donderdag 24 juli 2008

Tiffany van den Brande @ Belgische Babes Movies


http://rapidshare.com/files/131657878/tiffany_van_den_brande-22-7-2008-rode_loper_badpakkenspecial-divx.avi

Met de award van Lezeres van het Jaar van P-magazine stak Tiffany Van den Brande uit Temse gisterenavond ook meteen een ticket naar Mauritius voor P's Badpakken-special 2008 op zak. Tijdens een spannende finale-avond, vanavond te zien in 'De Rode Loper', liet Tiffany 6 medegenomineerden voor de titel van Lezeres van het Jaar achter zich. (Foto: De Vrije Pers)


Voor het eerst maakte P-magazine er een bescheiden showavond van. Plaats van het gebeuren was het Antwerpse restaurant en voormalige schuilplaats voor dokwerkers La Riva, waar de spanning te snijden was. Er stond dan ook een mooi prijzenpakketje van lingeriemerk Triumph en een award op het spel, maar toch vooral een ticket voor P's beroemde en beruchte Badpakken-special, naast nog twee covershoots dit jaar.


Tiffany, een 21-jarige kapster uit Temse, kreeg meteen felicitaties van Lezeres van het Jaar 2007 Sabrina Holvoet, een applaus van mede-Mauritius-reizigers Véronique De Kock, Miss België Alizée Poulicek, Roxane Kalishoek, Kim Engelbosch en Valery Super. Maken het achttal voor P's Badpakken-special 2008 compleet: Erika Van Tielen en Joke van de Velde.


'P's Lezeres van het Jaar is een gegeerde titel, dat merken we aan het almaar stijgende aantal inschrijvingen', zegt hoofdredacteur Günther van Hassel. 'Het voorbije jaar toch makkelijk twee à drieduizend zonder dat we daar oproepen voor lanceren, want anders krijgen we het aanbod gewoonweg niet meer verwerkt. Daaruit selecteren we dan, na verscheidene castings, 46 meisjes voor onze Lezeressen voor de Lens-rubriek. Van die 46 hebben we er dit jaar 7 genomineerd. Onnodig te zeggen dat de keuze razend moeilijk was, want fotogeniek zijn ze uiteraard allemaal. Met Tiffany hebben we iemand een kans willen geven die ze misschien zelf helemaal niet had zien aankomen. Buiten die ene fotoshoot voor P-magazine had ze nog niet voor de lens gestaan. Daar komt nu verandering in'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten