woensdag 25 maart 2009

Eén Spice Girls Sabine Hagedoren, Vanya Wellens, Yasmine, Geena Lisa en Saartje Vandendriessche in Kom Op Tegen Kanker Show @ Belgische Babes Movies


In de strijd tegen kinderkanker is álles toegelaten. Vijf bekende Eén-gezichten staan klaar om vanavond een speciale act te brengen tijdens de Kom op tegen Kanker-show.

Weervrouw Sabine Hagedoren, Thuis-actrice Vanya Wellens en omroepsters Yasmine, Geena Lisa en Saartje Vandendriessche zetten hun versie neer van de Britse meidengroep The Spice Girls.

Sabine Hagedoren wordt Emma Bunton. 'Het is best leuk iets anders te doen dan voor de weerkaart te staan. Mijn zangtalent is beperkt, maar ik ga alles geven om een geloofwaardige Spice Girl neer te zetten.'

Saartje Vandendriessche is Mel C. 'Mijn enige voorwaarde om mee te doen was dat ik Sporty Spice mocht zijn.'

Vanya Wellens doet Victoria Beckham. 'Zingen is niet voor mij weggelegd, de act gelukkig wel.'

Yasmine wordt Mel B. 'Ik ga een andere haardos en kleurtje krijgen.'

Geena Lisa speelt Geri Halliwell, Ginger Spice. 'Ik zal een rosse pruik opzetten en een heel kort jurkje dragen.Dat laatste baart me zorgen, maar ik zal me als Ginger moeten kleden als ik Ginger wil zijn.'

Voort biedt de show reportages en bijzondere getuigenissen. Celie Dehaene vertelt over Maaike, haar kleindochter die overleed aan hersenstamkanker.

Ook Juul en Tim, twee kankerpatiëntjes die in dezelfde klas zaten, komen aan het woord. Marcel Vanthilt volgt de geldinzamelactie in het KBC-gebouw op, waar een BV-panel telefoontjes beanwoordt van kijkers die geld willen schenken.

Regi brengt een uniek duet met Nicole en Hugo en Hadise zingt voor het eerst Dum Tek Tek, het nummer waarmee ze Turkije zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Moskou.

De show wordt afgesloten met het campagnelied Ik wil jou niet kwijt, gezongen door Bekende Vlamingen en hun kinderen.

1 opmerking:

 1. Flair-redactrices laten zich door BV’s in de borsten knijpen

  Het weekblad Flair heeft een ludieke actie op touw gezet om de aandacht te vestigen op borstkanker. Zo laten dertien Flair-redactrices zich door evenveel BV’s in de borsten knijpen.

  Offerden zich onder meer op: Koen Wauters, Roel Vanderstukken, Wim Oosterlinck, Patrick Janssens, Stef Wauters, Axl Peleman en Stan Van Samang.

  “Eén op acht vrouwen krijgt borstkanker en daar willen we met onze ‘Pak mijn borsten’-actie de aandacht op vestigen,” zegt Flairhoofdredactrice An Brouckmans, die zich onder handen liet nemen door acteur Jan Schepens.

  “Met de actie willen we vrouwen er op attent maken dat ze ook aan hun borsten moeten laten voelen, ze laten onderzoeken.”

  De opbrengst van de T-shirts, die op 14 oktober te koop zullen zijn op de Flair Shopping Day, gaat naar de Vlaamse Liga tegen Kanker.

  BeantwoordenVerwijderen