zondag 26 oktober 2008

Saartje Vandendriessche Aflevering 1 van 'De Naaktkalender' @ Belgische Babes MoviesDit najaar daagt Eén Vlaanderen uit om uit de kleren te gaan in de De Naaktkalender. Saartje Vandendriessche en Ben Roelants helpen de schroom te overwinnen en zijn zelfs solidair met de naakten.

Aflevering 1: Brandweer van Hasselt vs. Les Triplettes
In de eerste aflevering van 'De Naaktkalender', die op 20 oktober 2008 wordt uitgezonden op Eén, neemt de brandweer van Hasselt het op tegen Les Triplettes, een damesfietsclub in wording.

Bij de Hasseltse brandweermannen kwam het idee om deel te nemen aan 'De Naaktkalender' niet van henzelf, maar van een van hun vrouwen. Die schreef hen stiekem in. Grootmoedig als ze zijn, besloten de pompiers toch deel te nemen en de eventuele opbrengst van hun naaktkalender aan National Burn Camp te schenken, een vzw die kampen organiseert voor jongeren met brandwonden.

Les Triplettes, zeven jonge vrouwen uit West-Vlaanderen, schreven zich daarentegen wel uit eigen beweging in voor De naaktkalender. Hun partners gaan geregeld samen fietsen en nu hebben ook de dames het plan opgevat om in het zadel te kruipen. Ze mikken hoog en willen meteen de Mont Ventoux beklimmen, maar het ontbreekt hen nog aan degelijke fietsen. Als ze De naaktkalender winnen, kopen ze met de opbrengst de fietsen om hun droom waar te maken.


Saartje Vandendriessche kijkt mee terwijl de Hasseltse brandweermannen vereeuwigd worden als ‘helden met een peperkoeken hart’ en Ben Roelants is er getuige van hoe Les Triplettes voor hun fotoshoot in ware flandrienstijl de Muur van Geraardsbergen beklimmen.

Op 20 oktober 2008 zendt Eén de eerste aflevering van 'De Naaktkalender' met Saartje Vandendriessche en Ben Roelants uit, waarin tien groepen worden uitgedaagd om de meest tot de verbeelding sprekende naaktkalender te maken. Het resultaat van hun naakt-fotoshoots zal elke week beoordeeld worden door een kennerspanel dat bestaat uit reclamemaker Jens Mortier, Flair-hoofdredactrice Mie Van der Auwera en topfotograaf Peter Blok.

Vanuit hun eigen professionele achtergrond bespreken zij de kwaliteit en het potentieel van de sexy naaktkalenders. Ze zullen de blootfoto’s van de deelnemers van 'De Naaktkalender' beoordelen. Ze bepalen niet wie naar de volgende ronde mag, maar kiezen uit de erotische foto’s van elke groep deelnemers wel telkens de twaalf mooiste: één voor elke maand van het jaar.Geen opmerkingen:

Een reactie posten