vrijdag 23 januari 2015

Tatyana Beloy in Vlaanderen Vakantieland en Volt @ Belgische Babes Movies

 
Tatyana Beloy begint nieuwe tv-carrière

 Tatyana Beloy vond tussen haar reportages voor Vlaanderen Vakantieland en Volt nog enkele lege gaatjes in haar agenda om ook voor Ketnet te werken. Vanaf 1 september presenteert ze samen met Ketnetwrapper Leonard Muylle het televisieluik van Junior Musical - Kadanza, het gezamenlijke musicalproject van Ketnet en Studio 100 rond de bekendste hits uit tien jaar Junior Eurosong.

“Ik heb zelf een toneelopleiding met veel dans en zang gevolgd in Londen en ik werk heel graag met kinderen, dus dit is helemaal mijn ding”, zegt Beloy. “De twee kindjes van mijn vriend Adriaan (Van den Hoof, red.) zullen het zeker leuk vinden dat ik op Ketnet een programma presenteer, maar het is absoluut geen wedstrijd tussen Adriaan en mij om de populairste kinderheld te worden.”

Tatyana Beloy: 'Ik nog getrouwd? Onzin'

 Ze is al een tijdje gelukkig met komiek Adriaan Van den Hoof, maar in april werd Tatyana's geluk verstoord door kwatongen die beweerden dat ze stiekem nog getrouwd was met een ander. 'Dat is gelogen', vertelt de Eén-presentatrice in het Laatste Nieuws. 'Ik ben als een gescheiden vrouw uit Amerika teruggekomen'.

'In 2009, op mijn 24ste, ben ik halsoverkop naar Hollywood vertrokken omdat ik al van kindsbeen droom van een carrière als filmactrice', vertelt Tatyana. 'Ik kwam daar in contact met Philippe Stella, een Antwerpse schilder en acteur die al negen jaar in Hollywood woont. Het klikte keigoed, we werden een koppel en anderhalf jaar later zijn we daar ook getrouwd. Dat was geméénd, toen. We zagen elkaar graag'.

Dat haar huwelijk niet bleef duren, kwam volgens Tatyana vooral omdat ze zo graag terug naar België wilde: 'Philippe zag dat ik ongelukkig was. Hij heeft me losgelaten en we zijn als vrienden uit elkaar gegaan'. En sinds ze terugkeerde, gaat het goed met Tatyana, die niet alleen aan een mooie carrière werkt, maar ook heel gelukkig is met haar nieuwe liefde Adriaan Van den Hoof. Ondanks de roddels die haar zo gekwetst hebben, blijft Tatyana positief: 'Wie mij liefheeft, weet beter', klinkt het

Adriaan Van den Hoof en Tatyana Beloy uit elkaar

Een poosje geleden beslisten Tatyana Beloy (reportagemaakster bij Vlaanderen Vakantieland en Ketnetwrapper) en presentator Adriaan Van den Hoof een einde te maken aan hun relatie.

De twee deden dat in alle vriendschap. Om die periode sereen te laten verlopen, beslisten Adriaan (42) en Tatyana (29) dat nu pas bekend te maken.

Tatyana en Adriaan maakten hun liefde openbaar in april 2012. Hun relatie startte met heel wat media-aandacht, de geruchten gingen toen de ronde dat Beloy toen nog getrouwd was met een Antwerpse kunstenaar/acteur die in Amerika woonde. Van den Hoof heeft twee kinderen uit een vorige relatie.

Tatyana lijkt de breuk intussen goed te hebben verwerkt, gisteren zette ze nog vrolijke foto's van een shoptripje op Instagram.

Tatyana Beloy is het soort meisje aan wie je op een zomers cocktailfeestje de hele tijd je blik laat kleven.

Beloy is de sexy actrice die Karima speelde in 'Spring', en die u sinds kort door Vlaanderen en belendende percelen gidst in 'Vlaanderen vakantieland'. Een internationaaltje, bovendien: ze studeerde al drie jaar in Londen, en trok - een mens wil er al eens uit - twee jaar naar Los Angeles.

 Enkele uitspraken van Tatyana Beloy

    «Op een etentje zat ik recht tegenover Quentin Tarantino. Ik vroeg me af wat ik in hemelsnaam moest zéggen tegen die mens, maar gelukkig begon hij zelf met me te praten. En het grappige was dat er tijdens dat gesprek een meisje passeerde dat prompt hysterisch werd. 'Oh my God, are you Quentin?' Tarantino knikte, en die griet duwde hem in een wilde omhelzing en begon hem keihard te kussen. 'Welkom in Hollywood,' dacht ik. En toen ging ze weg, en hervatte Tarantino gewoon het gesprek met mij - alsof er niets gebeurd was.»
    «Als kind al wist ik heel goed wat ik wilde: zingen, dansen en acteren. En daar is niets aan veranderd. Mijn bestemming is: spélen. Ik vind dat mooi, zo'n passie die alles overheerst. Maar het maakt me ook kwetsbaar. Want als het straks niet lukt, is er geen pechstrook. Als je tien verschillende dingen graag doet, is dat comfort er wél.»
    «Het ouwe clichébeeld - trouwen en voor eeuwig samen blijven - bestaat niet meer voor mij. En evenmin voor mijn vriendinnen, als ik zo eens rondkijk. Dat is echt wég. Ik geloof wel in monogamie van bepaalde duur. Maar als je een béétje met je twee voeten in het leven staat, en een béétje interessant bent, dan kan het gewoon niet dat je vanaf nu tot het einde van je dagen bij dezelfde man blijft. De gedachte alleen al!»
   
«Ik ben echt geen meisjes-meisje. Ik draag wel graag rokjes en kleedjes, maar nog altijd snap ik de fun niet van met vier vriendinnen gaan winkelen. Echt, kill me. Ik ga graag shoppen hoor, maar dan alléén en efficiënt. Of je samen opmaken... Ik vind er niets aan om samen met je vriendinnen masacara op je ogen te smeren. Ik vind het wél leuk om samen te aperitieven of uit te gaan. Maar al die girly-girly dingen... Geef me maar een spuitje als ik ooit een vriendin opbel om samen ons haar te föhnen. Er zitten wel echte meisjes in mijn vriendenkring, grieten die een hele week kunnen nadenken over de geschikte outfit voor een feestje en die dan zorgvuldig bijeen gaan shoppen. Maar daar heb ik het geduld niet voor.»
    «Als iedereen een beetje meer seks zou hebben, zou de wereld er al veel mooier uitzien. Meer seks is meer vreugde is meer geluk - noem het maar de formule-Tatyana Beloy!»

Tatyana Beloy is het nieuwe, zonnige gezicht van ‘Vlaanderen Vakantieland’

Een meisje met een droom

Sedert september van vorig jaar heeft ‘Vlaanderen Vakantieland’ er een nieuw en zonnig gezicht bij. Tatyana Beloy (26) was toen al geen onbekende meer voor tv-kijkend Vlaanderen, want haar acteertalent was te zien geweest in populaire programma’s als Spring en Spoed. Ze speelde ook gastrolletjes in onder meer Witse, Code 37 en FC De Kampioenen.

Voor de wat oudere voetballiefhebbers klinkt ook de familienaam van Tatyana bekend in de oren. Haar Congolese vader Paul Beloy was van 1977 tot 1981 een verdienstelijk  profvoetballer bij Beerschot. “Toen ik geboren werd was de carrière van papa dus al voorbij. Ik heb hem nooit zien spelen, tenzij later enkele keren in een benefietwedstrijd. Maar ik was best fier wanneer mensen mij vertellen over mijn voetballende pa of wanneer vriendjes mij een Panini-prentje van hem toonden. Ook leuk was het korte filmpje dat onlangs in ‘Blokken’ te zien was. Ik ben nog altijd trots op mijn pa en ik vind het tof wat hij momenteel nog doet voor het project ‘Downtown’ bij Beerschot.”

De natuur heeft er voor gezorgd dat Tatyana de sportieve genen van haar vader heeft meegekregen. “Als tiener speelde ik korfbal en basketbal, maar dansen werd algauw mijn ding. Dat leerde ik in de fitnesszaak die mijn ouders toen uitbaatten in Edegem. Ik sport ook nu nog regelmatig. Af en toe een partijtje squash en elke zaterdag geef ik dansles in de Move Jeugdacademie in Mortsel. Ik hou van snowboarden en volg al eens een sessie bikramyoga. Dat is yoga in een zaal waar de temperatuur oploopt tot 40 graden. Achteraf heb je een heerlijk gevoel. Niets beter dan sporten om je hoofd leeg te maken en je zinnen eens te verzetten.”

Al van jongs af, toen ze als klein meisje danslessen volgde, wist Tatyana Beloy dat ze later actrice wilde worden. “Het klinkt misschien vreemd, maar ik heb nooit iets anders willen doen. Soms deed dat mij zelfs twijfelen en dan hoopte ik stiekem dat ook een ander beroep mij zou aantrekken. Maar dat gebeurde niet.”

Dat duidelijke doel dat ze voor ogen had en ook het feit dat ze vaak in Londen vertoefde bij haar stiefvader, maakte dat Tatyana er voor koos om daar  een toneelopleiding te volgen bij East 15 Acting School. “Niet dat ik Studio Herman Teirlinck te min vond, integendeel. Maar ik ben gefascineerd door Londen en toen ik daar enkele proeflessen had gevolgd, was mijn keuze snel gemaakt. Gelukkig hebben mijn ouders me altijd gesteund, al hebben ze me wel gewaarschuwd voor de nadelen en de onzekerheden van een beroep als actrice. Zelf vertrouwde ik er op dat het allemaal wel goed zou komen. Tot vandaag is dat wonderwel gelukt.”

Huilen in Hollywood

Sedert april van vorig jaar maakt Tatyana reportages voor ‘Vlaanderen Vakantieland’. Ze had spontaan gesolliciteerd en na een goed gesprek werd ze aangenomen. “Op dat ogenblik was ik net terug in België nadat ik twee jaar in Hollywood had gewoond. Ook die periode past in mijn droom om het als actrice te maken. Op vakantie daar vond ik het zo superleuk, dat ik er wilde blijven. Om te overleven moest ik keihard werken in restaurants. Ik heb toen veel gehuild. Mijn situatie verbeterde toen ik Astrid Bryan heb leren kennen en voor het productiehuis van haar man John mocht werken. Maar uiteindelijk ben ik terug gekomen. Ik miste het acteren en kon het geduld niet opbrengen dat nodig is om in Hollywood aan de bak te komen. Met de relaties die ik er gemaakt heb, gaat er later misschien nog wel een deurtje open, wie weet.”

Vandaag is Tatyana Beloy weer gelukkig thuis in Antwerpen. Blij dat ze haar vrienden en vriendinnen weer helemaal terug heeft. Gelukkig ook dat ze snel weer aan het werk kon. “Mijn hartsvriendinnen hebben me nooit in de steek gelaten. Vriendschap betekent heel veel voor mij, net zoals ik ook een heel goede band heb met mijn oudere zus en mijn jongere broer. Mijn zus heeft een kindje en staat als zakenvrouw rustiger in het leven, mijn broer is deejee en is even avontuurlijk aangelegd als ik.”

Tatyana Beloy, een meisje van 26 met een heel parcours achter de rug. Maar ook met een overeind gebleven droom: van acteren, haar passie, haar beroep maken. Liefst voor de film. Zegt ze straks: Hollywood, here I come again?

Tatyana Beloy was een zeer 'Wild Wijf' voor Peter

Tatyana is intussen al een tijdje een Vlaanderen Vakantieland-gezicht en mag binnenkort voor het eerst naar het buitenland gaan. Ze mag een reportage maken over het kanton Wallis in Zwitserland. Tatyana is ook actrice en speelde vroeger al een rolletje in Spring en nog een heleboel gastrollen. Ze speelde ook ooit het adoptiekindje van Pol en Doortje in FC De Kampioenen. Als er een film komt over FC De Kampioenen komt, hoopt ze wel gewoon 'Belg' te spelen.
Tatyana liet ook in haar sacoche kijken én ze deed de Wilde Wijventest. Ze hield het 20 seconcen vol op Stier Stany en staat daarmee voorlopig derde.
Leuk weetje over Tatyana; ze danst heel erg graag op de toog. Vroeger ging ze altijd op de toog dansen in het café waar Kevin Janssens gewerkt heeft. Hij droeg toen 'Buffalo's'

Wild Wijf Tatyana Beloy bladert door de kranten

Tatyana had het over de nieuwe film van, FC De Kampioenen, de storm en de vele Facebookvriendjes van de Belgen. Zij speelde ooit al in de serie van FC De Kampioenen. Ze was het adoptiekindje van Pol en Doortje. Ze wil heel graag meespelen in de film, maar dan wel als 'Belg'.

Citytrippen in Riga

Citytrippen in Riga, de Culturele Hoofdstad van Europa 2014. Tatyana Beloy verkent de bruisende hoofdstad van Letland, de parel van de Baltische Staten. En aan cultuur geen gebrek!

In het oude stadscentrum aanschouwt Tatyana het vrijheidsmonument en de Dom. In het Art Nouveau Museum, een oud appartement van een bekende Letse architect ontdekt ze hoe het authentieke interieur bewaard bleef.

Ook het nieuwe gedeelte van Riga heeft heel wat te bieden. Op de Centrale Markt proeft Tatyana allerlei plaatselijke lekkernijen en 's avonds duikt ze het nachtleven in.

En Tatyana kan Riga natuurlijk niet verlaten zonder de Black Balsem te proeven want "if you haven't tasted black balsam, you haven' t been in Riga"!

REPORTER: Tatyana Beloy
REGISSEUR: Oswald Van Bedaf / Inge Audenaert

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor meer informatie over Riga kan je terecht op:
www.travelrightriga.com
en www.liveriga.com

Air Baltic vliegt dagelijks van Brussel naar Riga.
www.airbaltic.com

ETEN & DRINKEN

* Central Market

Riga heeft de grootste overdekte markt van Europa. In vier oude hangars voor zeppelins kan je aan meer dan 3000 standjes verse lokale gerechten gerechten proeven en kopen. Elke hangar heeft zijn eigen specialiteit.

* Black Magic Bar

Black Balsam is typisch Letse, kruidige likeur. Je moet het geproefd hebben als je in Riga bent geweest.

Adres: Kaļķu iela 10, LV-1050 Riga (Letland)
www. blackmagic.lv

Tatyana Beloy vind een bierbrouwerij die vrij uniek is. Je kunt namelijk niet alleen het bier drinken (in bijvoorbeeld het bijbehorende restaurant), je kunt ook in bikini in een bierbad! Het leuke hieraan is dat het niet alleen een bad nemen is in de favoriete drank van velen, het is daarnaast ook nog eens ontzettend goed voor je lichaam, en heerlijk ontspannend. Naast het bierbad kun je ook nog naakt allerlei massages krijgen om jezelf eens lekker te laten verwennen.

ZEKER DOEN

* Vrijheidsmonument

Aan de Brivibas boulevard ligt het 43 meter hoge vrijheidsbeeld van Riga. Een ranke zuil met daarop een vrouw die drie sterren in de lucht houdt die symbool staan voor de eenheid van Letland. Overdag houden twee soldaten de wacht.

Adres: Brīvības bulvāris, Riga (Letland)

* Dom van Riga (Mariakathedraal)

De gotische kathedraal van Riga is de grootste middeleeuwse kerk in de Baltische staten. De Dom herbergt een indrukwekkend orgel waarop vele concerten gegeven worden. De kathedraal is bovendien ook een opvallend én fotogeniek herkenningspunt in de stad.

Adres: Herdera laukums 6, Riga (Letland)
www.doms.lv
 
*Art Nouveau Museum

Sinds april 2009 kan je in Riga het Art Nouveau Museum bezoeken. Het bevindt zich in een oud appartement van de bekende Letse architect Konstantīns Pēkšēns. Je ontdekt er het authentieke interieur van de kamers zoals ze eruit zagen aan het begin van de twintigste eeuw en je mag ook zeker de prachtige trap niet missen!

Interview Tatyana Beloy

Tatyana Beloy kwam langs in JIM NOW naar aanleiding van haar eigen geregisseerde kortfilm Piss & Vinegar.

Najaar Ketnet: 'Junior Musical' met Tatyana Beloy en Leonard Muylle

Dit najaar komt Ketnet met 'Junior Musical – Kadanza'. Die musical is opgebouwd rond bekende liedjes uit de tienjarige geschiedenis van 'Junior Songfestival' en speelt zich af tijdens een danskamp.

Charlotte Leysen vertolkt een van de hoofdrollen, maar uiteraard kan ze die musical niet alleen spelen, daarom heeft ze ook hulp nodig van kinderen die graag zingen, dansen, acteren.

Vanaf maandag 1 september gaat 'Junior Musical', een gezamenlijk project van Ketnet en Studio 100, van start met dagelijkse uitzendingen van de audities, die plaats vinden in de vijf Vlaamse provincies en gepresenteerd worden door Tatyana Beloy en Leonard Muylle. Zij zijn ook de gezichten van de volgende fases zoals het bootcamp, de repetities, de shows.

Er worden 28 kandidaten geselecteerd die gedurende een week workshops volgen rond onder meer zang, dans, acteren en gedurende die week wordt bekend gemaakt welke acht kandidaten, vier meisjes en vier jongens, in aanmerking komen voor de hoofdrollen. Belangrijk is wel dat ook alle andere kinderen een rol krijgen in de musical.

Het gaat hier trouwens niet over een afvalrace, maar over een positief, participatief en constructief project. Ketnet laat kinderen hun zang, dans en acteertalent tonen en maakt dit programma samen met de kinderen. In november en december volgt een uitgebreid verslag van het bootcamp in een dagelijkse docuserie op Ketnet.

De cast gaat op roadshow in de loop van januari en lichten dan in meet en greets tipjes van de sluier op en vanaf eind januari tot midden februari volgt Ketnet de belevenissen van de jonge cast tijdens de repetities en voorbereidingen in de laatste rechte lijn naar de première. De regie is in de kundige handen van Frank Van Laecke.

Tatyana Beloy ontwerpt eigen kledinglijn voor Only

VRT-presentatrice Tatyana Beloy gaat een eigen kledinglijn ontwerpen voor het merk Only. De lentecollectie zal een mix zijn van de trouwe stijl van het merk en de spullen die Beloy zelf graag draagt.

Het gaat om vier looks die elk een facet van haar karakter weerspiegelen. Van elegant, gedurfd tot speels en romantisch. De creaties zullen vanaf februari in de rekken hangen van multimerkenboetieks.

Tatyana Beloy is bekend van programma's als "Volt" en "Vlaanderen vakantieland".


Veel grote namen op 'Het Gala van de Gouden K's 2014'

Na het succes van de eerste editie organiseert Ketnet ook dit jaar 'Het Gala van de Gouden K's', een even sympathieke als spetterende awardshow waarin we te weten komen wie of wat in het afgelopen jaar in de media, de showbizz en de sport het populairst was bij de Vlaamse kinderen.

De prijzen worden uitgereikt door onder meer Tom Waes, Koen Wauters, Jeroen Meus, Peter Van de Veire, Clara Cleymans, Joy Anna Thielemans, Tatyana Beloy, Ruben Van Gucht, K3, Samson & Gert, en vele anderen. Er zijn ook optredens van onder anderen Slongs Dievanongs, 2 Fabiola, de KetnetBand en de Juniors van Kadanza. 'Het Gala van de Gouden K's 2014' wordt uitgezonden op zondag 18 januari 2015 om 9.00 uur op Ketnet. De show wordt gepresenteerd door de vijf wrappers.

Er worden onderscheidingen uitgereikt in 16 categorieën: van songs tot sterren, van games tot babes, en van hunks tot hypes. De winnaars werden gekozen door de Ketnetters zelf: bijna 35.000 Ketnetters brachten hun stem uit via ketnet.be.

Muzikaal vuurwerk
Naast de vele bekende namen op de nominatielijstjes en de BV's die de prijzen uitreiken, maakt ook een stoet van muzikaal talent zijn opwachting op het Gala. Slongs Dievanongs zet de Karrewiet-momenten van 2014 op een rijtje in een muzikaal jaaroverzicht, Patje en Loredana van 2 Fabiola brengen hun piano mee, Laura Tesoro en Laura Omloop demonstreren n waarom ze beiden genomineerd zijn als vrouwelijke muzikant van het jaar en de Ghost Rockers krijgen alle handen hoog. Als kers op de K’s-taart viert de KetnetBand zijn 15de verjaardag met een speciale medley en geven de Juniors van Kadanza al een klein voorproefje van 'Junior Musical - Kadanza'.

Een heel bijzondere 'Gouden K'
Er is ook nog één heel speciale 'Gouden K': die voor de Ketnetter van het jaar.  De Ketnetters mochten zélf een andere Ketnetter nomineren: een vriend of vriendin met het hart op de juiste plaats. Er kwamen ontzettend veel nominaties binnen. De vier Helden van het gelijknamige Ketnet-programma hebben die allemaal nauwgezet doorgenomen en na veel wikken en wegen hebben ze beslist wie de 'Gouden K' voor de Ketnetter van het jaar het meest verdient. De Helden reiken de trofee ook uit.

Tatyana Beloy blind voor een dag

 In het kader van de Internationale Dag van de Witte Stok wordt reporter Tatyana Beloy door 'Volt' uitgedaagd om één dag blind door te brengen. Ze ondervindt de moeilijkheden waarmee blinden elke dag te maken krijgen en leert werken met speciale hulpmiddelen.

De witte stok is hét hulpstuk bij uitstek, maar anno 2014 bestaan ook tal van andere middelen om hen zelfstandiger te maken. Van sprekende maatbekers en weegschalen in de keuken tot smartphone-applicaties die hen op weg helpen naar de bakker of de slager.

Het programma besteedt voorts aandacht aan onder meer de date-app Tinder, en vier bekende koppels doen de Ikea-reclametest: Lukt het hen om de Regissör-kast, met nieuw kliksysteem, in vijf minuten in elkaar te zetten?

Tatyana Beloy pakt uit met kortfilm


Tatyana Beloy heeft na Vlaanderen Vakantieland een nieuwe werkliefde in haar leven: de vrouw stort zich sinds kort op het maken van kortfilms.

Samen met Dirk Domen creëerde ze de prent ‘Piss&Vinegar’, een filmpje van 6 minuten 54 seconden, waarin Beloy het verhaal vertelt van Julie, een jong meisje dat samen met haar moeder intrekt bij haar nieuwe stiefvader. ‘Al lijkt dat vrolijke leventje al snel om te slaan tot een ware thriller’, zo laat het persbericht nog weten.

Voor de prent wist Beloy Ludo Hoogmartens te strikken, die eerder zijn pluimen verdiende bij Aspe en Amateurs.

De kortfilm maakt deel uit van de officiële competitie van de 14de editie van Film Festival Oostende, dat plaatsvindt van 12 tot 20 september. De prent maakt kans op een Ensor voor beste kortfilm.

Tatyana Beloy stoer en speels in kledinglijn

De nieuwe fashionista wil ze niet genoemd worden, maar met haar capsulecollectie voor het Deense merk Only heeft presentatrice Tatyana Beloy wel haar eerste stapjes in de modewereld gezet. ‘Only was al mijn kledingsponsor voor Vlaanderen Vakantieland, maar ik was blij verrast toen dit op mijn pad kwam’, aldus Tatyana.

‘Ik heb de collectie niet zelf ontworpen, maar wel de sfeer bepaald. Ik ben naar Kopenhagen getrokken met foto’s van Rihanna, Beyoncé en andere inspiraties, waarop de ontwerpers zich gebaseerd hebben.' Het resultaat is een speelse collectie met stoere kantjes, die gisteren werd voorgesteld in het gezelschap van vrienden en familie.

Onder meer vader Paul Beloy kwam zijn dochter steunen en haar vriend Adriaan van den Hoof was de dj met dienst. ‘Ik ben enorm trots op Tatyana’, wilde die nog kwijt. ‘Ze ziet er fantastisch uit op de foto’s, vooral die met het bloemenjasje en de gescheurde jeans.’ De collectie ligt in de winkels vanaf 5 februari.

Tatyana Beloy: 'Waarom zijn vrouwen zo bang om alleen te zijn?'

 Dit weekend brengt Nieuwsblad Magazine een interview mat Tatyana Beloy, 'Vaanderen Vakantieland'-presentatrice en de nieuwe sidekick van Kobe Ilsen in 'Volt'.

Ze is een rijzende ster in de Vlaamse televisiewereld, maar niet voor ze haar geluk in Hollywood probeerde. En daar heeft ze heel wat meegemaakt:

'In Hollywood zie je geregeld van die 35-jarige vrouwen die een getrouwde acteur aan de haak slaan en vervolgens in een kast van een huis wonen omdat die acteur hen zwijggeld betaalt. Uiteindelijk heb ik beslist om terug te keren. Voor een Belg duurt het zes jaar voor alle papieren geregeld zijn. Ik kon zo lang niet wachten. Ik wou niet zo lang wachten. De Hollywooddroom is in duigen gevallen. Ik ben wel blij dat ik het heb geprobeerd. Het heeft me sterker gemaakt.

Marilyn Monroe zei dat Hollywood een plaats is waar ze 50.000 dollar betalen voor een kus, maar je ziel slechts vijftig dollar waard is.

'Dat klopt. Ik ben nu een dik half jaar terug en leerde Vlaanderen weer waarderen. Hier heb je goeie vriendschappen voor het leven. Daar is alles veel oppervlakkiger.'

Heb je een vriend?

'Neen, ik ben vrijgezel en vind alleen zijn niet erg. Waarom zijn vrouwen zo bang om alleen te zijn? Ik ken er zoveel die doodongelukkig zijn maar geen einde aan hun relatie maken. Omdat ze niet durven. Vriendinnen zeggen dan Onze relatie is niet super, maar het gaat wel. Dat snap ik niet. Als je vijftig bent, dan wel. Maar niet als je zo rond de dertig bent. Doodzonde dat ze dan al niet meer de stap durven te wagen.'

De beautygeheimen van Tatyana Beloy

 Welke magische crèmes en poeders gebruikt ze? En wat zijn haar beautyroutines? We vragen het aan actrice Tatyana Beloy.

1. Waar haalt u de inspiratie voor uw look?

“Uit modemagazines en vriendinnen die leuk gekleed zijn. Ook sterren als Alexa Chung inspireren me.”

2. Welke producten gebruikt u?

“Mijn zus werkt bij Lancôme dus door haar heb ik het merk leren kennen: ik gebruik de dagcrème, het serum Génifique, de skin corrector Visionnaire, en alle make-up-producten van Lancôme.”

3. Wat zijn uw lievelingsbeautyadresjes?

“Mijn lievelingsadresje is Nail National: dé plek voor manicures en pedicures.”

4. Welke beautytrend zal u nooit proberen?

“De gothic-look vind ik bij bepaalde mensen iets hebben, maar voor mij is hij iets te intens.”

5. Sport u veel?

“Ik probeer. Yoga en pilates ontspannen me. Squashen doe ik graag omdat ik me dan kan afreageren. En ik probeer sport toe te passen in mijn dagelijks leven: veel fietsen en trappen nemen.”

6. Waar haalt u uw energie?

“Uit het leven, mijn vrienden en vriendinnen en mijn werk.”

7. Hoe wilt u eruit zien op uw zestigste?

“Als een grave bomma en niet zoals een meisje van twintig.”

8. Hebt u een trucje om er snel beter uit te zien?

“Blush always does the trick en een vleugje Midnight Rose parfum.”

9. Nog een laatste beautytip?

“Rode of roze lippenstift met een laagje gloss erover.”

De beste grap volgens Tatyana Beloy

Vandaag laten we u in (Bulderlacht) meelachen met Tatyana Beloy: zij vertelt de mop waar zij het hardst om moet lachen.

Een kaketoe, een vis en een krokodil zitten aan de toog van de bar van de Zoo van Antwerpen. 'Luister hier, mannen,' zegt de kaketoe. 'Ik heb het wel zo'n beetje gezien in de Zoo. Ik kan goed vliegen, mijn madam kan goed vliegen en mijn klein mannen kunnen goed vliegen. Als we de kans krijgen, zijn we hier dus weg: dan fladderen we terug naar de Filipijnen.' 'Ik kan u daar volledig in volgen,' zegt de vis. 'Ik ben het hier ook kotsmoe. Ik kan goed zwemmen, die van ons kan goed zwemmen, mijn klein mannen kunnen nu ook allemaal goed zwemmen... Zo gauw we kunnen, zijn we hier weg. Terug naar de Middellandse Zee.' 'Awel gasten,' zegt de krokodil, 'bij mij zit dat precies toch een bikke anders. Ik hem een groot bakkes, die van ons heeft een groot bakkes, mijn joeng hemme een groot bakkes... Ik denk dat ik het beste gewoon in 't Stad blijf!'

Tatyana Beloy is nieuwe reporter 'Vlaanderen Vakantieland'

Binnenkort maken de kijkers kennis met een nieuw gezicht in 'Vlaanderen vakantieland'. Op zaterdag 1 oktober maakt Tatyana Beloy haar debuut in het veelbekeken reismagazine op Eén. Ze trekt naar Limburg en ontdekt er het Maaseikse dialect, het historische centrum van het stadje en het Sellbachmuseum. Vanaf zaterdag 1 oktober zal Tatyana Beloy af en toe opduiken in 'Vlaanderen vakantieland'.

De 26-jarige Antwerpse is actrice van opleiding, maar gaat voor het reisprogramma met veel plezier als reporter aan de slag. Tatyana heeft net twee jaar in Los Angeles gewerkt en is aangenaam verrast dat ze bijna meteen na haar thuiskomst aan een nieuwe leuke opdracht kan beginnen: 'Na twee jaar Hollywood is 'Vlaanderen vakantieland' de leukste en creatiefste weg om weer thuis te komen. Ik ben nu twee maanden terug en helemaal klaar om aan dit nieuwe spannende avontuur te beginnen. Ik kijk er echt enorm naar uit om via 'Vlaanderen vakantieland' mooie onbekende plekjes te leren kennen. Op deze manier kan ik toch een beetje blijven reizen in eigen land.'

Wie is Tatyana?
Tatyana Beloy werd in 1985 in Antwerpen geboren als dochter van een Belgische moeder en een Congolese vader. Ze volgde Drama aan De Kunsthumaniora in Antwerpen en trok daarna naar Londen voor een opleiding Contemporary Theatre aan de East 15 Acting University. Het laatste academiejaar combineerde ze met de rol van Karima in 'Spring'. Daarna toerde Tatyana door België en Nederland met de musical 'Jungle book' en vertolkte ze gastrollen in televisieseries als 'Witse', 'De Rodenburgs', 'F.C. De Kampioenen', 'LouisLouise', 'De kotmadam', 'Zone Stad', 'Spoed' en 'Sara'. Ze had ook rollen in de (kort)films 'Quixote's Island', 'Contour' en 'Madness of the dance'.

Nu is Tatyana net terug van een verblijf van twee jaar in Los Angeles, waar ze les volgde aan de Brian Reise Acting Studio in Hollywood en werkte voor een filmproductiemaatschappij die onder meer films van Michael Mann produceert. Tatyana houdt daarnaast van snowboarden, skiën, wakeboarden, zingen, muziek schrijven, hedendaagse dans, hiphop en yoga.

Tatyana geniet van de Maaslandse zomer
In haar allereerste reportage, op zaterdag 1 oktober, trekt Tatyana naar Limburg, dat zich in het najaar van zijn kleurrijkste kant laat zien. Het lekkerste fruit wordt van de bomen geoogst en de bossen zijn getooid in warme herfstkleuren. Bovendien legt Limburg zijn bezoekers dit najaar extra in de watten. Wie blijft logeren, kan in oktober immers gratis deelnemen aan een begeleide wandeling met een ranger of gids.

Tatyana kiest voor de dialectwandeling in Maaseik en krijgt in het Mezeiks uitleg over het historische stadje. Ze struint langs een merkwaardig standbeeld dat luistert naar de naam Kaal, lui, lekker en hovaardig; vier kwaliteiten die de maker toeschreef aan de Maaseikenaren. Op de Grote Markt loopt ze tegen het reuzengrote beeld van de broers Jan en Hubert van Eyck aan, die volgens de overlevering in het Limburgse stadje geboren zijn.

Even verderop vestigt de gids de aandacht op ‘de gapers’, acht kleine hoofdjes op de gevel van een voormalige apotheek. Vier van hen staan symbool voor ziekten en vier anderen voor het bijbehorende medicijn. Het zijn maar enkele van de hoogtepunten van het parcours.

Daarna stapt Tatyana binnen in het Selbachmuseum, het paradepaardje van kunstliefhebber John Selbach. Die kocht zijn eerste schilderij toen hij twintig was en heeft sindsdien een gevarieerde en indrukwekkende collectie opgebouwd. Anno 2011 zijn de kunstwerken voor iedereen tentoongesteld in het voormalige Ursulinenklooster van Maaseik. Op de bovenverdieping kunnen de bezoekers dan weer de uitgebreide poppencollectie van zijn vrouw Corinne bewonderen. Tatyana snuift ook de sfeer op in het Agnetenklooster in Maaseik, een voormalig klooster dat door de eigenares met veel zorg tot een bed-and-breakfast werd omgebouwd.

Ten slotte neemt Tatyana in het Belgische Ophoven de overzetboot naar Thorn, een plaatsje in Nederland dat door zijn witte huisjes in het centrum het Witte Stadje genoemd wordt.

Ook op 1 oktober in 'Vlaanderen Vakantieland'
Verder trekt Saartje Vandendriessche in de aflevering van 1 oktober naar de Sahara in Limburg, een zandvlakte van tweehonderd hectare waar je prachtige natuurwandelingen kunt maken. Ben Roelants kiest op zijn beurt voor de zon. Hij vliegt naar het zuiden van Tunesië, net op de rand van de woestijn. Hij peilt bij de woestijnbewoners naar hun verrassende haat-liefdeverhouding met water. Gelukkig liggen in de dorre landschappen ook grote groene vlekken: de oasen. Natuurlijke watervoorraden diep onder de grond maken leven in de woestijn mogelijk.

Het Eén-programma Volt stuurde Tatyana Beloy naar Belsele waar ze samen met zelfstandig thuisverpleger Jo Van Hove op ronde ging.

De sector van de zelfstandige thuisverpleegkunde is aan het boomen. In tien jaar tijd zijn er in België 7.289 zelfstandige verpleegkundigen bijgekomen, een stijging met liefst 43 procent. Een evolutie die samenhangt met de toenemende vergrijzing van de samenleving en het feit dat de opnameduur in het ziekenhuis steeds korter wordt. Eén-programma Volt stuurde reporter Tatyana Beloy op pad met de meest originele thuisverpleegkundige van het land. Jo Van Hove komt elke dag met de elektrische fiets van Antwerpen naar Belsele. ‘Ik wou het cliché van de thuisverpleger met het autootje van me afwerpen en kocht daarom een elektrische fiets’, vertelt Van Hove, zelfstandig thuisverpleegkundige bij vzw Verpleging aan Huis. ‘En ik haal er alleen maar voordelen uit. Ik geraak sneller op mijn bestemming aangezien ik files vermijd én ik heb me in één klap twee keer zo populair gemaakt bij de patiënten’, grapt hij.

Intiem

Volt en Tatyana Beloy fietsten mee vanuit Antwerpen en proefden een hele morgen lang van het beroep. Vooral het mannelijke cliënteel zag de nieuwe verpleegster logischerwijs graag komen. ‘Niet alleen de patiënten waren laaiend enthousiast, ook Tatyana was onder de indruk. Zij draait de ene reportage na de andere, maar deze ging haar bijblijven. Ze maakte de hectische kant van het beroep mee, maar ook het menselijke en intieme aspect van het vak.’

Tatyana Beloy (Antwerpen, 9 maart 1985) is een Vlaams actrice en presentatrice. Ze werd in 2007 bekend met haar rol als Karima in Spring en die van baliebediende Lisa Deprez in Spoed.

Op 13 oktober 2010 verscheen ze in Vlaamse Hollywoodvrouwen, een programma op VTM waarin een kijkje werd genomen in het leven van Vlamingen die in Hollywood woonden of werkten.

In het najaar van 2011 begon Beloy als reportagemaakster bij Vlaanderen Vakantieland. In het voorjaar 2012 maakte zij voor het televisieprogramma Volt elke week een reportage over een heikel onderwerp.

Ze is een dochter van voetballer Paul Beloy. Ze had een tweetal jaar een relatie met Adriaan Van den Hoof.

Acteerwerk
Televisie

    2006-2007: Spring (Ketnet), als Karima
    2007-2008: Spoed (VTM), als Lisa Deprez

Als zichzelf

    2010: Vlaamse Hollywoodvrouwen (VTM)
    2011-heden: Vlaanderen Vakantieland (Eén), reportagemaakster
    2012-heden: Volt (Eén), reportagemaakster
    2014: Ketnet Junior musical

Tatyana Beloy wordt 'non' na breuk met Adriaan Van den Hoof


Tegen het licht van haar breuk met Adriaan Van den Hoof krijgt het een andere betekenis, al is het natuurlijk toeval: Tatyana Beloy is in het klooster gegaan. De 29-jarige reporter van Volt en Vlaanderen Vakantieland speelt een non in de ­videoclip bij het liedje Figurant van de Vlaamse groep Frimout.

Dat liedje gaat over – u raadt het al – een onmogelijke liefde. De groep Frimout maakt er een erezaak van om ‘speciale’ videoclips te maken. Ze lieten Benidorm Bastards-non Hilda Vleugels (68) al in bed duiken met de 43 jaar jongere Joren Seldeslachts uit de Blinker-films, creëerden vonken tussen Leen Dendievel uit Spring en Lynn Van Royen uit De Ridder en maakten ook een videoclip in Vlaamse Gebarentaal.Geen opmerkingen:

Een reactie posten