maandag 24 november 2008

Saartje Vandendriessche Aflevering 5 De Naaktkalender @ Belgische Babes Movies

De autoracers van host Saartje Vandendriessche hebben zich gisteren als laatste geplaatst voor de finale van 'De Naaktkalender'. Nu krijgen alle finalisten een week de tijd om de ultieme coverfoto te maken voor hun naaktkalender. Daarnaast doen ze er goed aan om actie te voeren voor hun groep, want er kan een hele week gestemd worden.

Op 24 november 2008 is het eindelijk zo ver, dan ontvangen Saartje Vandendriessche en Ben Roelants de finalisten in het Fotomuseum van de provincie Antwerpen voor de bekendmaking van de winnaar van De naaktkalender.

De autoracers hebben gisteren de vijfde aflevering van 'De Naaktkalender' gewonnen en daarmee zijn alle finalisten bekend. Fotograaf Henk Van Cauwenbergh fotografeerde hen in hun natuurlijke habitat, met smeerolie, banden en auto's natuurlijk.


De fashion people, een groep collega's van kledingzaak Pierrot Fashion uit Liedekerke, haalden het dan weer net niet. Hun shoot met fotograaf Daniel Dedave was uitbundig en extravagant – net zoals de fashion people zelf – maar de kijker koos op het einde van de aflevering toch voor de autoracers.


Met de selectie van de autoracers zijn alle finalisten van 'De Naaktkalender' bekend. Op 24 november treffen de brandweer van Hasselt, de kappers en kapsters, de verplegers en verpleegsters, de rugbyspeelsters en de autoracers elkaar in het Fotomuseum van de provincie Antwerpen. Daar wordt bekendgemaakt wie De naaktkalender wint en zijn eigen kalender binnenkort in de winkels ziet liggen.

De ultieme coverfoto
Wie denkt dat de finalisten rustig thuis de finale zitten af te wachten, is mis. In De rode loper van vanavond kregen zij immers de opdracht om voor de finale van 24 november de ultieme coverfoto te maken voor hun naaktkalender. De fotograaf die hen eerder al hielp met de fotoshoot, staat een halve dag tot hun beschikking voor de coverfoto, maar over het concept van de foto beslissen ze zelf. Niets houdt hen bijvoorbeeld tegen om de hulp van familie, vrienden of collega's in te schakelen.


Stemmen
Bovendien doen de finalisten er goed aan om deze week actie te voeren voor hun naaktkalender, want er kan nog de hele week gestemd worden. Stemmen kost vijftig cent en kan per sms, per telefoon of via de rode knop. Per toestel kan er maximum tien keer gestemd worden:

* Brandweer Hasselt sms 1 naar 3470 of bel 0905 56 601
* Kappers en kapsters sms 2 naar 3470 of bel 0905 56 602
* Verplegers en verpleegsters sms 3 naar 3470 of bel 0905 56 603
* Rugbyspeelsters sms 4 naar 3470 of bel 0905 56 604
* Autoracers sms 5 naar 3470 of bel 0905 56 605

Wie de naaktfoto's van de groepen nog eens wil bekijken, kan terecht op de website van 'De Naaktkalender'. Van 25 november 2008 tot 4 januari 2009 loopt in het Fotomuseum van de provincie Antwerpen bovendien een tentoonstelling met foto's van 'De Naaktkalender'.

De finale van 'De Naaktkalender'met Saartje Vandendriessche, maandag 24 november 2008 om 20.40 uur bij Eén.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten