zondag 18 juli 2010

Annelies van Herck VRT Journaal heeft een nieuw lief @ Belgische Babes Movies


Annelies van Herck, presentatrice van het VRT Journaal heeft een nieuw lief!

Sexy Nieuwsanker samen met VRT-collega.

VRT-journaliste Annelies Van Herck heeft een relatie met Michaël Van Droogenbroeck, haar collega bij de openbare omroep.

Belgische Babe Annelies Van Herck is nieuwsanker bij Het journaal op Eén en presenteert ook Koppen. Van Droogenbroeck werkt sinds 2005 voor Het journaal. Hij is sinds 2008 politiek verslaggever en kwam onlangs in het nieuws toen hij in recordtempo het boekje Kan De Wever wat Leterme niet kon? schreef na de verkiezingen.

Annelies Van Herck (34) heeft al een zoon uit een vorige relatie, Elias (2,5). De vader van het kind zegt dat hij en Van Herck sinds begin dit jaar apart wonen. 'Ik weet dat Annelies intussen gelukkig is met Michaël.' Van Herck en Van Droogenbroeck (32) zouden zelf ook al samenwonen.

De leiding van de VRT-nieuwsdienst wil geen commentaar geven op de relatie. 'Het is niet mijn gewoonte om te reageren op het privéleven van mijn mensen', zegt Kris Hoflack. Annelies Van Herck en Michaël Van Droogenbroeck wilden evenmin reageren.

Annelies Van Herck (1975) is een Vlaams nieuwsanker en presentatrice bij de VRT. Ze presenteert Het Journaal op één en Canvas, en het actualiteitenprogramma Koppen.

Haar mediacarrière begon bij De Standaard en de nieuwsdienst van VTM en 4FM. Sinds december 2001 werkte ze als reporter bij de televisienieuwsdienst van de openbare omroep.

In 2004 was ze de beste prominente deelnemer in het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Ze studeerde Germaanse filologie na haar humaniora te hebben afgerond op het Sint-Jan Berchmanscollege van Westmalle.

Op 29 november 2007 beviel Annelies Van Herck van een zoon, Elias.

'Het Journaal'-presentatrice Annelies Van Herck heeft sinds kort een relatie met VRT-collega en journalist Michaël Van Droogenbroeck. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Van Herck verbrak pas kortgeleden de relatie met haar partner met wie ze een zoontje, Elias, heeft van 2,5.

Annelies Van Herck is nieuwsanker van 'Het Journaal' en ook een van de gezichten van het actualiteitenmagazine 'Koppen', samen met Wim De Vilder. Michaël Van Droogenbroeck is politiek verslaggever bij 'Het Journaal'.

De nieuwsdienst van de VRT wenst niet te reageren op het bericht. Ook Annelies Van Herck en Van Droogenbroeck verkiezen om geen commentaar te geven.

'Het is niet mijn gewoonte om te reageren op het privéleven van mijn mensen', zegt hoofdredacteur Kris Hoflack in Het Nieuwsblad.

Wie wordt de Greet Op de Beeck van 2006? Ruim een jaar geleden nam de VRT-radiojournaliste, zich van geen kwaad bewust, deel aan De slimste mens ter wereld. Voor ze het wist, rolde ze een jaar lang over ieders tong. Wij gaan na wie het meeste kans maakt om haar op te volgen als hype van 2006.

Annelies Van Herck Al geruime tijd probeert ze zich in de luwte van het laatavondjournaal te houden. Maar sinds ze uitverkoren is voor de presentatie van Koppen lijkt de jacht op Annelies Van Herck open. Zo prijkte ze onlangs naakt op de cover van Humo .

Enigszins tegen wil en dank. Want toen haar naar een reactie werd gevraagd omdat opvallend veel blonde nieuwslezeressen hun opwachting maakten en de opmerking blondes have more fun viel, reageerde Van Herck met ,,wat een van de pot gerukte vraag''.

Misschien kan ze de schijnwerper van zich afhouden door dezelfde verdwijntruc als Greet Op de Beeck uit te halen: aanpappen met een politicus.

Je doet er mee wat je wilt, Annelies. Maar een kleine hint: Vincent Van Quickenborne is naar verluidt nog vrij.

VRT-nieuwsanker Annelies Van Herck (34) en journalist Michaël Van Droogenbroeck zijn een koppel.

Annelies Van Herck is ook bekend als presentatrice van het duidingsprogramma Koppen op één. Collega Van Droogenbroeck is sinds 2008 politiek verslaggever.

Het nieuwsanker heeft al een kind uit een eerdere relatie, Elias (2,5). Begin dit jaar ging van Herck apart wonen, maar intussen zou ze samen hokken met de twee jaar jongere journalist.

De leiding van de VRT-nieuwsdienst wenst niet te reageren "Het is niet mijn gewoonte om te reageren op het privéleven van mijn mensen", aldus Kris Hoflack.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten