dinsdag 22 juli 2008

Els Tibau @ Belgische Babes Movies


http://rapidshare.com/files/131157472/Els_Tibau-24-7-2007-p_magazine_badpakkenspecial-divx.avi

Els Tibau (Landen, 14 april 1974) was Miss Belgian Beauty 1997 en werkt als presentatrice en fotomodel.

Voor Els Miss Belgian Beauty werd, was ze een veel gevraagd model. In 1994 nam ze deel aan de verkiezing van Look Of The Year. Ze eindigde bij de laatste twaalf kandidaten. In 1995 deed ze opnieuw mee, en toen werd ze tweede. Daarop werd Els gevraagd om 'het meisje in het zwembad met de badmuts op', dat telkens tussen de programma's van VTM verscheen, te zijn. In oktober '96 wordt Els tot Miss Belgian Beauty gekroond. Als nieuwbakken bv verscheen ze in talrijke bladen en zat ze ook een aantal keer in het vrouwenpanel van Het Swingpaleis.

26 december 1997 is een mijlpaal in Els' carrière: op die dag is voor de eerste maal te zien als omroepster bij VTM.

Doorheen de jaren doet ze verschillende défilés, presentaties en fotoshoots. Ze wordt het gezicht van enkele merken. In 2003 acteert Els in het theaterstuk Boeing Boeing. Ze neemt ook een pilootaflevering op van Tijd Voor Jezelf. Deze aflevering wordt gebruikt in Ingeborg Sergeants programma De Keuze Van De Kijker. Eind 2004 staat ze samen met Katja Retsin (die bij één werkt) op de cover van Humo. In 2005 presenteert ze samen met Elke Vanelderen het programma Het Hart Van Vlaanderen. Eind 2006 speelt Els Tibau een rolletje als haarzelf in de VTM-soap Familie (televisie).

Op 18 juni 2007 maakt Els de overstap van VTM naar VIJFtv. Bij die zender wil ze zich meer ontplooien als presentatrice. In het najaar van 2007 krijgt Els haar eigen programma bij de zender: What Women Want. In het programma krijgen tien mannen te weten wat vrouwen echt willen en worden ze zo omgetoverd tot het ideaalbeeld van een vrouw. Eind augustus begint ze ook met omroepen. Voor het programma Droomhuis Onder De Zon gaat Els begin 2008 samen met een koppel op zoek naar een woonst in het buitenland. Het programma zal nog worden uitgezonden in het voorjaar van 2008.

Verder is Els meter van Autopia, een vereniging die zich inzet voor autistische kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten