woensdag 22 juli 2009

Nieuwe update 'Welke Vlaamse babe moet er volgens jou naakt in de Playboy:' Sabine Hagedoren weer eerste voor Roxane Kalishoek en Hanne Troonbeeckx

Welke Vlaamse babe moet er volgens jou naakt in de Playboy: Hanne Troonbeeckx, Lien van de Kelder, Linda Mertens, Sabine Hagedoren, Roxane Kalishoek, Belle Perez of toch Veronique de Kock

Deze vraag stelt het blootblad Playboy zich al een tijdje op hun site.
Sinds enkele maanden kan er namelijk op de Playboy site gestemd worden, van welke mooie babe jullie het liefst haar borsten bloot in het mannen-magazine willen bewonderen.
Playboy geeft voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland en Vlaanderen de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Maar Playboy zou Playboy niet zijn als we niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Playboy Zien?' kun je ook stemmen op jouw favoriete bekende dame of babe.

Wij beloven jullie vervolgens met de hand op het hart dat wij contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst bloot in ons blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Playboy wil doen.

In de tussenstand is weer heel wat veranderd sinds vorige maand. Momenteel gaan 3 Vlaamse schonen ruim aan kop, te weten Sabine Hagedoren, Roxane Kalishoek en Hanne Troonbeeckx.

De huidige tussenstand is als volgt:
Sabine Hagedoren
Roxane Kalishoek
Hanne Troonbeeckx
K3 (Karen Damen, Kristel Verbeke)
Lien van de Kelder
Evy Gruyaert
Sophie Dewaele
Goedele Liekens
Belle Perez
Kathleen Aerts(ex-K3)
Linda Mertens (Milk inc)
Veronique de Kock
Andrea Croonenberghs
Geena Lisa
Sabine de Vos
Kelly Pfaff
Brigitta Callens
Valerie Bauwens
Kate Ryan
Anke Buckinx
Lyndsey Pfaff
Erika Van Tielen
Roos Van Acker
Sylvie de Bie

VRT weervrouw Sabine Hagedoren blijft dus ook deze maand de populairste Vlaamse babe volgens de stemmers op de Playboy site, op de voet gevolgd door Roxane Kalishoek en Hanne Troonbeeckx, deze 3 dames maken dus de meeste kans op een aanbod van Playboy voor een glamour naakt fotoshoot.

Opvallende stijger op de site is sexy VRT omroepster Evy Gruyaert.

Het is niet bekend of dit ook de definitieve uitslag wordt, momenteel kan er niet (meer) op de Playboy site gestemd worden, maar Playboy doet (nog) geen uitspraak of dit tijdelijk is of niet.

We houden je op de hoogte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten