maandag 17 november 2008

Saartje Vandendriessche Aflevering 4 De Naaktkalender @ Belgische Babes Movies


In de vierde aflevering van De naaktkalender heeft een groep rugbyspeelsters uit Gent het gehaald van dansgroep Funkforce uit Edegem van host Saartje Vandendriessche. De dames van het rugbyteam bewezen dat rugby en vrouwelijkheid wel degelijk samengaan.


Het zijn de Gentse rugbyspeelsters die maandag de vierde aflevering van De naaktkalender gewonnen hebben. Ze waren niet bang om zich vuil te maken en daar heeft fotograaf Zeger Garré gretig gebruik van gemaakt. Voor het groepsportret schoven ze met veel plezier op hun buik over het modderige rugbyveld. Op andere foto's werden de dames dan weer heel vrouwelijk in beeld gebracht.

Dansgroep Funkforce uit Edegem van host Saartje Vandendriessche trok voor de fotoshoot naar een chique villa met zwembad. In die glamoureuze omgeving maakten ze samen met fotografe Frieke Janssens een naaktkalender met een stevige knipoog naar rijke Amerikaanse hiphopsterren. Er kwam veel bling bling aan te pas en sommige van de jongens kregen zelfs een kogelgaatje op hun blote bast geschilderd. De dansers van Funkforce namen typische hiphop-poses aan terwijl ze in de villa hun boterhammen smeerden, de oprit keerden of het gras maaiden, wat tot grappige beelden leidde. Toch vonden de kijkers de bloot foto's van de rugbyspeelsters nog net iets geslaagder.

Door hun overwinning in de vierde en voorlaatste aflevering zien we de rugbyspeelsters op 24 november terug in de finale. Daarin nemen ze het onder meer op tegen de brandweer van Hasselt, de kappers en kapsters van de Cliént en het personeel van de spoeddienst van het UZ in Jette. Als de rugbyspeelsters de finale winnen, gaat een deel van de opbrengst naar de jeugdwerking van de rugbyclub.

In de volgende aflevering van De naaktkalender neemt een groep autoracers het op tegen het personeel van kledingwinkel Pierrot Fashion uit Liedekerke. De autoracers hebben in het verleden zelf al eens een fotoshoot georganiseerd, maar daarbij kwamen ze niet verder dan het 'babe op de motorkap'-cliché. Met Henk Van Cauwenbergh als fotograaf lukt het vast beter. De dames en heren van Pierrot Fashion kunnen dan weer rekenen op de artistieke steun van fotograaf Daniel Dedave.

De naaktfoto's van alle groepen zijn te vinden op de website van 'De Naaktkalender'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten