dinsdag 17 november 2009

Sabine Hagedoren nog steeds populairste Vlaamse babe voor naakt fotoshoot Playboy: Nieuwe K3 en Roxane Kalishoek volgen op de voet

Welke Vlaamse babe moet er volgens jou naakt in de Playboy: Hanne Troonbeeckx, Lien van de Kelder, Linda Mertens, Sabine Hagedoren, Roxane Kalishoek, K3(Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman), Belle Perez of toch Veronique de Kock.

Deze vraag stelt het blootblad Playboy dit jaar op hun site.
Sinds enkele maanden kan er op de Playboy site gestemd worden, van welke mooie babe jullie het liefst haar borsten bloot in het mannen-magazine willen bewonderen.
Playboy geeft voor het eerst in de geschiedenis namelijk heel Nederland en Vlaanderen de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Maar Playboy zou Playboy niet zijn als ze niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Playboy Zien?' kun je ook stemmen op jouw favoriete bekende dame of babe.

Zij beloven jullie vervolgens met de hand op het hart dat zij contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst bloot in hun blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Playboy wil doen.

In de tussenstand is weer heel wat veranderd sinds vorige maand. De top 3 van Vlaamse schonen is flink door elkaar gemixed, Sabine Hagedoren staat eerste voor de nieuwe K3(Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman) en de zwangere Roxane Kalishoek.
Uberbabe Hanne Troonbeeckx is gezakt naar plaats 4.

Ook achter de top 4 hebben diverse verschuivingen plaatsgevonden.

De huidige tussenstand is als volgt:
Sabine Hagedoren
K3 (Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman)
Roxane Kalishoek
Hanne Troonbeeckx
Evy Gruyaert
Lien van de Kelder
Andrea Croonenberghs
Sophie Dewaele
Kathleen Aerts(ex-K3)
Veronique de Kock
Geena Lisa
Sabine de Vos
Goedele Liekens
Belle Perez
Kelly Pfaff
Kate Ryan
Linda Mertens (Milk inc)
Lyndsey Pfaff
Valerie Bauwens
Brigitta Callens
Anneleen Liégeois
Erika Van Tielen
Anke Buckinx
Sylvie de Bie
Roos Van Acker


VRT weervrouw Sabine Hagedoren blijft dus ook deze maand weer de populairste Belgische en Vlaamse babe volgens de stemmers op de Playboy site, op de voet gevolgd door de nieuwe K3(Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman) en de zwangere Roxane Kalishoek.

K3 lijkt te profiteren van alle aandacht voor het programma K2 zoekt K3 en de nieuwe blonde Josje Huisman.
Opvallend is ook dat ex K3 Kathleen Aerts aan een flinke opmars bezig is.

Benieuwd wie uiteindelijk het felbegeerde aanbod voor de naakt fotoshoot krijgt.

We houden je op de hoogte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten