zondag 1 december 2013

Nasrien Cnops zingt in Stars for Life @ Belgische Babes Movies


Op maandag 2 december 2013 start op Een de zangwedstrijd ‘Stars for Life’. Twaalf bekende Vlamingen nemen het drie weken lang vier avonden per week tegen elkaar op ten voordele van de actie Music for Life van Studio Brussel.

De kandidaten zijn bekende gezichten met veel talent, maar geen professionele zangers. Naast Sofie Dumont werden ook Wouter Van Besien, Ben Roelants, Hanne Troonbeeckx, Matthias Vergels, Bert Verbeke, Nasrien Cnops, Tim Van Steenberghen, Lesley-Ann Poppe, Gunther Lamoot, Veerle Malschaert en Sien Wynants gestrikt.

De jury wikt, maar de stem van de kijker is doorslaggevend. Op het einde van de rit wordt de winnaar van Stars for Life het gezicht en de stem van Song for Life.

Elke bekende Vlaming die deelneemt, kiest zelf een goed doel dat hij of zij wil vertegenwoordigen. Wie op een deelnemer stemt, steunt meteen diens goed doel.

‘Ik heb gekozen voor SOS Kinderdorpen’, zegt Sofie Dumont. ‘Ik ben net terug uit Ethiopië waar ik projecten van deze organisatie bezocht. Ik ben in SOS Kinderdorpen gerold via Java Coffee waarmee ik op professioneel vlak samenwerk.

SOS Kinderdorpen steunt er projecten ten voordele van weeskinderen en onderneemt familieversterkende initiatieven waarbij het kweken van koffie een centrale rol speelt.’

‘Ik heb zelf een baby. Mijn hart smolt toen ik in Addis Abeba een weeshuis met 150 kindjes bezocht. Die kindjes verdienen de steun van de kijkers’, zegt ze.

Zangervaring heeft ze niet. ‘Het is een avontuur. Ik neem deel met knikkende knieën, maar voor SOS Kinderdorpen en voor die weeskinderen in Addis Abeba neem ik de uitdaging om te leren zingen maar al te graag aan. Ik heb wel wat televisie-ervaring, maar zingen voor een camera en een publiek, dat is nog wat anders. Ik wil alleen zo goed mogelijk scoren voor SOS Kinderdorpen.’

Belgische Babe Nasrien Cnops zingt in Stars for Life op maandag 2 december 2013 om 21.25uur op Een.


Peter Van de Veire en Nasrien Cnops 'naakt' in hun eigen 'Ballenlied'
MNM presentator Peter Van de Veire en zijn knappe side-chick Nasrien Cnops maakten hun eigen versie van 'Wrecking Ball'.

Op deze hit van Mily Cyrus zijn al reeds meerdere parodieën op gemaakt.

De MNM prsentatoren gingen ook voor hun eigen versie van deze song 'naakt'. Deze gedachte geven ze ons alvast bij het kijken van hun clip. Hun eigen versie gaat vooral over... ballen ... veel ballen.

Kijk en geniet van deze schitterende parodie.

Of het nu Lesley-Ann Poppe, Gunter Lamoot, Sofie Dumont of Wouter Van Besien zal zijn die dit jaar het lied voor Music For Life mag inzingen, dat moet nog blijken uit de nieuwe zangwedstrijd ‘Stars For Life’. Wie het nummer mag gaan componeren is wel al bekend: de ‘Song For Life’ wordt een creatie van Regi Penxten en Koen Buyse.

Nog goed zes weken geduld en dan is het weer tijd voor sneeuw, Kerstmis en de inzamelactie van Studio Brussel die daar al jaren bijhoort: ‘Music For Life’. Dit jaar wordt er zelfs een heuse zangwedstrijd gekoppeld aan de actie. Presentator Sam De Bruyn laat vanaf 2 december twaalf Bekende Vlamingen strijden voor hun zelfgekozen goede doel.

De twaalf zangtalenten, Ben Roelants, Lesley-Ann Poppe, Gunter Lamoot, Sien Wynants, Veerle Malschaert, Nasrien Cnops, Tim Van Steenbergen, Hanne Troonbeeckx, Wouter Van Besien, Sofie Dumont, Bert Verbeke en Mathias Vergels, worden natuurlijk niet zomaar voor de leeuwen gegooid.

