maandag 17 maart 2014

Evy Gruyaert en Francesca Vanthielen presentatrices De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren @ Belgische Babes Movies


Evy Gruyaert en Francesca Vanthielen presentatrices De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren

Evy Gruyaert steelt de show met decolleté

De Vlaamse Televisie Sterren zijn uitgereikt. Als er eentje was geweest voor opvallendste outfit van de avond, dan ging die zonder twijfel naar Evy Gruyaert.

De sexy VIER-presentatrice presenteerde zaterdagavond samen met Kobe Ilsen en Francesca Vanthielen De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren, maar trok toch vooral de aandacht door haar zwarte jurk mét diep decolleté.

Evy Gruyaert, Kobe en Francesca presenteren Vlaamse Televisie Sterren

15 sterren op 15 maart 2014, waarvan er twee worden uitgereikt door de Vlaamse kijker. Onlangs werden de genomineerden voor de categorieën 'Populairste televisieprogramma' en 'Populairste televisiepersoonlijkheid' bekend gemaakt.

'De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren' is het jaarlijkse hoogtepunt voor de Vlaamse tv – maker en - kijker. Na zes edities wordt het duo Eén en VTM een trio: onze jongste Vlaamse zender VIER komt erbij en is meteen ook diegene die de show live zal uitzenden. Presenteren zal dus dit jaar ook met drie gebeuren. Francesca Vanthielen en Kobe Ilsen 'hebben het al een paar keer met elkaar gedaan', voor VIER komt Evy Gruyaert erbij.

Er zijn vijftien sterren binnen te halen op de awardshow, die over tien dagen plaatsvindt in Hasselt, maar slechts twee ervan worden gekozen door het publiek. Volgens Kobe Ilsen zijn die twee Sterren dan ook 'de meest prestigieuze prijzen'.

Voor de categorie 'Populairste televisieprogramma' zijn de genomineerden 'Eigen Kweek', 'De Slimste Mens ter Wereld', 'Safety First' en 'Thuis'. Die eerste drie waren te verwachten, zeker omdat 'Eigen Kweek' en 'Safety First' afgelopen jaar twee kijkcijferkanonnen waren. Wel opmerkelijk is de nominatie van 'Thuis'. De soap loopt immers al 19 jaar en kan dus nu pas op erkenning rekenen.

Bij 'Populairste televisiepersoonlijkheid' ook geen grote verrassingen: genomineerd zijn Jeroen Meus, Matteo Simoni, Nathalie Meskens en Tom Waes. Opvallend is dat met uitzondering van Matteo Simoni de genomineerden al verschillende Sterren op hun schouw hebben staan. Extreem getalenteerd of een te kleine vijver om in te vissen?

Wie wil stemmen voor zijn of haar favoriet kan dat via de website van de 'Vlaamse Televisie Sterren', of via sms tijdens de liveshow van 15 maart 2014.

Evy Gruyaert: 'Geen seconde getwijfeld'
Evy Gruyaert: 'Op 15 maart is het zover en ik heb er ontzettend veel zin in. Ik vond het eigenlijk best bijzonder toen ze me vroegen om samen met Kobe en Francesca de live show te presenteren. Maar ik heb geen seconde getwijfeld, want het is toch een hele eer om die avond in goede banen te leiden.

Het is bovendien de eerste keer dat de show op VIER te zien is en ik vind het heel leuk dat ik dat samen met mijn ex-collega Kobe en met Francesca kan doen. Met drie op VIER dus.'

Francesca Vanthielen: 'Derde jaar op rij'
Francesca Vanthielen: 'Kobe en ik vinden het bijzonder fijn om deze gala-avond voor het derde jaar op rij aan elkaar te mogen praten. En we kijken ernaar uit om dat nu samen met Evy Gruyaert te mogen doen.

De genomineerden van de 11 reguliere categorieën zoals beste acteur, beste presentatrice, beste drama en beste reality zijn al bekend. En vandaag kunnen we daar nog 8 genomineerden aan toevoegen.'

Kobe Ilsen: 'Publiek kiest de twee hoofdprijzen van de avond'
Kobe Ilsen: 'Ook dit jaar zal het publiek kunnen stemmen voor wie de twee hoofdprijzen van de avond in de wacht sleept.'

Alle genomineerden op een rij

Gekozen door het publiek:

- Populairste tv-programma: 'De Slimste Mens ter Wereld' – 'Eigen Kweek' – 'Safety First' – 'Thuis'
- Populairste tv-persoonlijkheid: Jeroen Meus – Matteo Simoni – Nathalie Meskens – Tom Waes

Gekozen door de leden van de Vlaamse Televisie Academie:

- Beste Acteur: Ben Segers - Bruno Vanden Broecke - Matteo Simoni - Wim Willaert
- Beste Actrice: Clara Cleymans - Maaike Cafmeyer - Nathalie Meskens - Sien Eggers
- Beste Presentator: Erik Van Looy - Jonas Van Geel - Koen Wauters - Otto-Jan Ham
- Beste Presentatrice: An Lemmens - Cath Luyten - Kathleen Cools -Nathalie Meskens
 
- Beste Drama: 'Connie & Clyde' - 'Eigen Kweek' - 'Met Man en Macht' – 'Zuidflank'
- Beste reality: '2013' - 'Het Lichaam van Coppens' - 'Reizen Waes' - 'Ten Oorlog'
- Beste Informatieprogramma: 'De Ideale Wereld' - 'Het Journaal' - 'Reyers Laat' - 'VTM Nieuws'
- Beste Reportage en Documentaireprogramma: 'Alloo Uit De Gevangenis' - 'Belpop' - 'De Kroongetuigen' - 'De Rechtbank'


- Beste Entertainmentprogramma: 'Alleen Elvis Blijft Bestaan' - 'De Slimste Mens Ter Wereld' - 'Belgium's Got Talent' - 'The Voice van Vlaanderen'
- Beste Lifestyleprogramma: 'Dagelijkse Kost' - 'Is't Nog Ver?' - 'Vlaanderen Vakantieland' - 'Zo Man Zo Vrouw'
- Beste Humor & Comedyprogramma: 'Geubels en de Belgen' - 'Safety First' - 'Scheire en de Schepping' - 'Wat Als?'

'De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren' met Evy Gruyaert, zaterdag 15 maart, na 'Chez Piet' op VIER.

Dé ster van de avond: het decolleté van Evy Gruyaert, zo hot!

Je kon er niet naast kijken, presentatrice Evy Gruyaert droeg wel een erg diep decolleté op de ‘Nacht van de Vlaamse Televisiesterren’. ‘De winnaar van de avond is voor mij degene die het kleed van Evy Gruyaert heeft gemaakt’, zei Philippe Geubels in zijn afsluitende toespraak.


Ook op social media, twitter en facbook, was de boezem van Evy een geliefd onderwerp en al snel trending topic, een bloemlezing:

Gisteren wat gemist. Zou er al een Facebookpagina zijn voor het decolleté van Evy Gruyaert? #NVTS

En hebben we onthouden van #nvdts14? Bart De Wever en de borsten van Evy Gruyaert.

Tienduust televisiesterren voor de jurk van Evy Gruyaert! #nvts

Sabine Hagedoren, eat your heart out! De tetten van Evy Gruyaert verdienen ook een ster deze avond! #NVTS #dikke bollen
 
Kijkt er iemand van de Playboy redactie naar #nvdts14? Zou presentatrice Evy maar eens een aanbod doen voor een bloot reportage!
 
Waarom is er geen ster voor meest sexy presentatrice van Vlaanderen? #NVTS #Evy Gruyaert
 
Kortom, de prijs voor het mooiste kleed van de avond ging met groot gemak naar Evy Gruyaert.

'De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren': dit zijn de winnaars!

Zaterdagavond werden in Hasselt naar jaarlijkse gewoonte de Vlaamse Televisie Sterren uitgereikt.  Iedereen wilde natuurlijk op de foto met presentatrice  Evy Gruyaert en de overige winnaars:

- Beste Acteur: Matteo Simoni
- Beste Actrice: Sien Eggers
- Beste Presentator: Koen Wauters
- Beste Presentatrice: Kathleen Cools

- Beste Drama: Eigen Kweek
- Beste reality: Reizen Waes
- Beste Informatieprogramma: De Ideale Wereld
- Beste Reportage en Documentaireprogramma: De Rechtbank
- Beste Entertainmentprogramma: The Voice van Vlaanderen
- Beste Lifestyleprogramma: Dagelijkse Kost

- Beste Humor & Comedyprogramma: Safety First
- Populairste tv-programma: Thuis
- Populairste tv-persoonlijkheid: Tom Waes
- Rijzende Ster: Otto-Jan Ham
- Carrièrester: Jan Van Rompaey

Meer nog dan de jurk met inkijk van Evy Gruyaert was het optreden van Bart De Wever hét gespreksonderwerp op de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren gisteravond. Niet zozeer het feit dat hij in zijn pandapak van het podium donderde, dan wel het feit dat hij daar überhaupt aanwezig was (is het geen sperperiode?) en in zijn eigengereide stijl de draak stak met premier Di Rupo.

Dat hij het niet kon nalaten om nog eens terug te komen op de pandarel, deed Pairi Daiza besluiten in de (virtuele) pen te kruipen. Op Facebook publiceerde het dierenpark een 'open brief' van Xing Hui, een van de twee panda's die vorige maand in ons land arriveerden.

Wat deed Vier-gezicht Evy Gruyaert op VTM?

Wie maandagavond naar Wauters vs. Waes keek, zag aan het einde van de aflevering ongetwijfeld hoe Evy Gruyaert de volgende opdracht aankondigt. Dat is bijzonder omdat de presentatrice vorig jaar overstapte naar Vier en nu opduikt in een programma van de VRT en VTM.

Vier-gezichten zijn zelden te gast in programma’s van concurrerende zenders. Vooral VTM wil liever geen boegbeelden van andere zenders in hun shows. Omgekeerd geldt ook: mensen die de kijker associeert met VTM, zullen zelden te gast zijn bij Vier.

Maar er zijn enkele uitzonderingen. Zo speelde Vier-icoon Jan Eelen al mee in ‘Safety First’ en nu duikt voormalig Eén-omroepster Evy Gruyaert op in Wauters vs. Waes. Al is haar rol niet helemaal wat ze lijkt. Deze aflevering werd opgenomen voor Gruyaert de overstap maakte naar Vier. VTM maakt volgens woordvoerster Sara Vercauteren dan ook geen probleem van deze (eenmalige) presentatieklus. Dat zegt ze in Knack.

Wie Evy Gruyaert aan het werk wil zien, kan kijken naar ‘De Nacht van de Vlaamse Televisiesterren' op zaterdag 15 maart. De show wordt voor het eerst uitgezonden op Vier. Een nieuwe aflevering van Wauters vs. Waes wordt uitgezonden op maandag 10 maart rond half negen op VTM en later op Eén.

Philippe Geubels mocht de Nacht van de Televisiesterren openen en dat leverde een karrevracht heerlijke quotes op.

Over ‘De Nacht van de Televisiesterren’

‘De Nacht van de Televisiesterren is als seks met mijn vrouw. Het is één keer op het jaar. Het is beter als je zat bent. En op het eindje van de avond trek je je nog eens af op een naakte Dina Tersago.’

Over ‘Nonkel Mop’ en ‘Ontspoord’

‘Ik vond het erg dat ze ‘Ontspoord’ hebben afgevoerd omdat het te pijnlijk was voor de betrokkenen. Nonkel Mop mocht wel blijven, en dat was toch ook pijnlijk voor de betrokkenen?’

Over ‘Wauters vs Waes’

‘Alles kwam terug dit jaar. ‘Nonkel Mop’ is HT&D van vroeger? ‘Vroeger of Later’ is ‘Hoger of Lager’. En ‘Wauters vs Waes’, dat is gewoon ‘Kris en Yves’.

‘Alle respect voor die mannen. Als je twee miljoen mensen kan laten kijken naar twee gasten die minigolf spelen ben je goed.’

Over Guy  Van Sande

'Het beste televisiemoment van het jaar vond ik de mars van de fans om Guy Van Sande terug in Zone Stad te krijgen. Die mensen zou ik hier vandaag in de bloemetjes willen zetten. Chantal, Nathalie en Cindy: bedankt!'

Over Erik Van Looy

'Van Erik van Looy heb ik ook dit jaar weer veel geleerd. Dat je niet kunt blijven liegen over een film in Amerika bijvoorbeeld.'

Over Jeroen Meus

'Ik snap niet hoe die dagelijkse kost blijft volhouden. Op de duur is alles toch klaargemaakt? Op een dag gaat hij eens met twee plastic zakken binnenkomen. Sorry jongens, ik wist het echt niet meer.'

Over het sexy kleed van Evy Gruyaert

'De winnaar van de avond is voor mij degene die het kleed van Evy Gruyaert heeft gemaakt.' (Evy droeg een duizelingwekkend mooi diep decolleté, red.)

 In Hasselt werden zaterdagavond voor de zevende keer de Vlaamse Televisiesterren uitgereikt aan de beste programma's van het afgelopen jaar. De prijzen werden netjes verdeeld tussen de verschillende zenders, met als grootste verrassing de ster voor 'De Ideale Wereld', dat 'Het Nieuws' en 'Het Journaal' overtroefde.

Nadat de kleine Tristan zijn 'Gagnam Style' nog eens mocht overdoen, was het de beurt aan Karen Damen om de eerste award uit te reiken. Die ging naar 'Safety First' (VTM) in de categorie humor en comedy, dat het haalde van 'Wat als?', 'Geubels en de Belgen' en 'Scheire en de Schepping'. 'Ik ben heel trots op dit programma en de manier waarop we het gemaakt hebben', zei maker Tim Van Aelst.

'Ik wil heel de wereld bedanken'

Eva Daeleman en Ozark Henry mochten de award voor 'beste actrice' uitreiken aan Sien Eggers ('Eigen Kweek', Eén), die het haalde van Nathalie Meskens, Clara Cleymans en Maaike Cafmeyer. 'Ik moet heel de wereld bedanken', stamelde ze. 'Ik ben een beetje van slag, maar ik vind het echt geweldig'.

Voor het vierde jaar op rij mocht Jeroen Meus (Eén) de ster voor 'Beste Lifestyleprogramma' in ontvangst nemen. 'Zo Man Zo Vrouw', 'Is't Nog Ver?' en Vlaanderen Vakantieland' konden niet op tegen de beroemde televisiekok. 'Ik heb allen maar pure dankbaarheid voor mijn vaste ploeg,dat is mijn geheim', zei Meus.

Linda De Win en Lesley-Ann Poppe

Linda De Win en Lesley-Ann Poppe samen op het podium - je ziet het niet elke dag. Beide dames kregen eerst een make-over van stylist Jani en reikten de award uit voor 'beste presentator'. Die ging naar Koen Wauters (VTM), die voor het eerst de ster kreeg maar zelf niet aanwezig kon zijn. Zijn vrouw Valerie kwam de award ophalen. 'Dikke dikke proficiat', zei ze. 'Ik kom de award zo snel mogelijk naar huis brengen, maar ik ga er eerst nog eens op klinken'.

De award voor de Rijzende Ster had geen genomineerden, maar werd gekozen door de televisieacademie. Hij ging naar Otto-Jan Ham (Vier), die na 12 jaar Studio Brussel de stap naar televisie maakte. 'Jelle De Beule was al de hele tijd aan het zeggen dat hij rijzende ster zou worden', grapte hij. 'Wel vervelend, want ik moet nog naast hem zitten'. De award werd hem uitgereikt door Tom Waes, die meteen ook het dankwoord van hem overnam. 'Ik wil graag twee mensen bedanken die week na week mijn programma maken: Koen Wauters en Tom Waes', grapte die.

'De Smos' op Skype

Ook de award voor 'Beste Acteur' werd niet opgehaald door zijn winnaar: Matteo 'de Smos' Simoni was in Amerika en reageerde via Skype. Hij bedankte zijn collega-genomineerden Ben Segers en Wim Willaert, met wie hij samen heeft gespeeld, en liet zijn vader de award ophalen.

De dames Olga en Kirsten uit 'The Sky is The Limit' mochten de ster voor 'Beste Reality' uitreiken. Die ging naar 'Reizen Waes' (Eén), en Tom Waes verontschuldigde zich meteen bij zijn vriendin Mieke voor het tweede seizoen dat eraan komt. Hij haalde het van '2013', 'Het Lichaam van Coppens' en 'Ten Oorlog'.

'De Ideale Wereld' klopt Het Nieuws en Het Journaal

Verrassend genoeg was het niet 'Het Journaal', wel 'De Ideale Wereld' (Vier) dat de ster voor 'Beste Informatieprogramma' kreeg. 'Werk nog wat aan de humor en de satire en dat komt wel goed', tipte Jonas Geirnaert aan de andere genomineerden 'Het Journaal', 'Het Nieuws' en 'Reyers Laat'.

De categorie 'Beste Entertainment' werd gepresenteerd door een druipnatte Evi Hanssen en Kurt Rogiers, die 'De Grote Sprong' zo nog eens mochten herdenken. An Lemmens mocht de ster voor de 'The Voice van Vlaanderen' (VTM) ophalen in het gezelschap van Jasper Steverlinck, Sean D'Hondt en Natalia.

Veerle Baetens en het geitje

In de categorie 'Beste Presentatrice' mocht Kathleen Cools (Canvas) de ster in ontvangst komen nemen. Zij haalde het van Cath Luyten, Nathalie Meskens en An Lemmens.

De ster voor 'Beste reportage en documentaire' ging naar het Vier-programma 'De Rechtbank', dat het haalde van 'Alloo in de gevangenis', 'De Kroongetuigen' en 'Belpop'.

Veerle Baetens, die een geitje meebracht om een lesje Griekse geschiedenis te geven, mocht de ster voor 'Beste Drama' uitreiken. Die ging naar 'Eigen Kweek' (Eén), dat het haalde van 'Connie & Clyde', 'Met man en macht' en 'Zuidflank'.

Carrièrester

De carrièrester werd uitgereikt aan Jan Van Rompaey, die door Luc Appermont geroemd werd voor zijn televisiecarrière. 'De vader van de talkshow' en 'een televisiemaker pur sang' waren maar enkele van de superlatieven voor Jan, die een staande ovatie kreeg van het publiek.

Bart De Wever als Panda

De laatste twee sterren zijn de publieksprijzen, waarvoor het publiek per sms mocht stemmen. Ze werden uitgereikt door een panda, die eerst nog even van het podium struikelde en waarachter Bart De Wever bleek schuil te gaan. De ster voor populairste tv-programma ging naar 'Thuis' (Eén). De ster voor 'populairste televisiepersoonlijkheid' werd gewonnen door 'Tom Waes', die zijn tweede ster mocht komen ophalen. Die kreeg het even moeilijk: 'Jeroen, ik begrijp waarom je vorig jaar zo stond te huilen'.

U heeft het misschien gezien, 't was weer die tijd van 't jaar dat al onze BV's moesten samenhokken.
Uiteraard hoorden daar ook de nodige foto en video momenten bij, en dan wil iedereen, zeker de dames, er op z'n paasbest bijlopen voor de beste filmpjes. Sommigen zijn daar prachtig in geslaagd, zoals Evy Gruyaert, anderen dan weer nét iets minder. Van frisse decolletés tot saaie tenten. U krijgt het allemaal. Maar wie zijn wij om te oordelen? Dat laten we toch gewoon aan u over!

De inspiratiebronnen van Evy Gruyaert

De geslaagde sexy jurk van Evy Gruyaert op de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren blijft maar over de tong gaan.

Want eerlijk is eerlijk: Evy of haar styliste maakte met het sexy kleed door zowel kortgerokt als diepgedecolleteerd én met blote armen op de televisie te verschijnen, van de mooie presentatrice een style icoon.

Decolleté, blote armen én kortgerokt: Ireland Baldwin maakte al eens dezelfde keuzes als Evy Gruyaert, blote armen, benen én decolleté in een strakke jurk. Alleen is de rok een A-lijn in plaats van strak.

De leukste en positieve tweets over het fameuze Evy-decolleté

De val van Bart De Panda, het gehuppel van Sien Eggers, de mopjes van De Ideale Wereld-boys, zelfs Harry en Olga uit The sky is the limit konden de aandacht niet wegtrekken van de enige, echte ster van de Nacht van de Televisie Sterren: het decolleté van Evy Gruyaert. Meteen ook goed voor een stortvloed aan tweets en mopjes, waar we iedereen van willen laten meegenieten.

In de ogen van Evy Gruyaert kan je wegdromen. #nvts #nvdvts #nvdts

Evy zag er prachtig uit vanavond! #nvts

Evy Gruyaert, amai mijn hormonen. #nvts

Jah Evy, you still got it going on! Amaai nie #NVTS

Al die vrouwen die commentaar hebben op de, volgens hen, te kleine #tetten van #evy ... ik vind dat grappig. #nvts #nvdvts

Van een ervaringsdeskundige aan alle bewonderaars van Evy's jurk: zo'n ding kan je alleen dragen als je geen borsten hebt. Maar: mooi! #nvts #cupmaat

Ik wil dat kleedje van Evy Gruyaert ook! #nvts


Iets voor Hanne Troonbeeckx of Sabine Hagedoren, het kleedje van Evy Gruyaert #nvts14 #topless

Ben aan het wachten op de #nipplegate van #Evy #nachtvandevlaamsetelevisiesterren #nachtvandetelevisiesterren #NVTS

Ik hoop dat de borsten van Evy geplakt zijn. Of juist niet natuurlijk. #NVTS #tepels

Op de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren werd de ster voor beste entertainmentprogramma uitgereikt door het Grote Sprong-presentatieduo Evi Hanssen en Kurt Rogiers.  Zij kwamen rechtstreeks uit het zwembad en kondigden de vier genomineerden aan: Alleen Elvis blijft bestaan, The Voice van Vlaanderen, De Slimste Mens ter Wereld en Belgium’s Got Talent.  The Voice ging met het beeldje aan de haal.  Omdat het nog over 2013 ging, kwamen juryleden Natalia en Jasper de prijs in ontvangst nemen.

Onze Oscar-genomineerde Veerle Baetens mocht de Vlaamse Televisie Ster voor beste drama uitreiken.  Het werd een bikkelharde strijd tussen vier topreeksen: Eigen Kweek, Met Man en Macht, Zuidflank en Connie & Clyde.  Kijkcijferkanon met lachsalvo’s Eigen Kweek won met glans en glorie.  Wim Willaert, inclusief volle baard, nam apetrots en samen met de dolgelukkige gehele cast de trofee in ontvangst.

Pascal Braeckman, geluidsman van televisiepersoonlijkheid Tom Waes, mocht de Vlaamse Televisie Ster voor beste reportage & documentaire overhandigen.  Hij deed dit niet in korte broek want hij was helemaal gerestyled door modegoeroe Jani.  Er waren vier genomineerden: Belpop, De rechtbank, De Kroongetuigen en Alloo uit de gevangenis.  De rechtbank, waar we een unieke kijk achter de schermen van ons rechtssysteem krijgen, werd winnaar.

De Vlaamse Televisie Ster voor beste presentatrice werd dit jaar uitgereikt door de twee populaire Filipijnse televisiezussen uit Eigen Kweek.  De genomineerden in deze categorie waren er van verschillende soort programma’s: An Lemmens, Cath Luyten, Kathleen Cools en Nathalie Meskens.  Kathleen Cools was terecht apetrots.  Haar allereerste nominatie op de Vlaamse Televisie Sterren leverde haar meteen het winnaarsbeeldje op.  Ze bedankte graag haar beide redacties want ze is niet alleen in Terzake te zien maar ze is ook presentatrice bij Reyers Laat.

Olga en Kirsten uit ‘The Sky is the limit’ mochten op de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren de prijs voor beste realityprogramma uitreiken.  Er was keuze tussen Ten Oorlog, Het Lichaam van Coppens, Reizen Waes en 2013.  De Ster ging naar Reizen Waes.  Tom bedankte de topploeg achter het programma.  Hij zag Reizen Waes als een uitloop van Tomtesteron richting Wauters vs Waes, een klein programma tussenin.  Er gingen ook excuses naar zijn partner Mieke en de kinderen want zij zagen Tom natuurlijk niet veel.  En er komt een tweede Reizen Waes, dus het zal er niet op beteren…

Steven Van Herreweghe mocht op de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren de award voor Beste acteur uitdelen.  Het was een strijd tussen Matteo Simoni, Wim Willaert, Ben Segers en Bruno Vanden Broecke.  Zoals algemeen verwacht, ging Matteo Simoni met de prijs aan de haal.  Hij was zelf niet aanwezig in Hasselt maar er werd een live verbinding gemaakt met Amerika.  Daar was de winnaar op vakantie en zo kon hij via Skype toch iedereen bedanken.  Zijn papa nam de Ster mee naar huis in naam van zijn zoon.  En dat Matteo de acteursgenen niet van een vreemde heeft, werd daarmee helemaal duidelijk.

Elk jaar wordt op de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren een prijs uitgereikt voor de ‘Rijzende Ster’.  In die categorie geen genomineerden maar meteen de aanduiding van een ster die het nog moet maken of stilaan aan het maken is.  Dit jaar ging deze prijs naar Otto-Jan Ham.  Hij hing zijn radiomicrofoon bij Studio Brussel aan de haak om voor televisie aan de slag te gaan.  Vooral zijn meest recente programma De Ideale Wereld werd een schot in de roos.  Otto-Jan, een jonge televisiemaker waar we ongetwijfeld nog veel zullen van horen in de toekomst.

Op de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren in Hasselt werd de prijs voor ‘Beste presentator’ uitgereikt door Lesley-Ann Poppe en Linda De Win, die trouwens stylingadvies hadden gekregen van Jani.  Lesley-Ann had zijn raad gevolgd, Linda lapte het aan haar laars.
De genomineerden voor beste presentator waren Koen Wauters, Erik Van Looy, Jonas Van Geel en Otto-Jan Ham.  Winnaar werd Koen Wauters maar vrouwtje Valerie De Booser kwam in zijn naam de award ophalen.  Ze vertelde de wereld dat hij reeds 6 keer genomineerd was, en dat Koen alle mensen bedankte die voor hem gestemd hadden.  Ook bedankte ze/hij VTM voor 25 jaar vertrouwen.  Ook broer Kris Wauters zat te blinken van trots voor de prijs van zijn broer.

Kim Clijsters mocht in Hasselt de prijs voor ‘Beste lifestyle’ uitreiken op de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren.  Dagelijkse Kost ging alweer, voor het vierde jaar op rij, met het winnaarsbeeldje lopen.  De andere genomineerden (Is ’t nog ver, Vlaanderen Vakantieland en Zo man zo vrouw) hadden geen schijn van kans.  Jeroen Meus hield zijn speech kort maar krachtig: ‘Het enige gevoel dat ik daar bij heb, is pure dankbaarheid voor mijn vaste ploeg, ook al vier jaar lang.  En dat is mijn geheim, dankuwel.’

Op de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren werden vier sterke actrices genomineerd om de prijs van de beste actrice in de wacht te kunnen slepen.  De strijd ging tussen Sien Eggers, Nathalie Meskens, Clara Cleymans en Maaike Cafmeyer.  En ja hoor, voor Sien Eggers was het haar derde nominatie en meteen ook haar derde Televisie Ster.  Met veel trots nam ze op het podium in Hasselt de felbegeerde prijs in ontvangst.  De prijs werd aangekondigd door Eva Daelman en Piet Goddaer.

Het kindsterretje uit Belgian’s Got Talent, Tristan met zijn Gangnam Style, mocht samen met jurylid Karen de ster voor ‘Beste humor- en comedyprogramma’ uitreiken.  Hij stal meteen de show!  Maar het draait natuurlijk om prijzen winnen… De prijs voor ‘Beste humor- en comedyprogramma’ ging tussen Safety First, Geubels en de Belgen, Wat Als? en Scheire en de Schepping.  Safety First kwam als winnaar uit de bus.  Ben Segers en Bruno Vanden Broecke namen het voortouw om de hele tros acteurs en medewerkers mee te tronen naar het winnaarspodium.  Matteo Simoni ‘Smos’ was er niet bij, hij was net op vakantie in Amerika.

Maar alle andere bekende Vlaamse vrouwen en sterren ten spijt, was er maar één iets dat deze zevende editie van de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren volledig domineerde, de tetten van Evy Gruyaert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten