dinsdag 23 december 2008

Miss België 2009 kandidates @ Belgische Babes Movies


De kandidates van Miss België bereiden zich in El Gouna in Egypte voor op de grote verkiezing van volgende week. In aflevering 1 van onze mini-soap staat er een sexy bikini en badpak fotoshoot op het programma.

Finalisten Miss België warmen in bikini en badpak op in Egypte

Miss Limburg Debbie Vaes en eerste eredame Michèle Thissen zijn zaterdagavond samen met hun 18 hooggehakte concurrentes van de Miss België-verkiezing aangekomen in de Egyptische badplaats El Guna voor de voorbereidingen op de grote finale van 23 december.

Twintig opgedirkte grieten op stiletto’s trippelen zaterdagnacht nieuwsgierig het Ocean View Hotel in El Guna binnen.

De sexy missen eerst even beleefd voorstellen aan de (Vlaamse) hoteleigenaars en hun personeel blijkt geen sinecure wanneer de kirrende kudde plots een tafel met hapjes en cocktails opmerkt.

“Ik ben uitgehongerd”, kreunt Debbie Vaes. De nieuwbakken Miss Limburg is samen met de Genkse Michèle een van de twintig finalistes.
Slet

Voor de meeste meisjes is het allemaal een beetje wennen: vroeg gaan slapen, soms ontieglijk vroeg uit de veren, veel badpak en bikini fotoshoots, maar ook: “Veel wachten”, getuigt de Genkse Michèle al zuchtend.

De Brabantse Yasmine De Borger wordt dit jaar getipt als een van de kanshebbers, samen met de Antwerpse Lindsey Blassieaux. Die heeft zich intussen losgewrikt van haar imago van ‘slet van ‘t stad’, een hardnekkige roddel die via het internet een eigen leven begon te leiden.

“De roddels zijn gestopt. Gelukkig heeft het mijn positie in de groep niet beïnvloed.” Naar de politie stappen, zoals ze aanvankelijk van plan was, heeft ze niet gedaan. “Het is overgewaaid, dus laat ik het zo. Maar als ik merk dat er opnieuw leugens over mij worden verteld, ga ik een klacht neerleggen.”

De opvolgster van Alizée Poulicek is één van de 20 kandidates die zich nu al een paar maanden voorbereiden op de finale.

Eindsprint Miss België ingezet in Egypte

Sneeuw? Niet in Egypte. Daar genieten de twintig die nog kans maken om Miss België Alizée Poulicek op te volgen sinds gisteren van heerlijk zomerweer.

Behalve repeteren voor de verkiezingsshow van 23december vervolmaken ze zich er vooral in het bakken en braden.

De twintig kandidates, netjes verdeeld over Vlaanderen en Wallonië, blijven nog tot volgende maandag in het Three Corners Ocean View Hotel in de badplaats ElGouna.

Opvallend: de regerende Miss België, Alizée Poulicek, is er niet bij in Egypte. Zij verdedigt nog tot 13december de kleuren van ons land tijdens de Miss Worldverkiezing in Zuid-Afrika.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten