vrijdag 28 november 2014

Charlotte Vandermeersch in ‘Deadline 25/5’, De Slimste Mens Ter Wereld en Manneke Paul @ Belgische Babes Movies

 
Charlotte Vandermeersch in ‘Deadline 25/5’, De Slimste Mens Ter Wereld en Manneke Paul

Charlotte Vandermeersch opnieuw journaliste in ‘Deadline 25/5’

 Actrice Charlotte Vandermeersch zal opnieuw de rol van onderzoeksjournaliste Marianne Smidt vertolken in ‘Deadline 25/5’, de reeks die het vervolg brengt van ‘Deadline 14/10’.

Het personage van de 30-jarige Vandermeersch onderneemt in het tweede deel opnieuw een hachelijke zoekactie. Aanvankelijk had de actrice schrik voor de ‘sequel-doem’. ‘Een tweede serie is altijd gevaarlijk’, zegt ze. Maar die angst lijkt nu verdwenen te zijn. ‘Het is een hard en realistisch verhaal dat iedereen kan meemaken’, zegt de vriendin van ‘The Broken Circle Breakdown’-regisseur Felix Van Groeningen in Het Laatste Nieuws.

Wat we nog meer mogen verwachten van de nieuwe reeks? Marianne heeft een nieuwe vriend. Alles gaat goed, maar het drama van haar zoontje blijft haar achtervolgen en ze besluit om weer op onderzoek uit te gaan. Net zoals in ‘Deadline 14/10’, krijgt het verhaal ook een politiek kantje omdat de verkiezingen eraan komen. De reeks zal acht weken voor de verkiezingen van zondag 25 mei 2014 van start gaan op VTM.

Charlotte Vandermeersch bloot onder de douche in Deadline 25/5

In de video zien we Charlotte Vandermeersch naakt onder de douche in de serie Deadline 25/5. Prachtig stel borsten heeft ons Charlotte. Het is trouwens niet de eerste keer dat ze naakt ging in Deadline 14/10.

Deadline 25/5 is een fictiereeks van VTM en Antwerpse regionale zender ATV. De serie vormt het vervolg op Deadline 14/10, uitgezonden in 2012.

Deze reeks werd voor het eerst aangekondigd op 22 april 2013, aan de hand van een teaser die werd uitgezonden op VTM en ATV. In een eerste persbericht werd verklaard dat hoofdrolspelers Charlotte Vandermeersch, Koen De Graeve en Peter Van Den Begin uit Deadline 14/10 opnieuw zullen meedraaien en dat deze serie net als haar voorganger zal worden uitgezonden tijdens de verkiezingsperiode, ditmaal de Vlaamse verkiezingen van 2014. In een latere oplijsting van de terugkerende hoofdcast wordt Koen De Graeve niet vermeld en bleek dat zijn rol is geschrapt.

Ten opzichte van voorganger Deadline 14/10 draaide Deadline 25/5 uit op een flop, aangezien per aflevering maar half zoveel kijkers werden bereikt. Een mogelijke verklaring daarvoor is dat de afleveringen van Deadline 25/5 op donderdag in de late avond werden uitgezonden, terwijl Deadline 14/10 op zondag in volle prime-time stond geprogrammeerd.
Verhaal

De draad wordt opnieuw opgepikt bij Marianne Schmidt (Charlotte Vandermeersch) die op het einde van vorige reeks besliste om te kappen als journaliste bij Gazet Van Antwerpen. Ze werkt nu parttime in een boekhandel, en verder is ze vooral mama.

Haar zoon gaat naar het eerste middelbaar. De staat van het schoolgebouw blijkt niet zo goed, want op een dag overkomt hem een ernstig ongeluk. Er treedt een CO-vergiftiging op in de school van haar zoon. Marianne krijgt vermoedens dat het om meer dan zomaar een ongeval gaat, en meent zelfs dat er een politieke link te leggen valt met het ongeluk.
Rolverdeling

    Charlotte Vandermeersch - Marianne Smidt
    Peter Van Den Begin - Bert Coenen
    Francis Connelly - Seppe Roels
    Ruth Becquart - Inge Libert
    Koen De Bouw - Willem Vermaelen
    Viv Van Dingenen - Veerle Goddaert
    Dirk Van Dijck - Lex Segers
    Marc Lauwrys - Theo De Waard
    Greg Timmermans - Vic Degraeve
    Michael Pas - Hoofdcommissaris Erwin Bulthé
    Gert Winckelmans - Johan De Keersmaeker
    Inge Paulussen - Sandra Verdonck
    Nele Bauwens - Gaby Beckx
    Warre Borgmans - Lieven Koninckx
   
Ann Ceurvels - Danielle Paulussen
    Joke De Bruyn - Julie De Wolf
    Michael De Cock - Evert Bosteels
    Bob De Moor - Reginald Smidt
    Johan De Paepe - Stefan Van Den Berghe
    Jurgen Delnaet - Tom Decoster
    Jos Dom - Carl Ruiters
    Pieter Genard - Wim Denuwelare
    Patricia Goemaere - Huisdokter Dupont
    Carry Goossens - Patrick Van Gestel
    Bieke Ilegems - Nadine Bouwkens
    Tania Kloek - Patsy
   
Maarten Mertens - Steven Wolfs
    Simone Milsdochter - Christina Hendrickx
    Iwein Segers - Jean Dewit
    Pooja Soens - Nitisha Sethia
    Peter Thyssen - Ben Delrue
    Kristof Verhassel - Nico Depuydt
    Greet Verstraete - June Merckx
    Hilde De Baerdemaeker - Karen Reyns

"De hele meisjesschool had al borstjes, bij mij kwam er geen beweging in"

Aan het woord is onze nieuwe favoriete actrice Charlotte Vandermeersch ('Deadline 14/10', 'Salamander'...). "Ik ben altijd een trage geweest," bekent ze.
"Ik ben altijd een trage geweest", zegt Vandermeersch in Humo. "De hele meisjesschool had al borstjes, terwijl er bij mij maar geen beweging in de zaak kwam. En toen een vriendin me er in het derde middelbaar op attent maakte dat er toch iets begon op te bollen onder mijn shirt(tieten, red.), heb ik dat euforisch gevierd: 'Yes, tetten!' En achteraf heb ik mijn klasgenoten nog feestelijk voorbijgestoken met mijn grote borsten." zegt ze in Humo.

Ruzie en conflicten

Naast de borsten van Charlotte Vandermeersch mag Bruno Vanden Broecke zijn anger management toelichten. Vanden Broecke houdt niet van conflicten. "En als er toch een conflict is, wil ik dat het zo snel mogelijk weg is. Gelukkig heeft mijn vrouw me geleerd ruzie te maken. Zij kan dat heel goed, heel mooi ook. 't Is zo'n sierlijke golf van boosheid die komt aanrollen en daarna weer verdwijnt - zonder dat er er later nog iets van meedraagt. Terwijl ik altijd bezorgd ben over hoe mensen over me zullen denken als ze me in lichterlaaie hebben gezien."

Charlotte Vandermeersch uit de kleren in 'Manneke Paul'


Ze heeft er om gevraagd, moet Paul De Leeuw gedacht hebben toen hij Charlotte Vandermeersch naakt in bad zette tijdens 'Manneke Paul'.
Charlotte Vandermeersch is een vrouw naar ons hart. Geen gedoe over 'ik wil niet uit de kleren gaan' of 'ik voel de noodzaak van mijn blote borsten niet aan in deze rol', nee, Charlotje heeft er absoluut geen problemen mee. Ze heeft er al enkele stomende naaktscènes opzitten die we met plezier herbekijken, behalve die keer dat ze verkracht werd, toen bloedde ons hartje.

Dat inspireerde Paul De Leeuw om haar tijdens zijn programma 'Manneke Paul' functioneel naakt in bad te zetten. Op basis van de eerste foto hield ze wel haar laarzen aan, maar Charlotte is nu eenmaal een absolute fan van het adamskostuum, dus wij hopen op het allerbeste.

Charlotte Vandermeersch gaat graag naakt bij Manneke Paul

Charlotte Vandermeersch was een hele tijd geleden te gast in het programma van Paul De Leeuw. Tijdens de uitzending van ‘Manneke Paul’, bekende Charlotte Vandermeersch dat ze graag naakt gaat. Ze ging dan ook gans naakt in bad, mét Paul! Voor de goede orde, Paul de Leeuw is homo.

Charlotte Vandermeersch topless in HUMO

Charlotte Vandermeersch topless. Ze stond een tijdje geleden met haar tieten bloot in HUMO. Het blijft één van Vlaanderens meest bekende en populaire actrices van het moment. Genieten maar van dit Vlaams naakt!

Charlotte Vandermeersch half naakt in ‘Wat Als?’


De meesten onder jullie zullen het succesprogramma ‘Wat Als?’ wel kennen. Daarin speelt Charlotte Vandermeersch een prominente rol. Zo had ze het al eens over haar ‘nat kaal poesje‘. Wij vonden een fragment uit de serie waarin ze te zien is in haar ondergoed.

Charlotte Vandermeersch zwanger: "Door rol in Deadline 25/5 beseft dat ik snel moeder wil worden"

 Charlotte Vandermeersch schittert opnieuw in de reeks Deadline 25/4 op VTM. Daarin speelt ze een single, alleenstaande en wanhopige moeder. "Door de voorloper van Deadline 25/5, Deadline 14/10, besefte ik opeens dat ik moeder wou worden."

Charlotte Vandermeersch is al een tijdje gelukkig samen met regisseur Felix Van Groeningen, maar kinderen zijn er voorlopig nog niet van gekomen. Toch voelt Charlotte dat ze klaar is om ook die stap te zetten. "Ik heb in het eerste seizoen van Deadline al kunnen wennen aan het moederschap. Dat vond ik toen een enorme uitdaging: ineens kreeg ik een kind van 11 jaar naast mij. Ik vreesde voor de geloofwaardigheid omdat ik zelf nog maar 28 was, maar eerlijk: iedereen geloofde dat ik een moeder was en zelf ging met dat ook goed en spontaan af. Ook naast de set klikte het perfect met Francis Connelly, die mijn zoon speelde. Op dat moment voelde ik echt: Geef mij nu een zoon en ik zou er zo blij mee zijn! Ineens was ik er zeker van dat het ouderschap in mij zit", aldus Vandermeersch in Het Laatste Nieuws.

Wie wou Marianne Smidt (Charlotte Vandermeersch) overhoop rijden? Wat had de man te zoeken in Seppes kamer? En waarom heeft hij het op haar gemunt? De ex-journaliste is vastbesloten de waarheid aan het licht te brengen, ook al zet ze daarmee haar eigen leven op het spel.

De gezondheidstoestand van haar comateuze zoontje Seppe (Francis Connelly) verbetert maar niet. Bovendien geeft dokter Denuwelaere (Pieter Genard) haar maar weinig hoop. Vluchtend voor haar verdriet, stort Marianne zich op de geheime boekhouding van Patrick Van Gestel (Carry Goossens), diensthoofd onderhoud bij ARGO. De man dreigt in wel heel nauwe schoentjes terecht te komen…

Ondertussen doet Bert Coenen (Peter Van den Begin) een controversiële uitspraak wanneer GVA-rot Theo De Waardt (Marc Lauwrys) hem het journalistieke vuur aan de schenen legt. Een uitspraak die niet was afgesproken met zijn campagneleidster Inge Libert (Ruth Becquart) én die hem wel eens flink wat kiezers zou kunnen kosten. In volle verkiezingsstrijd nodigt hij zijn opponent minister-president Vermaelen (Koen De Bouw) uit voor een geheime vergadering. Sluiten de twee kemphanen een pact?

Ben (Peter Thyssen) is nog steeds kapot van verdriet door de dood van zijn echtgenote Sandra (Inge Paulussen) en het feit dat zij als moordenares wordt afgeschilderd omdat men haar ervan verdenkt het CO-ongeluk veroorzaakt te hebben. Dat verdriet dreigt om te slaan in woede, met alle gevolgen van dien…

Charlotte Vandermeersch net terug uit Australië

Momenteel is Charlotte Vandermeersch op TV te zien als journaliste Marianne Smidt in de succesreeks Deadline 25/5. Maar wat weinigen weten is dat Charlotte net terug is van een tournee in Australië. ‘Na Deadline 25/5 ben ik Charlotte De Bruyne voor zes weken gaan vervangen in Australië’, vertelt ze in De Zondag. ‘Dit was in een voorstelling van theatergezelschap Ontroerend Goed. Nu is het even uitpuffen en recupereren van deze toffe maar uitputtende ervaring.’

Charlotte Vandermeersch naakt in schuim bad bij Manneke Paul

Op woensdag 27 maart 2013 komt Paul de Leeuw te weten dat actrice Charlotte Vandermeersch niets heeft tegen functioneel naakt en het liefst de hele dag naakt zou rondlopen. En dan tovert hij plots een badkuip tevoorschijn…

Daarnaast is de studiovloer meteen goedgevuld met een aantal enthousiaste bewoners van het asielzoekerscentrum ’t Klein Kasteeltje in Brussel. Zij hebben allemaal geposeerd voor het fotoboek “Transit 51”.

Natuurlijk verrast Manneke Paul ook een aantal kijkers zoals Ethels man Peter. Die is gek van Rusland en daarom neemt Paul hem mee naar Moskou. Op het Rode Plein duikt Andrei Lugovski op, die een gealcoholiseerde versie van Kalinka brengt.

De ploeg van de “Who the fuck is Hans Otten Kwiz” duikt deze week op in Dilsen-Stokkem waar chips-liefhebber Danny de avond van zijn leven beleeft. En wat steekt Paul de Leeuw uit met de Sterkste Man van België?

Ook contratenor Dominique Corbiau komt langs, die het wondermooie “Carpe Diem” brengt.

Al deze gasten en nog veel meer, nu woensdagavond 27 maart 2013 in Manneke Paul.

Deadline 25/5: Charlotte Vandermeersch totaal ontredderd

Op donderdag 8 mei 2014 moet Charlotte Vandermeersch diep gaan voor haar hoofdrol in Deadline 25/5, wanneer ze haar zoon Seppe (Francis Connelly) moet begraven.

Wekenlang lag haar oogappel in coma na het verschrikkelijke CO-ongeluk in zijn klas, waarbij ook zijn lerares Sandra (Inge Paulussen) om het leven kwam. Vastberaden de waarheid over het drama aan het licht te brengen, combineerde Marianne de zorgen voor haar zoon met haar speurtocht naar de verantwoordelijke(n). Maar in de 6de aflevering van Deadline 25/5 ziet het ernaar uit dat de journaliste de strijdbijl begraaft en troost zoekt in afzondering, kalmeringsmiddelen en drank. Tot Seppes vriendinnetje Preeti belangrijk nieuws heeft voor Marianne…

Ondertussen staat de wereld van burgemeester Coenen (Peter Van den Begin) op zijn kop wanneer zijn opponent Willem Vermaelen (Koen De Bouw) de verkiezingsstrijd een nieuwe wending geeft. De Vlaams minister-president heeft namelijk plannen om samen met de socialisten, liberalen en groenen een coalitie te vormen, die volgens recente peilingen 56% van de stemmen zou kunnen halen.

Hoe verteren Coenen en zijn campagneleidster Inge Libert (Ruth Becquart) deze duidelijke tegenzet van Vermaelen op het voorakkoord dat Coenen had voorgesteld? En wat is hun volgende actieplan? Iemand die er alvast een actieplan klaar heeft, is Ben Delrue (Peter Thyssen), de weduwnaar van juf Sandra. Hij kan niet verkroppen dat Sandra de zondebok is geworden van het CO-ongeluk en zint tijdens Coenens politieke slotmeeting in de Zuiderkroon, aan de vooravond van de verkiezingen, op wraak. Bloederige wraak.

Charlotte Vandermeersch trekt weer alle registers open voor nieuwe reeks

Vorig jaar kon je Charlotte Vandermeersch bewonderen in Deadline 14/10, waarin ze de getormenteerde journaliste Marianne Smidt neerzette én vlotjes uit de kleren ging. Nu keert ze bloot onder de douche terug op het scherm.
 
Zopas werd een trailer vrijgegeven om de nieuwe reeks, die op VTM en ATV zal lopen, aan te kondigen. Zijn weer van de partij: Charlotte Vandermeersch, Peter Van den Begin en Koen De Graeve. Net zoals bij 'Deadline 14/10' zal 'Deadline 25/5' zich afspelen tegen de achtergrond van de nakende verkiezingen - die in België wel eens de geschiedenis in kunnen gaan, want iedereen is benieuwd wat de N-VA op volle sterkte zal realiseren. Hieronder vind je de trailer en omdat we er van uitgaan dat Charlotte Vandermeersch haar mannelijke fans ook nu weer niet zal teleurstellen.

Charlotte Vandermeersch: 'Met twee vingers in mijn nat kaal poesje'

We wisten niet wat we hoorden. Wij kijken namelijk nooit tv - als verrekte internet-mongols surfen wij liever op het wereldwijde web, maar toen we hoorden wat Charlotte Vandermeersch te vertellen had in 'Wat Als', werd onze aandacht keihard naar haar lippen gezogen.
'Wat als dubbelzinnigheden niet bestonden', zo luidde de titel van de scène in het humoristische programma. Charlotte zat met een probleem: haar poes kreeg af te rekenen met een gevaarlijke 'indringer'… Mja, we gaan er geen woorden aan vuil maken, laat Charlotte dat maar zelf doen.

Charlotte Vandermeersch heeft geen problemen met functioneel naakt (video)

Op zondagavond vergast VTM ons op de prestigieuze reeks Deadline 14/10, waar de Antwerpse verkiezingen een rode draad vormt. Twee andere rode draden vormen de moord op tienermeisje Lena en het chaotische leven van journaliste Marianne, gespeeld door Charlotte Vandermeersch.
Voor de reeks ging Charlotte Vandermeersch ook uit de kleren. In een boekske reageerde ze op het feit dat Vlaanderen haar naakte verschijning binnenkort levendig voor het oog zal hebben: "Ik heb er geen probleem mee, als het past in het verhaal. Al ben ik er wel heel nerveus voor: dan loop ik er de ganse dag lacherig over te doen, puur om mijn zenuwen te verbergen".

Haar vriend, de regisseur Felix Van Groeningen, heeft er volgens haar niet zo'n problemen mee. Wat natuurlijk vreemd zou zijn, want de man is zelf regisseur en schuwt een naaktscène meer of minder niet. Toch kan Charlotte er nog van genieten: "Soms denk ik: toch plezant, dankzij mijn job kan ik ongestraft in een fantasie gaan met een andere man!".

In ieder geval, voor wie het gemist zou hebben, hier vind je de scène waarin Charlotte een stomende nacht beleeft met haar tegenspeler Begir Memeti.

Charlotte Vandermeersch bouncing boobs in Slimste Mens Ter Wereld

Onlangs verscheen Charlotte Vandermeersch in de kwis De Slimste Mens Ter Wereld als één van de vragenstellers. Het was blijkbaar een vraag van Philippe Geubels, want ze moest springen om haar bouncing boobs te tonen. Lekker, die tieten van Charlotte Vandermeersch!

De borsten van Charlotte Vandermeersch in ‘De Slimste Mens ter Wereld’, waarom haar borsten zo groot zijn.

In de populaire quiz ‘De Slimste Mens ter Wereld’ op VIER, kwam Charlotte Vandermeersch haar mooie boezem voorstellen. Het fragment werd zelfs in Nederland opgepikt. Wij zien de borsten van Charlotte Vandermeersch die elkaar kussen maar al te graag passeren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten