donderdag 17 september 2009

Kim Clijsters aankomst Zaventem na winst US Open @ Belgische Babes Movies


Kim Clijsters is vanmorgen aangekomen in België na haar overwinning op de US Open. Ze werd onthaald door bijna honderd dolenthousiaste fans op de luchthaven.

Clijsters nam de tijd om handtekeningen uit te delen en de fans te bedanken.

Kim, Brian en de kinderen gaan nu naar hun huis in Bree, waar er vrijdag een groot feest voor hen wordt georganiseerd op het Vrijthof.

Belgische babe Kim Clijsters heeft geschiedenis geschreven tijdens het US Open grandslamtoernooi. De Belgische tennisster was na een pauze van bijna tweeëneenhalf jaar, waarin ze moeder werd van dochter Jada, niet geplaatst voor het toernooi, maar won in de finale in twee sets (7-5, 6-3) van de Deense Caroline Wozniacki.

Het is de eerste keer in de historie van de US Open dat een ongeplaatste speler of speelster het evenement wint. En de 26-jarige Clijsters is de eerste moeder die een grand slam wint sinds 1980. Destijds won de Australische Evonne Goolagong Cawley Wimbledon, terwijl ze al een kind had gebaard.

De Belgische zakte na de laatste slagenwisseling op haar knieën en pinkte een traantje weg. Daarna klom ze naar de skybox waar haar familie en vrienden zaten, en zoende haar echtgenoot Brian.

Honderden Belgische fans waren vanmorgen vroeg opgestaan om de kersverse US Open-kampioene Kim Clijsters te verwelkomen in haar thuisland. De 26-jarige tennisster landde om 7.45 uur op de luchthaven van Zaventem.

In de ontvangsthal nam Clijsters ruim de tijd om alle fans te voorzien van een handtekening en het poseren voor de toegestroomde fotografen. Met een stralende lach liet de Vlaamse het applaus en gejuich over zich heenkomen. Haar man Brian en dochtertje Jada waren niet meegekomen.

Kim Clijsters was verheugd met alle aandacht. "Het is altijd speciaal, een overwinning op een grandslamtoernooi, zeker als het de tweede keer is." De tennisster gaf aan een paar dagen rust te nemen om zich voor te bereiden op het grote feest, dat aanstaande vrijdag in haar woonplaats Bree wordt gehouden."Geen opmerkingen:

Een reactie posten