woensdag 6 januari 2010

Weervrouw Sabine Hagedoren door Playboy verkozen tot populairste Vlaamse babe voor bloot fotoshoot 'Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Playboy Zien?'

Weervrouw Sabine Hagedoren is op de Playboy site verkozen tot populairste Vlaamse babe voor een glamoureuze bloot fotoshoot in de verkiezing 'Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Playboy Zien?': K3(Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman) en Roxane Kalishoek eindigden tweede en derde.

Het mannenblad Playboy hield geheel 2009 een verkiezing op hun site, onder het motto:
Welke Vlaamse babe moet er volgens jou naakt in de Playboy: Hanne Troonbeeckx, Lien van de Kelder, Linda Mertens, Sabine Hagedoren, Roxane Kalishoek, K3(Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman), Belle Perez of toch Veronique de Kock.

Deze vraag stelde het blootblad Playboy begin vorig jaar op hun site.
Gedurende het hele jaar kon op de Playboy site gestemd worden, van welke mooie BV(Bekende Vlaamse) jullie het liefst haar borsten bloot in het mannen-magazine wilden bewonderen.
Playboy gaf voor het eerst in de geschiedenis namelijk heel Nederland en Vlaanderen de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Maar Playboy zou Playboy niet zijn als ze niet nog een stapje verder gingen. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Playboy Zien?' kon je ook stemmen op jouw favoriete bekende dame of babe.

Zij beloofden jullie vervolgens met de hand op het hart dat zij contact op zouden nemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst bloot in hun blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Playboy wil doen.

De eindstand van 2009 is als volgt:
Sabine Hagedoren - 1625 stemmen
K3 (Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman) - 963 stemmen
Roxane Kalishoek - 945 stemmen
Hanne Troonbeeckx - 910 stemmen
Evy Gruyaert - 727 stemmen
Lien van de Kelder - 724 stemmen
Sabine de Vos- 712 stemmen
Andrea Croonenberghs - 709 stemmen
Sophie Dewaele - 706 stemmen
Kathleen Aerts(ex-K3) - 704 stemmen
Veronique de Kock
Geena Lisa
Goedele Liekens
Belle Perez
Erika Van Tielen
Kelly Pfaff
Kate Ryan
Linda Mertens (Milk inc)
Anneleen Liégeois
Valerie Bauwens
Brigitta Callens
Lyndsey Pfaff
Anke Buckinx
Sylvie de Bie
Roos Van Acker

Tijdens de presentatie van de Playboy met Patricia Paay (60) verklapte Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk dat in februari 2010 een bekende Vlaamse de pagina's van het blootblad zou sieren.

Op de vraag of er nog Vlaamse vrouwen rondlopen die van het kaliber zijn dat ze Playboy kunnen interesseren, volgde een verrassend antwoord: 'We hebben zowaar net gisteren een fotoshoot gedaan met een bekende Vlaamse. Zij zal in het februarinummer prijken.' Wie het is, wilde Heemskerk niet zeggen.

Meteen begon het speculeren, zou het 1 van bovenstaande BV's zijn, en zo ja, wie?

Het is een feit dat Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk al jaren aan de mouw van Véronique De Kock trekt, maar zij heeft altijd geweigerd. Hallo, Véronique? ‘Ze vragen me al zo lang om bloot voor hen te poseren, maar noem me te klassiek of van de oude stempel, ik wil niet naakt in Playboy. Ik voel me nog altijd goed in mijn vel en mijn lichaam mag zeker nog gezien worden, maar ik ga na al die jaren mijn standpunt niet veranderen.'

De 29-jarige MNM-presentatrice en ex-Miss België Ann Van Elsen deed het twee jaar geleden wel en schonk toen het geld weg aan Music For Life, de benefietactie van Studio Brussel. Binnenkort komt Music For Life opnieuw. Van Elsen is nu zwanger, misschien een cover à la Demi Moore? Bolle borsten, zwanger en naakt?

'Ik zeg nooit nooit. Ik vond het twee jaar geleden ideaal om aan de vraag van Playboy toe te geven om naakt te poseren omdat ik toen het geld aan het goede doel kon geven', zegt Ann Van Elsen. 'Maar zwanger in Playboy staan is toch iets anders. Als je zwanger bent, hou je dat liever intiem of ga je dat niet in zo'n blad tonen. Ik ben het dus niet, maar misschien Lien Van de Kelder?'

Ann Van Elsen zou gelijk kunnen hebben: van alle Vlaamse vrouwen stond Lien Van de Kelder in het begin van vorig jaar op nummer één toen aan de Playboy-lezers werd gevraagd wie ze nog uit de kleren wilden zien gaan. Hallo Lien? ‘Ik ben het gelukkig niet', lacht Lien Van de Kelder. ‘Dat is niets voor mij.' Topmodel Jade Foret zou ook een goeie zijn. Zij stond wekenlang in de belangstelling door haar liefdesperikelen met voetballer Emile Mpenza. ‘Als het heel mooi naakt is, zou ik dat misschien wel doen', zegt Jade Foret. ‘Maar de intiemste delen mogen niet gezien worden. Die zijn niet voor de lezers bestemd. En ook niet meer voor Emile', glimlacht ze.

Wendy Van Wanten dan? Zij is jonger dan Patricia Paay, maar ze heeft toch ook nog de schoonheid om naakt te verschijnen. ‘Geen slecht idee. Ze mogen altijd bellen', zegt haar partner Frans Vancoppenolle. ‘Volgend jaar is het een feestjaar, dan wordt mijn vrouwtje vijftig en ze mag nog altijd gezien worden. Maar in het februarinummer is Wendy Van Wanten niet bloot te bewonderen.'

Joyce De Troch? Zij heeft Playboy-ervaring, is net bevallen en wil zich misschien als jonge naakte moeder presenteren? ‘Ik vind mooi naakt zeker niet lelijk en ik voel me best goed in mijn vel. Ik ben alweer redelijk op gewicht, maar ik moet het nog finetunen. Als ze me nu 24uur zouden geven om na te denken, dan zeg ik neen. Als ze me wat meer tijd geven, dan misschien. Toen ik in Playboy stond, hield ik ook geen opendeurdag, het was heel beschaafd. Maar door mijn zaak en het feit dat ik mama ben geworden, zou ik er toch nog eens over nadenken.'

Ook de blonde VTM-presentatrice Ann Lemmens en de zwangere blonde babe Tanja Dexters worden het niet. Terug naar hoofdredacteur Jan Heemskerk. ‘Nog niets gevonden? Wacht maar af', grijnst hij. ‘Het wordt een zinderend nummer.'

Inmiddels is bekend geworden dat het niet gaat om een BV uit de internet verkiezing, maar om Jess Donckers (27), presentatrice bij het gamingkanaal GUNKtv.

Voorlopig dus geen Vlaams naakt uit de A-categorie in Playboy te bewonderen, maar zal Vlaanderen het moeten doen met de blote borsten van Jess Donckers (27), presentatrice bij het gamingkanaal GUNKtv en de vriendin van Frank Molnar (35), de baas van diezelfde digitale zender.
De blonde babe stond al eerder in P-Magazine en Ché. Afgelopen zomer had ze nog last van een 'perifere facialisparese', een gezichtsverlamming door een infectie aan het zenuwkanaal. Daardoor was de linkerkant van haar gezicht verlamd. Maar dat is achter de rug.

Jess Donckers zal gezond en wel te zien zijn in het februarinummer van het blootblad. 'Ik mag nog niets zeggen van Playboy', zegt Jess hierover.

Wanneer en wie uit de internet verkiezing in Playboy gaat verschijnen, blijft dus voorlopig nog een raadsel.

3 opmerkingen:

 1. Playboy wil Wendy Van Wanten niet meer naakt

  Amper een dag nadat Wendy Van Wanten hengelde naar een blootreportage in Playboy, heeft ze al een antwoord gekregen. Echter niet het verhoopte.

  Patricia Paay
  Hoofdredacteur Jan Heemskerk is namelijk niet geïnteresseerd in Wendy, die zaterdag vijftig wordt. De recente naaktreportage van de zestigjarige Nederlandse Patricia Paay in het mannenblad krijgt dus niet meteen een Vlaams vervolg.

  Geen gewoonte
  "Wij vinden het hartstikke fijn en willen Wendy graag feliciteren met haar verjaardag", reageert Heemskerk in de krant Het Laatste Nieuws. "Maar hoewel we zeer tevreden zijn met onze Patricia Paay-cover, willen we er nu ook weer geen gewoonte van maken." Misschien over tien jaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien zou Jan Heemskerk eerst eens zo vriendelijk willen zijn om zijn lezers hierover te raadplegen! Het is wel zeer arrogant om meteen nee te zeggen, of het zou zo moeten zijn dat er andere redenen spelen! (Leeftijd van Wendy kan het in ieder geval niet zijn!, te kleine borsten ook niet ;)). Kom op Jan, reconsider! Wij willen Wendy Van Wanten naakt in de Playboy!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Jan Heemskerk luistert toch niet naar zijn lezers, en gaat vrolijk zijn eigen gang.
  Vraagt ie eerst op zijn site wie je als Vlaamse naakt in de Playboy wilt, komt ie met Jess Donckers afzakken.

  Waarom hou je dan een internetpoll!!!!

  De uitslag was vrij duidelijk, wij Vlamingen willen sterren uit de A categorie naakt zien, Sabine Hagedoren, K3 (Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman), Roxane Kalishoek ,Hanne Troonbeeckx ,Veronique de Kock, Evy Gruyaert of Lien van de Kelder , echte klasse vrouwen.

  Dan kom je niet af met iemand uit de c of d categorie.

  BeantwoordenVerwijderen