Het twaalftal wordt onder meer professioneel bijgestaan door een zangcoach. En hoewel in de wedstrijd enkel de stem van de kijker telt, zullen de BV’s ook commentaar krijgen van een vakjury. Behalve de vaste juryleden Els Pynoo en Kris Wauters, beoordeelt ook elke dag een ander derde jurylid de prestaties van de kandidaten. Het gastjurylid wisselt dus elke dag en kan zowel uit eigen land als uit het buitenland komen.

De rode draad doorheen Stars For Life is de Song For Life, dit jaar gecomponeerd door Regi Penxten en Koen Buyse. De Limburgers slaan de handen in elkaar voor het ambitieuze project en zullen bij elke liveshow een deeltje van de Song For Life te onthullen. De kijker ziet de song op die manier elke dag een beetje groeien. Pas op 19 december 2013 weten we dan hoe de Song For Life klinkt.

 Linda Mertens en Regi Penxten waren woensdag te gast in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochentdschow’ op MNM. En tijdens het interview heeft de zangeres een gênant geheim verklapt over haar collega.

Peter Van de Veire en zijn radio-assistente Nasrien Cnops, die deze week in P-magazine prijkt, bekeken met welke nieuwtjes TV Familie deze week uitpakt. Daarin gaat het over de grootste blunders van BV’s. Zo onthult Clara Cleymans in het blad dat ze ooit op het podium heeft geplast.

De presentator vroeg vervolgens of Linda al iets gelijkaardigs heeft meegemaakt in haar carrière, maar dat is niet het geval. Ze onthulde wel gênante informatie over Regi. ‘Jij hebt wel al eens een broekske vol gehad. Jij had gewoon buikgriep en dan heb je in je broek gedaan. Je was echt doodziek’, zei ze al lachend. ‘Ik ben ook maar een mens. Maar the show must go on’, zei Regi ter bevestiging.

Peter Van de Veire vond de bekentenis zo grappig en deelde de primeur via Twitter

Het was het weekje wel voor Nasrien Cnops (23), de sidechick van MNM-presentator Peter Van de Veire. Naar aanleiding van Halloween ging ze de confrontatie aan met haar grootste angsten.

Maandag werd dat dollen met een vogelspin en dinsdag dook ze in bikini en badpak in het diepste binnenzwembad ter wereld, in Ukkel. Donderdag nam ze plaats naast een professionele coureur om op een racecircuit haar angst voor hoge snelheden te overwinnen. Maar het echte huzarenstukje kwam er gisteren, toen Cnops afdaalde van de VRT-toren. Vlak voor de afdaling voelde ze zich naar eigen zeggen ‘enorm slecht’, maar ze beet door en overwon.

Nasrien Cnops (MNM) wordt Bondgirl

Nasrien Cnops, de sidechick van Peter Van de Veire tijdens het ochtendblok op radiozender MNM, werd gisteren in een James Bond-jasje gestoken. Met enkel een bikini aan werd haar lichaam volledig topless in goudkleurige bodypaint verf gespoten en als afwerking kreeg ze het bekende silhouet – James Bond met een pistool in de hand, gezien door de loop van een geweer – op haar rug aangebracht. Van de Veire zelf hield het eerder sober bij een strak pak met een das. De verkleedpartij kaderde in het MNM-filmfestival.

Nasrien is nieuwe sidekick Peter Van de Veire

 De grote Peter Van de Veire ochtendshow op MNM heeft er een nieuwe stem bij: Nasrien Cnops. De 23-jarige uit Werchter werd gisteren in het voetbalsta­dion van KV Mechelen voorgesteld. Cnops werkt al als redactrice bij MNM en verzorgde deze zomer het laatavondprogramma Night lounge. Ze sierde in maart vorig jaar in bikini de cover van het mannenblad P-magazine.

Eva Daeleman verdwijnt uit Van de Veires ochtendshow. Zij krijgt vanaf 3 september haar eigen programma in de voormiddag. Ook de andere MNM-dj’s maakten hun najaarsplannen bekend. Tom De Cock presenteert elke werkdag tussen 16 en 19 uur Planeet De Cock. Tussen 21 uur en middernacht krijgt Karolien Debecker haar nieuwe programma.

Ook de kersverse MNM-nieuwsstemmen werden voorgesteld. Leen De Witte en Leen De Ridder presenteren vanaf 3 september het radionieuws dat spe­ciaal op maat van de ­MNM-luisteraar wordt gemaakt.

Peter Van de Veire doet het met Nasrien Cnops op MNM

 Ochtendshowpresentator Peter Van de Veire heeft zijn nieuwe sidekick voorgesteld: de 23-jarige Nasrien Cnops. MNM presenteerde meteen ook zijn najaarsprogramma. Opvallend is de komst van eigen nieuwsbulletins.

De 23-jarige Cnops uit het Werchterse platteland werkte als redactrice bij MNM, onder meer voor het laatavondprogramma 'Night Lounge'. In maart vorig jaar sierde ze nog de cover van het mannenblad P-magazine.

Ze is de dochter van Harry Cnops, oud-profvoetballer en trainer. 'Ik wil met Nasrien de energieleverancier van Vlaanderen worden', onthulde Peter Van de Veire zijn plannen.

Andere nieuwe stemmen zijn Leen De Witte en Leen De Ridder. Vanaf maandag 3 september brengt MNM nieuwsuitzendingen op maat van de luisteraar met eigen ankers. 'Nieuws blijft uiteraard nieuws, maar de verpakking zal die van MNM zijn.

Dat zal zich uiten in de vormgeving, het taalgebruik en de uitwerking van de onderwerpen. Daarnaast zetten we in op eigen verhalen die horen bij de leefwereld van de MNM-luisteraar', lichtte nieuwscoördinator Elke Jacobs toe.

Verder verhuist Eva Daeleman naar de ochtend met een eigen programma en ook Tom De Cock (Planeet De Cock) en Karolien Debecker presenteren nieuwe dagelijkse programma's. 'Samen met en door de luisteraars sterke radio maken, dat blijft onze drijfveer voor het najaar van 2012. We kiezen voor nog meer muziek, nog meer interactie en nog beter nieuws', besluit MNM-nethoofd Rino Ver Eecke.

Nasrien Cnops bloot in P-magazine

‘s Ochtends hoort u haar op MNM als sidekick van Peter Van de Veire, maar hoe ziet die Nasrien Cnops er in hemelsnaam uit? Wel, zeer ravissant, kunnen we u zeggen. En ze is single. Héél single: “Ik heb al zo lang niet gevrijd dat ik niet meer weet hoe seks in z’n werk gaat. Ik voel me precies weer maagd!”

MNM-dj Nasrien Cnops gaat uit de kleren (foto)

Peter Van de Veire en Nasrien Cnops op de radio, trekt Nasrien Cnops nu haar kleren uit voor een nieuwe covershoot. Toeval, dames en heren, dat bestaat niet!

We durven te stellen dat onze rondborstige diep gedecolleteerde Wendy Van Wanten een bron van inspiratie was voor Nasrien Cnops, want in navolging van Vlaamse schone Wendy Van Wanten laat Nasrien zich deze week van haar meest sexy kant zien.

Voor de covershoot van P-Magazine trekt de sidekick van Peter Van de Veire haar kleren uit, tot topless nog aan toe.

Het bewijs krijgen jullie alvast hieronder en voor een keer mag iedereen een week lang zeggen: Die Nasrien... veel heeft dat toch niet om het lijf!

In het interview laat de schone van de MNM-ochtend alvast noteren dat ze al een hele poos vrijgezel is. Kandidaten die een kans willen wagen, noteren alvast dat ze "een zwak voor mannen met humor heeft, die zowel mondig als rechttoe-rechtaan zijn. Het uiterlijk speelt voor mij geen rol. Toch merk ik dat veel venten afgeschrikt zijn door een gedreven en zelfstandige vrouw."

Wie Nasrien dieper wil doorgronden, haast zich naar de krantenwinkel

Binnenkijken in het balkon van Nasrien Cnops

MNM-presentatrice Nasrien Cnops heeft niet alleen een gigasensuele stem, het is ook best wel een heet patéke, hot. En plots stond ze daar in haar blootje in de studio een Miley Cyruske te doen...

Miley Cyrus is hot én zot, dat weten we al langer dan vandaag. Maar feit is dat haar liedjes marcheren, dat bewijzen de 127.479.891 views van haar nieuwste creatie ‘Wrecking Ball’, waarin ze op geen-idee-of-dit-geil-of-niet-is-manier aan een voorhamer likt.

Parodies schoten – uiteraard – als paddenstoelen uit de grond, zo ook die van MNM-stemmen Peter Van de Veire en Nasrien Cnops.

Even naakt als Miley zogen ze een Nederlandstalige tekst uit hun duim en zwierden ze hun versie online. Centrale thema: ballen. Maar op een bepaald moment krijgen ook enkele bollen hun fifteen milliseconds of fame, hoewel van de borsten van Nasrien Cnops niet meer dan haar tepels te zien zijn.

Bekende Vlaamse vrouw Nasrien Cnops stond tijdens het ballenlied geheel naakt voor de microfoon te zingen, wat leidde tot er paar heerlijke bloopers en lach scenes op de video

Vrouwelijke bv’s zetten hun borsten te kijk (foto’s)

Je moet al heel ver weg gezeten hebben moest het je ontgaan zijn welke speciale dag het vandaag is. Inderdaad dames en heren, deze vrijdag 8 november is het "Dag van het Decolleté”, en dat wordt op passende wijze gevierd.

Behalve de Vlaamse vrouw in de straat, die we hier en daar al konden spotten met een toch iets dieper uitgesneden jurkje of topje dan gewoonlijk, doen enkele bv’s ook al mee met de trend.

Zo postte MNM-presentatrice Nasrien Cnops (hoe kon het ook anders) deze ochtend reeds een smakelijke foto van haar grote boezem. Ook Q-Music-stem Winne Lauwers bleef niet achter en werd in al haar glorie door haar mannelijke collega’s gefotografeerd en online gezet.

De hashtag #dagvanhetdecollete is al gans de ochtend trending op Twitter dus we verwachten dat er later op de dag nog wel meer "leuke” foto’s zullen verschijnen… Hou dit dus in’t oog al zullen wij dat zeker ook in jullie plaats doen, het wachten is op de tetten van Sabine Hagedoren.

Van wie je alvast geen "boezemfoto” moet verwachten is presentatrice Eva Daeleman. Zij vindt dit initiatief namelijk zeer vrouwonvriendelijk en weigert hieraan mee te doen. Flauw. Zeker als je weet hoe ze zelf in het verleden haar vrouwelijke troeven wel eens in de picture zette.

Peter Van de Veire wil wilde wijven op hun rug krijgen (video)

't Is toch nogal is een kerel hoor, die Peter. Toegegeven, we vonden hem al een geweldig presentator bij Studio Brussel, maar zijn switch naar MNM heeft 'm geen windeieren gelegd...

Want dezer dagen mag hij zijn ochtenden in het gezelschap van ene Nasrien Cnops doorbrengen. En alsof dat nog niet genoeg motivatie zou mogen zijn om 's morgens vroeg als een springveer op de radio te verschijnen, legt hij vanaf maandag een hoop wilde wijven op hun rug...

Nasrien Cnops: ochtendstewardess bij de grote Peter Van de Veire Show

Wie ochtend zegt, denkt aan slaap. Gelukkig niet voor Nasrien Cnops (24) die sinds vorige zomer de nieuwe ochtendstewardess van Peter Van de Veire is.

Terwijl de sleepyheads onder jullie nog lekker in een slaapnestje liggen, bereiden deze radiomensen van MNM de uitzending van de dag voor. “Ik probeer ten laatste om negen uur in mijn bed te liggen!” Tekst: Maria Manzambi – Foto: Studio Edelweiss

Heb je altijd al voor de radio willen werken?
Nee, want tijdens mijn opleiding Journalistiek heb ik voor Televisie gestudeerd. Oorspronkelijk was ik dus niet van plan om voor de radio te werken, maar toen MNM contact met me opnam voor een stemtest, heb ik geen ‘nee’ gezegd!

Ik had daar nooit van durven dromen. Wat ik het leukst vind aan radio is het feit dat alles live gebeurt. Als je iets zegt, kan je het niet meer terugnemen. Het is voor eeuwig.

Hoe verloopt de samenwerking tussen jou en Peter?
Peter is een geweldige baas en elke dag leer ik veel van hem bij. Ik moet toegeven dat ik in het begin heel nerveus was, hij is tenslotte wel een bekend figuur.

Maar al vrij snel stelde hij me op mijn gemak. Peter is heel down to earth.

Ben je een echt ochtendmens?
Bijlange niet (lacht)! Ik heb al moeite om op te staan om zeven uur ’s morgens, laat staan om vier uur! Vanaf woensdag heb ik er minder moeite mee dan op maandag ochtend. Die maandagen zijn de meest pijnlijke, geloof mij.

"Ik heb minstens zes uur slaap nodig"

Hoeveel uren slaap je gemiddeld per nacht?
Ik heb minstens zes uur slaap nodig. Ik probeer ten laatste om negen uur in mijn nestje te liggen.

Doordat ik een grote denker ben, lig ik altijd over van alles en nog wat na te denken. Ik heb ook de slechte gewoonte om mijn Facebook en Twitter-account te checken net voor ik ga slapen, ik denk dat ik een beetje verslaafd ben…

Wat drink jij net voor je gaat slapen?

Kamillethee vind ik superlekker. Ik heb wel van alles geprobeerd om gemakkelijker en beter te kunnen slapen zoals kiwi of warme melk met honing. Ik heb horen zeggen dat het werkt, maar mij heeft het nog niet echt goed geholpen.

Hoe ziet een normale werkdag eruit bij de radio?
Meer dan een half uur heb ik niet nodig om mij klaar te maken. Rond half vijf vertrek ik naar kantoor.

Vanaf vijf uur nemen wij de kranten door om de uitzending van de dag voor te bereiden. Om zes uur begint de uitzending. In tegenstelling tot Peter, die heel veel koffie drinkt, ben ik geen koffiemens. Groene thee is voor mij genoeg om een dag goed te kunnen starten.

Op dagen waarop ik mij echt moe voel, komt een Nalu goed van pas. Dat is ook het zwaarste aan mijn job. Als je eens een dipje hebt of je jezelf niet helemaal lekker voelt, moet je toch wel kunnen doorbijten. Je werkt voor de radio en mensen hebben zo’n dingen snel door. Een slechte dag is not done.

Welke uitzending vond je het leukst om te doen tot hiertoe?

Ze zijn allemaal enig en geen enkele dag is hetzelfde. Maar de uitzending van mijn verjaardag vond ik wel het leukst. Wat ik ook altijd tof vind om te doen, zijn de uitzendingen op locatie.

"Wat ik écht wil doen, is een stemmetje spelen in een tekenfilm"

Ik hoorde ook dat je goed kan zingen. Wil je daar later iets mee doen?
Er zijn wel plannen maar daar mag ik nog niet te veel over zeggen. Zingen is voor mij meer een hobby maar ik zou het natuurlijk fantastisch vinden om een professionele aanbieding te krijgen en dit op een hoger niveau te brengen.

Wat ik écht wil doen, is een stemmetje spelen in een tekenfilm (lacht). En acteren in een Vlaamse fictiefilm zie ik ook wel zitten. We zien wel wat de toekomst brengt.

Nasriens sexy slaap outfit

“Sexy? Ik denk het niet. Mijn pyjama bestaat uit dikke sokken, een dikke broek, een t-shirt, zo’n panterachtige pak dat je helemaal van boven naar beneden moet aantrekken. Daarbovenop draag ik nog eens een badjas en dikke pluche slofjes. 

Niet bepaald flatterend allemaal, eh? Ik heb het vaak heel koud ’s nachts, dat verklaart mijn vrij bizarre slaap outfit. Ik zou niet weten hoe ik een jongen in mijn bed kan krijgen (lacht).”

MNM-presentatoren gaan naakt in cover Miley Cyrus (video)

Er doen al heel wat parodieën de ronde van Wrecking Ball, de nieuwe hit van Miley Cyrus. Ook bij radiozender MNM leefden ze zich uit, en dat leidde tot 'Het Grote Ballenlied'.

Peter Van de Veire en zijn sidekick Nasrien Cnops maakten hun eigen versie van het lied, dat al meer dan 125 miljoen keer werd bekeken op Youtube.

Het duo amuseerde zich kostelijk met het opnemen van hun ballenlied.

 Nasrien Cnops @NasrienCnops op twitter, facebook en social media

De wereldpremière van #HetGroteBallenlied. Wat vinden jullie ervan? http://www.mnm.be/shows/dgpvdvos/video-het-grote-ballenlied … @MNMbe @MileyCyrus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten