zaterdag 26 juli 2008

Alizée Poulicek @ Belgische Babes Movies


http://rapidshare.com/files/131837947/Alizee_Poulicek-15-7-2008_rode_loper_p_badpakkenspecial_mauritius_miss_belgie-divx.avi

Alizée Poulicek (Ukkel, 26 juni 1987) is een Belgisch model. Ze werd op 15 december 2007 tot Miss België 2008 verkozen. Ze komt uit Hoei in de provincie Luik. Haar vader is afkomstig uit Tsjechië, haar moeder is Belgisch.

Controverse

In Vlaanderen ontstond enige consternatie omdat Poulicek tijdens een test naar tweetaligheid als enige een vraag in het Nederlands niet begreep en in het Frans antwoordde. Het aanwezige publiek joelde haar hiervoor uit. Toch werd ze door het publiek, dat via sms stemde, tot Miss België 2008 gekozen. Het incident deed zich echter laat op de avond voor, toen de meeste stemmen al uitgebracht waren.

Volgens organisatrice Darline Devos was het niet dramatisch dat Poulicek geen Nederlands kent. Ze zou het "erger vinden mocht het een lelijk meisje zijn." Hiermee gaf ze – waarschijnlijk onbedoeld – de critici gelijk die beweren dat de Miss-verkiezing niets meer is dan een ordinaire vleeskeuring.

Poulicek zei wel dat ze van plan was om nog beter haar best te doen om Nederlands te kunnen spreken. Ondertussen heeft Alizée al een paar interviews in het Nederlands afgelegd.

Eind februari 2008 zorgde Miss België weer voor commotie. Na een straatrace met een vriend kreeg ze een rijverbod van 35 dagen een een boete van 660 euro. Ze had toen ook 0,78 promille alcohol in het bloed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten