woensdag 5 augustus 2009

Geena Lisa sexy VRT omroepster @ Belgische Babes Movies


Geena Lisa startte haar showbizzcarrière als 14-jarige zangeres bij het rockbandje van haar vader. Na enkele jaren kwam zij als backing-vocaliste terecht bij ‘The Dinky Toys’.

Haar talent werd opgemerkt door Bart Peeters en niet veel later zingt, danst en presenteert Gina Lisa naast Bart in succesvolle televisieprogramma’s als ‘De Liegende Doos’, ‘De NV Peeters’ en ‘De Nationale Test’.

Geena Lisa acteerde aan de zijde van Chris Van Den Durpel in de speelfilm ‘Oesje’ en in de satirische reeks ‘Het Peulengaleis’.

Bij het grote publiek werd Geena Lisa vooral bekend als omroepster bij één en als de vrouwelijke evenknie van Sergio in de zomerse reeks ‘Fata Morgana’. Daarnaast was sexy Geena Lisa een gaste in muziekprogramma’s als ‘De Notenclub’, ‘Biebabeloela’ en ‘Het Swingpaleis’.

Haar grote doorbraak vond plaats in het programma Kom op tegen Kanker. Als 30.000 mensen stopten met roken zou Belgische babe Geena Lisa naakt presenteren in de omroepstoel. Dat is te zeggen, ze zou naakt presenteren maar dan wel met bodypaint op haar lichaam. En zo geschiedde dus.

Zelf zei Geena Lisa hier het volgende over:
,,Ik ben helemaal niet preuts, maar uiteindelijk heb ik toch bijna de hele tijd mijn armen gekruist. Per slot van rekening verscheen ik naakt in beeld rond acht uur 's avonds, en dan kijken er nog kinderen. Het is niet de bedoeling dat de kijkers anderhalf uur zitten te zoeken naar mijn borsten en tepels.''

Recent nog deelde zij dertien weken lang de juryloge van Steracteur/Sterartiest met Eric Melaerts en Peter Koelewijn. In dat gezelschap was ze nooit verlegen om haar collega’s scherp, doch stijlvol, van antwoord te dienen.

Deze zomer Geena Lisa maakt voor 1000 Zonnen een 'badpakkenspecial', een rubriek waarin ze elke week belicht hoe mensen een bad pakken . Geena trekt haar mooiste badpak en bikini aan, en probeert onder meer chocoladebaden, champagnebaden en luxueuze bubbelbaden uit.Geen opmerkingen:

Een reactie posten