donderdag 3 september 2009

Sabine Hagedoren nog steeds populairste Vlaamse babe voor naakt fotoshoot Playboy: Roxane Kalishoek en Hanne Troonbeeckx volgen op de voet

Welke Vlaamse babe moet er volgens jou naakt in de Playboy: Hanne Troonbeeckx, Lien van de Kelder, Linda Mertens, Sabine Hagedoren, Roxane Kalishoek, Belle Perez of toch Veronique de Kock

Deze vraag stelt het blootblad Playboy dit jaar op hun site.
Sinds enkele maanden kan er op de Playboy site gestemd worden, van welke mooie babe jullie het liefst haar borsten bloot in het mannen-magazine willen bewonderen.
Playboy geeft voor het eerst in de geschiedenis namelijk heel Nederland en Vlaanderen de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Maar Playboy zou Playboy niet zijn als ze niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Playboy Zien?' kun je ook stemmen op jouw favoriete bekende dame of babe.

Zij beloven jullie vervolgens met de hand op het hart dat zij contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst bloot in hun blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Playboy wil doen.

In de tussenstand is weer heel wat veranderd sinds vorige maand. De top 3 van Vlaamse schonen is nog hetzelfde, te weten Sabine Hagedoren, Roxane Kalishoek en Hanne Troonbeeckx.
Hierachter hebben echter diverse verschuivingen plaatsgevonden.

De huidige tussenstand is als volgt:
Sabine Hagedoren
Roxane Kalishoek
Hanne Troonbeeckx
K3 (Karen Damen, Kristel Verbeke)
Lien van de Kelder
Evy Gruyaert
Sophie Dewaele
Veronique de Kock
Goedele Liekens
Andrea Croonenberghs
Geena Lisa
Kathleen Aerts(ex-K3)
Belle Perez
Sabine de Vos
Linda Mertens (Milk inc)
Kelly Pfaff
Kate Ryan
Lyndsey Pfaff
Brigitta Callens
Valerie Bauwens
Anke Buckinx
Anneleen Liégeois
Erika Van Tielen
Roos Van Acker
Sylvie de Bie

VRT weervrouw Sabine Hagedoren blijft dus ook deze maand weer de populairste Belgische en Vlaamse babe volgens de stemmers op de Playboy site, op de voet gevolgd door Roxane Kalishoek en Hanne Troonbeeckx, deze 3 dames maken dus momenteel de meeste kans op een aanbod van Playboy voor een glamour naakt fotoshoot.

Opvallende stijger deze maand is sexy VT4 omroepster en ex-Miss België Veronique de Kock.

Benieuwd wie uiteindelijk het felbegeerde aanbod voor de fotoshoot krijgt.

We houden je op de hoogte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten