donderdag 21 mei 2009

Update welke Vlaamse babe moet er volgens jou naakt in de Playboy: Sabine Hagedoren eerste voor Hanne Troonbeeckx en Roxane Kalishoek

Welke Vlaamse babe moet er volgens jou naakt in de Playboy: Hanne Troonbeeckx, Lien van de Kelder, Linda Mertens, Sabine Hagedoren, Roxane Kalishoek, Belle Perez of toch Veronique de Kock

Deze vraag stelt het blootblad Playboy op hun site.
Sinds een tijdje kan er namelijk op de Playboy site gestemd worden, van wie jullie het liefst haar borsten bloot in het mannen-magazine willen bewonderen.
Playboy geeft voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland en Vlaanderen de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Maar Playboy zou Playboy niet zijn als we niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Playboy Zien?' kun je ook stemmen op jouw favoriete bekende dame of babe.

Wij beloven jullie vervolgens met de hand op het hart dat wij contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst bloot in ons blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Playboy wil doen.

In de tussenstand is heel wat veranderd sinds vorige maand. Momenteel gaan 3 Vlaamse schonen ruim aan kop, te weten Sabine Hagedoren, Hanne Troonbeeckx en Roxane Kalishoek.
De huidige tussenstand is als volgt:
Sabine Hagedoren
Hanne Troonbeeckx
Roxane Kalishoek
Belle Perez
K3 (Karen Damen, Kristel Verbeke)
Lien van de Kelder
Linda Mertens (Milk inc)
Goedele Liekens
Sophie Dewaele
Kathleen Aerts(ex-K3)
Evy Gruyaert
Anke Buckinx
Veronique de Kock
Kelly Pfaff
Valerie Bauwens
Sabine de Vos
Geena Lisa
Brigitta Callens
Andrea Croonenberghs
Roos Van Acker
Erika Van Tielen
Lyndsey Pfaff

Duidelijk is dat bovengemiddeld grote borsten geen nadeel is bij de keuze van de Vlaamse mannen voor een bloot fotoshoot.

De naam van je favoriete babe hierboven is tevens een link naar de locatie waar je op de betreffende babe kan stemmen. Stemmen dus zolang het kan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten