechte pad af en loert drugs niet ver om de hoek.’

Amsterdam
Silke Becu: ‘Dit is wel degelijk de eerste grote televisieproductie waar ik aan meewerk. Ik heb al wat ervaring met reclamespotjes en toneel. De stap naar Crimi Clowns is enigszins logisch te verklaren omdat ik drie jaar lang toneel in Amsterdam heb gestudeerd. Op een bepaald moment trok ik naar ginder, zonder dat ik iemand kende.

De keuze voor deze richting was ideaal omdat het ontwikkelingsproces centraal stond. Zelf hecht ik enorm veel belang aan het zelf schrijven van bepaalde werken. Bij de Crimi Clowns merk ik na een korte tijd al dat ik in een compleet afgewerkt product terecht kom, hot. Toch is het respect naar Luk toe immens. Vijf jaar aan een productie zoals deze werken is een helse en immense klus.’

Crimi Clowns actrice Silke Becu speelt Elisabeth B. De Laet, Liefje van Prins Filip in Albert II.

Albert II is een Vlaamse televisieserie, geregisseerd door Frank Van Mechelen. De serie gaat over de Belgische Koning Albert II, en zijn koningschap sinds 1993. Deze rol werd gespeeld door Lucas Van den Eynde.

De opnames waren eind maart 2013 gestart. Het programma werd in het najaar van 2013 uitgezonden op Eén. De reeks werd besteld door de openbare omroep. Dit gebeurde naar aanleiding van de 20-jaar dat Albert II op de Belgische troon zat. Het scenario was gedeeltelijk gebaseerd op historische feiten. De acteurs bestudeerden zo getrouw mogelijk de uitdrukkingen en lichaamstaal van hun karakters.

Het concept bevat dezelfde elementen als de reeks over koningin Beatrix der Nederlanden, waar Willeke van Ammelrooy de rol van de vorstin voor zich nam.
 
Een opvallende rol is weggelegd voor Crimi Clowns actrice Silke Becu, die Elisabeth B. De Laet, het Liefje van Prins Filip speelt. In één scene kleden de 2 geliefden zich uit op het strand, en lopen naakt de koude zee in.

Eline De Munck weer topless in film Crimi Clowns

Wie de tv-reeks Crimi Clowns heeft gevolgd, is het vast niet vergeten: Eline De Munck (24) die als stripdanseres in hoogst natuurlijke staat over het podium kronkelt.

De Munck herneemt dat rolletje nu in Crimi Clowns - The Movie , de film van Luc Wyns die vanaf 3 april in de bioscoop loopt.

Eline De Munck: ‘Natuurlijk zal ik van sommige mensen wel weer commentaar krijgen: Amai, die durft . Maar de uitdaging van een extreem personage vind ik net zo leuk. Ik ben daar trouwens ook niet alleen in, hé. Marie Vinck loopt ook wel eens met haar borsten bloot in een film. Bovendien sta ik niet helemáál in mijn blootje.

Ik heb nog een slipje aan en van die dingetjes op mijn tepels. Het bloot past ook perfect in de context van deze film, waarin het er behoorlijk ruig aan toegaat. Functioneel bloot, heet dat.'


Fotoshoot: de grand cru in Silke Becu

“Geef mij een dagje vrij en ik verander in een monstertje met kuren”

Het gaat hard voor actrice Silke Becu (26): na passages in Crimi Clowns, Albert II en het sketchprogramma En toen kwam ons ma binnen, is ze binnenkort ook op het grote scherm te zien. De alom gehypete motorklucht Bowling Balls moet voor de definitieve doorbraak zorgen, al zal u Silke zelf waarschijnlijk niet aan het stuur van een Harley-Davidson zien: “Ik zit liever achterop, da’s heerlijk ontspannen!”

Voorlopig staat sexy blondine Silke Becu wellicht vooral in uw geheugen gegrift dankzij haar rol in Crimi Clowns, de 2BE-serie over enkele weinig aangename ‘animatoren’ die er een criminele levenswandel op nahouden. Daarin speelde ze Amber Tersago, het eindeloze zorgenkind van de maffiose papa Ronny dat eerst rechten studeert, maar dan toch beslist om naaktdanseres te worden en al eens een spuit met allerlei rommel in haar bevallige velletje prikt. Maar zoals ze nu voor ons zit, zouden we haar voor Halloween eerder een aureooltje aanmeten dan een paar bloedrode hoorns.

BECU: “Ikzelf was nooit een moeilijk geval. Ik was een goede, ijverige studente. Zeker toen ik vanaf het derde middelbaar met woordkunst-drama aan het SISA in Antwerpen begon. Alle puzzelstukjes vielen plots in elkaar. Ik kon er studeren en heel veel acteren. Dat was de gedroomde combinatie.”

Wellicht heb je er niet geleerd hoe je een naaktdanseres moet zijn. Een rol die je wel kreeg in Crimi Clowns. Hoe heeft regisseur Luk Wyns die aankondiging aan boord gelegd?

BECU: “Hij is meteen met de deur in huis gevallen en heeft er geen doekjes om gewonden: hij wilde dat ik voor mijn rol naakt ging – of ja, eigenlijk topless met mijn borsten bloot. Ik had al heel snel door dat dat nodig was om de rol van Amber geloofwaardig te vertolken. Het meest duistere kantje van haar zit verborgen in die stripteasetent. Mijn en haar karakter verschillen als dag en nacht, maar desondanks wilde ik haar heel graag vertolken. Ik had nog nooit zo’n vreselijk verloren wezen gespeeld. Ze is bijzonder intelligent en lief, maar heeft het moeilijk om lief te hebben. Een heel boeiend personage.”

Boeiend of niet, naakt gaan moest je toch. Was je meteen voor dat idee gewonnen of was het voor jou eerder een grote drempel waar je over moest?

BECU: “In het begin dacht ik aan wat andere mensen zouden zeggen, want iedereen heeft daar sowieso een mening over. Maar je moet je eerder afvragen of het een meerwaarde heeft voor je rol in de serie. En dat was het geval, dus moest ik dat doen. Ik ben tenslotte een actrice.”

Ook als Elisabeth B. De Laet, het liefje van prins Filip in de serie Albert II ging je uit de kleren. In een scène zagen we je samen met Filip (Mathijs Scheepers) poedelnaakt de koude zee in rennen. Wat doet dat tijdens de opnames met je, zo’n bloot mannenlichaam?

BECU: “Geloof me: er is niets opwindends aan zo’n scène. Dat is puur acteerwerk. Het was die dag vreselijk koud en we konden die scène ook maar één keer doen, want eenmaal we in het water gingen, waren ons haar en make-up helemaal om zeep. Ik kon ook niet heel verliefd tegen Mathijs aanschurken, want hij droeg een nepneus die ik in geen geval mocht aanraken. Het was dus een en al concentratie!”

In een televisiereeks gaat zo’n naaktscène niet onopgemerkt voorbij, maar ze gaat wel op in het geheel. Zou je ooit een naaktshoot overwegen, waarbij je lijf wél de volledige aandacht opeist?
BECU: “Ik ga je moeten ontgoochelen: dat zegt me helemaal niets. Maar ik wil niet oordelen over vrouwen die daar anders over denken. Uiteindelijk heeft iedereen het recht om zo’n shoot te doen.”

Loop je in het echte leven ook geregeld naakt rond of duffel je je liever stevig in?
BECU: “Ik ga nooit in mijn blootje naar de bakker, als het dat is wat je bedoelt. (lacht) En nee, ook thuis loop ik niet naakt rond.”

Lees verder in P-magazine

 Silke Becu (1988) is een Vlaams actrice. Silke Becu is voornamelijk bekend van haar rol als Amber in de televisieserie en film Crimi Clowns.

Silke Becu studeerde drama aan het Stedelijk Instituut voor Sierkunsten en Ambachten in Antwerpen, de gemeentelijke academie voor muziek en woord en de Amsterdamse theateracademie.

Ze schreef al verscheidene voorstellingen waarin ze zelf acteerde, waaronder Eerste stappen op het ijs en Porselein. In 2012 speelde ze mee in De verbouwing van theatergroep Carver, geregisseerd door Michai Geyzen. Ze speelde ook in de voorstelling 7 Vrouwen 7 kamers van Frederico Garcia Lorca in een regie van Greet Vissers.

Ze acteerde in de films De Inwijding en Crimi Clowns: De Movie. Verder sprak ze stemmen in voor de animatiefilm Hop en de film Get a Clue, en speelde ze in reclamespotjes voor Q-music en Dash.

In november 2014 prijkte ze op de cover van P-Magazine, met binnenin een mooie fotoshoot en interview.

Filmografie
Filmografie
Jaar     Titel     Rol     Opmerking
Films als actrice
2013     Crimi Clowns: De Movie     Amber Tersago
2013     De Inwijding   
2012     Exodus     Foreign friend
2011     Hop         Stem-actrice
2002     Get a Clue         Stem-actrice

Televisie als actrice
2013     Connie & Clyde
2013     Albert II     Elisabeth Beel De Laet
2012-2013     Showbizzcafé     Eva van Dongen
2012-heden     Crimi Clowns     Amber Tersago

Bowling Balls: 'Sons of anarchy' op z'n Vlaams

'No balls, no glory.' In de trailer van de Vlaamse komedie Bowling Balls gaat het er iets ruiger aan toe, met motorbendeleden Jonas Van Geel, Wim Opbrouck en Sven De Ridder die het aan de stok krijgen met hun rivalen (Filip Peeters, Nathalie Meskens).

In de nieuwe Vlaamse komedie 'Bowling Balls' van Marc Punt (Frits en Freddy) krijgen stoere binken als Jonas Van Geel, Wim Opbrouck en Sven De Ridder het aan de stok met de rivaliserende motorbendeleden van The Banana Knights. De Hells Angels en de Outlaws zijn hun grote helden. Dat zorgt voor veel ronkende Harley Davidsons, louche handeltjes, stoere praat en een overdosis absurde humor.

Bij de bendeleden van 'Bowling Balls' herken je ook Peter Van den Begin, Manou Kersting en Peter Thyssen. De andere motorclub heeft onder meer Filip Peeters, Jenne Decleir en Nathalie Meskens als onruststokers. Het loopt pas echt uit de hand als Gino van de ene bende (Van Geel) verliefd wordt op Tina (Meskens) uit het andere kamp.

Ook Herwig Ilegems, Charlotte Vandermeersch, Kim Hertogs en Silke Becu hebben een rol in de komische prent. In de december 2014 loopt 'Bowling Balls' in de zalen.

Silke Becu, nieuwkomer in de cast van En Toen Kwam Ons Ma Binnen, studeerde theater in Antwerpen en Amsterdam. Ze schreef ondertussen al verschillende toneelstukken en staat zelf ook regelmatig op de planken. Op televisievlak is ze bij het grote publiek vooral bekend van haar rol als Amber in Crimi Clowns (2BE), en speelde ze ook al rollen in o.a.. Crème de la Crème (VTM), Albert II (Een) en De Ridder (Een). Binnenkort verschijnt ze in de langspeelfilm Bowling Balls.
 
Bloed, borsten en Bumba in P-magazine

Silke Becu en Kimberly Klaver lieten zich met plezier fotograferen door P-fotograaf Daniel Dedave ter gelegenheid van de film Crimi Clowns: De Movie van Luk Wyns. Afblijven kindjes, deze clowns zijn voor de papa.

 Silke Becu op nieuwste P-cover

Jawel, Silke Becu! Met veel trots stellen we dan weer een nieuwe P-cover voor.

Met deze week Silke Becu, Evelien Bosmans, Roland Duchâtelet, Rudy De Leeuw, Serge Simonart, Max Cavalera, voetbalmascottes, controversiële goals, Kiefer Sutherland en het Oktoberfest.

Dat en nog veel meer, vanaf morgen in de winkel!

De sexy cover, die krijg je natuurlijk nu al:

Exclusief: Een blik achter de schermen bij de covershoot van Silke Becu

Aan onze trouwe fans geven we al eens graag een extraatje.

Daarom bieden we jullie een exclusieve kijk achter de schermen van de shoot van de covergirl van deze week: Silke Becu.

Kijk en geniet mee van deze heerlijke beelden, video en foto's!

Bekijk de foto's nu in P-magazine

In de douche met Crimi Clowns-actrice Silke Becu (video)

Moest je de kans hebben om met de Vlaamse actrice Silke Becu in de douche te kruipen, dan doe je dat toch gewoon, ja? Helaas is die kans praktisch onbestaande, dus zorgde P-magazine ervoor dat de fantasie net iets realistischer werd...

De Vlaamse actrice Silke Becu is goed bezig de laatste tijd. Na haar passage in ‘Crimi Clowns’ en ‘Albert II’ schittert ze tegenwoordig in het geestige programma ‘En toen kwam ons ma binnen’. Ideale springplankjes om het nóg groter te maken in de televisie- en filmwereld.

Haar uiterlijk heeft ze alleszins meer dan mee, en dat was ook de heren van P-magazine opgevallen. Een covershoot was dan ook maar een woord voor de 26-jarige blondine, die er een topshoot van maakte en niet terugdeinsde om voor de camera onder de douche te kruipen.

Het resultaat is ronduit prachtig én gelukkig was daar ook een ‘achter de schermen’-cameraman aanwezig die het kletsnatte schouwspel vereeuwigde. Iets dat ook u best wel gezien mag hebben, vandaar.

Silke Becu (1988) is een Vlaams actrice. Silke Becu is voornamelijk bekend van haar rol als Amber in de televisieserie en film Crimi Clowns.

Silke Becu studeerde drama aan het Stedelijk Instituut voor Sierkunsten en Ambachten in Antwerpen, de gemeentelijke academie voor muziek en woord en de Amsterdamse theateracademie.

Ze schreef al verscheidene voorstellingen waarin ze zelf acteerde, waaronder Eerste stappen op het ijs en Porselein. In 2012 speelde ze mee in De verbouwing van theatergroep Carver, geregisseerd door Michai Geyzen. Ze speelde ook in de voorstelling 7 Vrouwen 7 kamers van Frederico Garcia Lorca in een regie van Greet Vissers.

Ze acteerde in de films De Inwijding en Crimi Clowns: De Movie. Verder sprak ze stemmen in voor de animatiefilm Hop en de film Get a Clue, en speelde ze in reclamespotjes voor Q-music en Dash.

Filmografie Silke Becu
Jaar     Titel     Rol     Opmerking
Films als actrice
2013     Crimi Clowns: De Movie     Amber Tersago
2013     De Inwijding    
2012     Exodus     Foreign friend
2011     Hop         Stem-actrice
2002     Get a Clue         Stem-actrice
Televisie als actrice
2013     Connie & Clyde
2013     Albert II     Elisabeth Beel De Laet
2012-2013     Showbizzcafé     Eva van Dongen
2012-heden     Crimi Clowns     Amber Tersago

Crimi Clowns is een fictiereeks voor 2BE en Veronica gecreëerd, geregisseerd en geproduceerd door Luk Wyns.

Wesley Tersago studeert aan de Amsterdamse Filmacademie, maar wordt daar na zijn vierde jaar aan de deur gezet. Hij komt terecht in de gangsterbende van zijn vader Ronny wanneer ze samen een elektrozaak overvallen. Met een van de gestolen fototoestellen besluit Wesley de praktijken van het genootschap op band te zetten. Wat volgt zijn gewelddadige, maar ook humoristische en zelfs emotionele scènes.

Hoofdrollen
Acteur     Personage     Opmerkingen
Johnny de Mol     Wesley Tersago     'Cameraman' van de serie en de zoon van Ronny. Hij is een getalenteerd filmstudent, maar werd van school gestuurd. Dit houdt hij geheim voor de rest van de bende. Het intelligentste, maar meest gestoorde bendelid. Zijn artiestennaam is Nonkel Wesley.
Luk Wyns     Ronny Tersago     Hij is de vader van Wesley. Heeft een voorliefde voor jonge vrouwen, drank en cocaïne, die hem uiteindelijk zijn tv-carrière kostten. Zijn artiestennaam is Clown Norry.

Manou Kersting     Lou De Man     Lou is een voormalig bokser, wat leidde tot een gebrekkig geheugen. De anderen maken hier geregeld misbruik van. Hij is in feite een goeie vent, maar kwam met de foute mensen in aanraking. Zijn artiestennaam is Clown Papalou.

Chris Willemsen     Mike Bolckmans     De dwerg van de bende. Lou heeft zo zijn vooroordelen over hem, maar Mike blijkt een enorm getalenteerde clown en gangster te zijn. Specialist in alarmsystemen en brandkasten. Zijn artiestennaam is Mini Mike.
Veerle De Jonghe     Rachel Rubbens     De moeder van Wesley en ex-vrouw van Ronny. Kampt met een drankverslaving. Heeft nu een relatie met André de Polies.

Hilde Uitterlinden     Ma Tersago     Grootmoeder van Wesley. Grootste kwelduivel van haar zoon Ronny. Kiest partij voor Ronny's ex Rachel tijdens de scheiding.
Peter Thyssen     Jay Peeters     Bendelid, maar onbetrouwbaar. Hem uit de weg ruimen blijkt een moeilijke opdracht.
Frank Aendenboom     Jos den Dief     Gangsterbaas die steeds in een smetteloos pak gekleed gaat. Jos is een heler die Ronny financieel helpt en hem Mike aanbeveelt. Staat erop dat hij tijdig wordt terugbetaald.

Frank Lammers     † De Patron     Sponsor van de bende en restaurantuitbater van De Houten Lepel. Hij en Ronny zijn oude celgenoten. Licht ontvlambaar karakter en stikjaloers op zijn veel jongere vriendin Katja.
Kimberley Klaver     Katia Mermowitz     Serveuse in De Houten Lepel en vriendin van De Patron. Wil beroemd worden en is daardoor tot veel in staat. Haar artiestennaam is Clown Kaki.

Silke Becu     Amber Tersago     De zus van Wesley. Oogappel van vader Ronny en eindeloos zorgenkind. Studeerde rechten, maar besloot om naaktdanseres te worden. Heeft een drugsprobleem.
Abigail Abraham     † Flower Da Silva     Danseres van Braziliaanse origine en vriendin van Wesley.
Eline De Munck     Durga Zneba     De uitbaatster van de bendeleden hun 'stamkroeg', de Heaven. Zorgt ervoor dat haar uitsluitend mannelijke cliënteel de zevende hemel en hun persoonlijke bankroet bereiken.

Trivia

    De soundtrack tijdens de voor- en aftiteling is van de hand van Jonas Wyns, de zoon van Luk Wyns.
        Begingeneriek: Jonez met A Clown like you
        Eindgeneriek: Jonez & Jewelz met Honey, look!
    De scenes in de Houten Lepel zijn opgenomen in Afspanning De Kroon aan de Bredabaan in Brasschaat

Luk Wyns tovert een '16+' uit zijn hoed
Fictiereeks 'Crimi Clowns' zit vol bloot en geweld met een knipoog

Luk Wyns kijkt niet op een blote borst of een lijk in 'Crimi Clowns', zijn fictiereeks waarmee hij de brave burgers van Brasschaat al in de gordijnen heeft gejaagd. Pas in 2012 op het scherm, maar nu al zeker van een '16+'.

De 52-jarige Luk Wyns serveert heuglijk nieuws voor de fans van Matroesjka's, de rauwe fictiereeks (2006-2008) waarin hij de onhebbelijke boekhouder Eddy Stoefs speelde: Mastroesjka's is terug.

In zijn nieuwe fictiereeks Crimi Clowns herenigt Wyns vijf acteurs uit de succesvolle VTM-reeks over mensenhandel.

Recensie: Crimi Clowns: De Movie

 In afwachting van de tweede televisiereeks van ‘Crimi Clowns’, gecreëerd, geregisseerd en geproduceerd door Luk Wyns, brachten de meest gewelddadige clowns van deze planeet ‘Crime Clowns: De Movie’ uit.

De film is nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

Nadat Wesley (Johnny De Mol) uit de Amsterdamse filmschool wordt gezet, werkt hij op zijn eentje zijn eindwerk af: het maken van een film over zijn vader Ronny (Luk Wyns) en diens Crimi Clowns.

Het gaat niet goed met de Crimi Clowns. Lou (Manou Kersting) ligt na een zelfmoordpoging in coma, Ronny’s dochter Amber (Silke Becu) is een heroïnehoertje geworden en Jay (Peter Thyssen), die door Ronny en de zijnen bijna vermoord werd, leeft als een kamerplantje op wielen verder. Of toch niet?

 En wanneer dan Lou ontwaakt uit coma is hij veranderd. Hij spreekt Hollands, zijn kortetermijngeheugen werkt terug en is racistisch en extreem gewelddadig geworden.

Dan is er nog mini Mike (Chris Willemsen), die in een brandkast belandt, Katja Mermowitz (Kimberley Klaver) , de vriendin van de vermoorde Patron (Frank Lammers), die zeurt over haar Vuitton handtas en Jos den Dief (Frank Aendenboom) die nog steeds op zijn geld wacht.

Wanneer de bende dan een grote slag slaagt bij rijke Nederlanders gelooft Ronny Tersago dat alle problemen van de baan zijn. Niets is minder waar..

 ‘Crimi Clowns: De Movie’ is gemaakt in de stijl die we kennen uit de televisieserie. Wesley Tersago filmt met zijn fototoestel, geeft commentaar waar nodig en geeft zo het leven van de bende weer. 

Crimi Clowns, je bent er voor of je bent er tegen. Feit is dat Luk Wyns met ‘Crimi Clowns: De Movie’ een unieke, voor Vlaanderen nooit geziene film heeft gemaakt.

Een film vol met seks, drank, naakt, geweld, drugs, grof taalgebruik maar ook met humor en vriendschap. Kortom het leven zoals het is voor de Crimi Clowns.

 Regisseur: Luk Wyns

Acteurs: Chris Willemsen, Johnny de Mol, Kimberley Klaver, Luk Wyns, Manou Kersting, Veerle de Jonghe, Silke Becu
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten