maandag 19 april 2010

Hanne Troonbeeckx VT4 Shownieuws @ Belgische Babes Movies


Hanne Troonbeeckx presenteert in VT4 Shownieuws de heetste nieuwtjes uit showbizzland, en duikt daarbij geregeld in de interne keuken van VT4.

De making of van een spotje met BV's? Achter de schermen van VT4's grootste producties? Nieuwtjes uit het leven van de bekendste gezichten? Je hoort het als eerste in Shownieuws met Belgische babe Hanne Troonbeeckx.

VT4 trekt dit voorjaar volop de Vlaamse kaart. Met programma's als 'Wat een Leven!', 'Komen Eten' en 'Huizenjacht' heeft het vanaf 22 februari al een zeer sterk menu klaar. Vanaf vrijdag 26 februari komt daar nog het media- en showbizzmagazine 'Shownieuws' bij. Hanne Troonbeeckx gaat het gloednieuwe programma presenteren.

VT4 wordt almaar Vlaamser. En dat merk je ook aan de constante evolutie in de programmering. Zo zagen we in het programmaschema dat op vrijdag 26 februari de eerste aflevering wordt uitgezonden van 'Shownieuws', een gloednieuw én Vlaams media- en showbizzmagazine. Hanne Troonbeeckx staat genoteerd als presentatrice.

'Shownieuws' is al enkele jaren een vaste waarde in Nederland, waar het wordt uitgezonden op SBS 6. Daar heeft het programma geregeld enkele spraakmakende primeurs te pakken.

Deze zomer nog was er het ophefmakende interview met de moeder van Jan Smit, naar aanleiding van de relatiebreuk tussen haar zoon en presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen.

VT4-woordvoerster Lies Maesschalck: 'Op vrijdag zal Hanne Troonbeeckx de week een beetje 'afronden' met 'Shownieuws'.

Een keer per week verzamelt VT4 enkele opmerkelijke feestbeelden, interviews met internationale en nationale artiesten en natuurlijk komen er ook leuke dingen aan bod van de VT4- en VIJFtv-programma's.

Zo bijvoorbeeld achter de schermen van 'Move Like Michael Jackson'. 'Shownieuws' wordt elke week verschillend én uiteraard actueel.'

VT4 gaat 'Shownieuws' met Hanne Troonbeeckx uitzenden om 18.30. Dus pal tegenover het Eén-succesnummer 'Blokken' en 'David', de telenovelle van vtm. Dat wordt ongetwijfeld nog een spannende televisiestrijd!

De nieuwe locatie voor de showbizzkalender van 2011 wordt het bos van Kiewit. De 14de editie van de kalender heeft wouden en bossen als thema.

Fotograaf Henk van Cauwenbergh zal twaalf BV's fotograferen waaronder de Limburgse Cythia Reekmans, Hanne Troonbeeckx en Zohra. Véronique De Kock zal voor de verandering niet voor de lens van Henk van Cauwenbergh verschijnen.

De opnames starten in augustus.

Marie Vinck, Hanne Troonbeeckx en Ella-June Henrard naakt op de showbizzkalender 2011.
Jaar na jaar pakt de showbizzkalender uit met vrouwelijk bloot van eigen bodem en ook dit jaar is dat niet anders.

Zo zullen actrices Marie Vinck en Veerle Baetens vereeuwigd worden door fotograaf Henk van Cauwenbergh.

En krijgen ook Lauren Versnick, de 15-jarige dochter van Vtm-nieuwsanker Lynn Wesenbeek, Hanne Troonbeeckx en de 16-jarige "Bo"-actrice Ella-June Henrard een maand in de kalender.

De twee binken van dienst voor de showbizzkalender van 2011 zijn voetballer Carl Hoefkens en chefkok Sergio Herman.

Véronique De Kock is voor het eerst niet opgenomen in de selectie van Henk van Cauwenbergh. De kalender wordt op 23 oktober officieel voorgesteld.

Dertien opeenvolgende edities was Véronique De Kock de 'leading lady' van de naakt Showbizzkalender, maar editie 2011 zal het zonder de ex-Miss België moeten stellen.

Voor zijn nieuwe kalender rekent Henk Van Cauwenbergh op nieuw toptalent Marie Vinck, Hanne Troonbeeckx, huidig Miss België Cilou Annys en Lauren Versnick, de dochter van vtm-coryfee Lynn Wesenbeek, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

Na sexy naakt fotoshoots in Zuid-Frankrijk en Thailand, opnames in de Zoo van Antwerpen en aan de Belgische kust, trekt Van Cauwenbergh dit jaar naar Hasselt. "Het thema van de nieuwe kalender wordt een bossprookje.

Ik ga uiteraard weer werken met BV's, maar ook met modellen en figuranten met een donkere huid", aldus Henk. Voor het eerst sinds de start van de bloot kalender in 1998, zal Véronique De Kock niet te bewonderen zijn.

"Ik ga voor nieuw talent. En ik zie Marie Vinck als absolute kandidaat voor de cover. Zij bekoort mij met haar talent, borsten en uitstraling en belichaamt perfect de nieuwe generatie", aldus Henk, die zijn lijstje met favoriete modellen al klaar heeft. "Traditioneel is dat een mix van bekende namen en van nieuw talent.

Henk wil voor editie 2011 onder meer uitpakken met tv-ster Roos Van Acker, Miss België 2010 Cilou Annys, filmactrice Marieke Dilles, de 16-jarige actrice Ella-June Henrard, actrice Veerle Baetens, VT4 ster Hanne Troonbeeckx, sterrenkok Sergio Herman en aanstormend model Lauren Versnick.

Of ze ook effectief op de nieuwe Showbizzkalender zullen prijken, is nog niet zeker. "We fotograferen iedereen op 5 en 6 augustus."

Van Cauwenbergh ziet Marie Vinck als perfecte opvolger voor Véronique De Kock. Die was dertien edities lang naakt te bewonderen op de kalender.

De samenwerking stopte vorig jaar toen Henk haar omschreef als "een superopportunistisch mieke dat weet dat de biologische klok tikt".

"Hij moet niet denken dat we ooit nog voor hem gaan poseren", reageerde De Kock, maar Henk is niet onder de indruk.

"Ik denk dat het goed geweest is met Véronique. Voor mij hoefde het al een paar jaar niet meer. Het is tijd voor nieuwe gezichten, nieuwe types, die ik graag naar voren schuif."

De showbizzkalender, bekend voor zijn Vlaams vrouwelijk schoon, pakt dit jaar ook uit met actrices. Zowel Marie Vinck als Veerle Baetens poseren voor de lens van de fotograaf Henk van Cauwenbergh.

Andere nieuwkomers zijn Lauren Versnick (15), dochter van VTM- nieuwsanker Lynn Wesenbeek, Hanne Troonbeeckx en de 16-jarige Ella June Henrard.

Voor de kalender van 2011 zullen ook twee mannen poseren: de voetballer Carl Hoefkens en de chef Sergio Herman. Véronique De Cock zal er voor het eerst niet bij zijn. De kalender wordt voorgesteld tijdens Showbizznight op 23 oktober.

Ook dit jaar zullen er een aantal nieuwe gezichten prijken op de bekende showbizzkalender.

Er zullen twee jonge en populaire actrices voor het eerts poseren voor de lens van Henk van Cauwenbergh. Het gaat om Rodenburgs-ster Marie Vinck en Veerle Baetens, die dit najaar opnieuw te zien is met Code 37.

Andere nieuwkomers zijn Lauren Versnick (15), dochter van nieuwsanker Lynn Wesenbeek, en de 16-jarige Ella June Henrard die momenteel scoort in de filmzalen met Bo.

Voor de kalender van volgend jaar zullen ook twee mannen hun mooiste snoetje opzetten: voetballer Carl Hoefkens en chef Sergio Herman. Véronique De Kock ontbreekt voor de eerste keer.





























Geen opmerkingen:

Een reactie posten