zaterdag 8 november 2008

Alana Dante @ Belgische Babes Movies

Alana Dante pakt uit met nieuw minder sexy imago en album

Nooit meer sexy latexpakjes en drukke dansmuziek voor Alana Dante (Eurosong 99). Voortaan pakt de zangeres uit met een rustig repertoire en een minder flamboyante outfit. Het tastbaar bewijs van die artistieke switch ligt vanaf vandaag in de winkels. Alana heeft een nieuw album ingeblikt met de veelbetekenende titel 'As time goes by'. Dat bevat luisterliedjes als 'At 17', 'Cry me a river' en 'Vincent'.

'Latexpakjes waren privé-sauna's'
Alana Dante maakte furore in de tweede helft van de nineties met een aantal sexy dance-hits als 'Take me for a ride'. De zangeres, die van latexpakjes haar handelsmerk maakte, stond in 1999 in pole position om Vlaanderen te vertegenwoordigen op het Songfestival-nieuwe-stijl, maar moest de eer laten aan de conservatieve bijdrage van Vanessa Chinitor.

Vandaag kijkt Alana niet meteen positief terug op die periode. 'Die latexpakjes waren echte privé-sauna's', zegt ze.

Daarna doken op het internet allerlei naakt filmpjes van haar op, o.a. zelfs een hardcore porno video. De vraag is natuurlijk of het in dat sexfilmpje om dezelfde Alana Dante gaat of is het een look-a-like? Hier geeft Alana Dante in het interview echter geen commentaar op.

Tevens beweert de zangeres dat ze altijd al een ander, minder erotisch en sexy repertoire wilde zingen, 'maar het publiek pikte dat toen niet'.

Eenvoud in muziek en dagelijks leven
Vandaag acht ze de tijd wél rijp voor een repertoire van luisterliedjes. Daarom heeft ze een nieuw album ingeblikt waarop ze bekende luisterliedjes als 'At 17', 'Vincent' en 'Cry me a river' covert.

Niet alleen muzikaal, maar ook in het dagelijkse leven kiest Alana Dante voor eenvoud. 'Ik werk bij een keurslagerij. Ik verkoop met andere woorden 'sauciskes' en ben daar absoluut niet beschaamd voor', zegt ze in haar bekende Antwerpse stijl.

Alana's nieuwe album 'As time goes by' ligt vanaf nu in de winkels.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten