woensdag 22 april 2009

Welke Vlaamse babe moet er volgens jou uit de kleren in mannenblad: Hanne Troonbeeckx, Lien van de kelder, Linda Mertens, Sabine Hagedoren of Roxane Kalishoek

Welke Vlaamse babe moet er volgens jou naakt in de Playboy: Hanne Troonbeeckx, Lien van de Kelder, Linda Mertens, Sabine Hagedoren, Roxane Kalishoek, Belle Perez of toch Veronique de Kock


Deze vraag stelt het blootblad Pl@yboy op hun site.

Sinds een tijdje kan er namelijk op de Pl@yboy site gestemd worden, van wie jullie het liefst haar borsten bloot in het mannen-magazine willen bewonderen.

Playboy geeft voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland en Vlaanderen de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.


Maar Pl@yboy zou Pl@yboy niet zijn als we niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst Bloot In Pl@yboy Zien?' kun je ook stemmen op jouw favoriete bekende dame of babe.


Wij beloven jullie vervolgens met de hand op het hart dat wij contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst bloot in ons blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Pl@yboy wil doen.


De huidige tussenstand van de Vlaamse schonen is als volgt:

Belle Perez

Lien van de Kelder

Hanne Troonbeeckx

Linda Mertens (Milk inc)

Sabine Hagedoren

Goedele Liekens

Veronique de Kock

Kelly Pfaff

Kathleen Aerts(K3)

Roxane Kalishoek

Sophie Dewaele

Roos Van Acker

Evy Gruyaert

Karen Damen(K3)

Valerie Bauwens

Sabine de Vos

Brigitta Callens

Andrea Croonenberghs

Erika Van Tielen

Op de site kun je op jouw favoriete babe stemmen. Stemmen dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten