vrijdag 27 juni 2014

Annelien Coorevits wordt nieuw gezicht van VIJF @ Belgische Babes Movies


Annelien Coorevits wordt nieuw gezicht van VIJF

Annelien Coorevits zullen we binnenkort mogen bewonderen op de vrouwenzender VIJF. Op deze zender zal Coorevits in het najaar onder andere de nieuwe gastvrouw worden van het programma Singl3s. Maar ook tijdens de zomermaanden gaan we de voetbalvrouw al bezig zien als het nieuwe gezicht van Club VIJF.

Annelien zal de nieuwe gastvrouw zijn van het tweede seizoen van Singl3s, waarin 3 vrouwen op zoek gaan naar de man van hun dromen. De ex-Miss België heeft alvast het grote lot gewonnen met haar man Olivier Deschacht, en ze schreef al het boek 'Eerste hulp bij Daten'. De drie singles zullen met deze professional zeker en vast hun perfecte man vinden.

Vooraleer ze met dit programma start zal Annelien eerst te zien zijn tijdens de zomermaanden. Ze wordt namelijk het gezicht van het nieuwe Club VIJF. Hiermee wil de zender de Vlaamse vrouwen vermaken wanneer hun man voor de zoveelste keer naar een voetbalmatch van het WK wil zien. We zijn alvast benieuwd!

Coorevits: "Avond voor match moet ik niet afkomen met broek vol goesting"

 Drie weken geleden verklapte de vriendin van Maxime Lestienne in 'P-Magazine' dat ze seks voor de wedstrijd wel zag zitten. "Waarom niet? Da's toch net hetzelfde als een vluggertje voor je naar het werk gaat?", klonk het.

Deze keer is het aan Annelien Coorevits om uit bed te klappen. "Het enige probleem is dat Olivier (Deschacht; nvdr) vroeg in zijn bed moet, dus moet ik 's avonds niet afkomen met een broek vol goesting. Maar de dag voor de wedstrijd: graag!"

Ook Femke Herygers doet haar boekje open. "Bij ons wil Klaas (Lodewyck; nvdr) dat nooit de dag voor de wedstrijd. 't Is volgens mij vooral een mentale kwestie: 'Shit, al mijne power kwijt', zegt hij dan. Testosteron is blijkbaar belangrijk voor een wielrenner."

Beide dames verkiezen overigens een ferme demarrage richting finish boven het volmaken van de negentig minuten. Zo, dat weet u dan ook weer.

Annelien Coorevits helpt vrouwen door het WK

Voetbalgek hoef je niet te zijn om voor de Belgische Rode Duivels te supporteren, maar volgens de zender Vijf hoeft niet elke vrouw juni door te brengen met een bak bier en een Fellaini-pruik. Daarom lanceert de zender Club Vijf, een alternatief voor vrouwen die het WK liever op hun manier beleven. Annelien Coorevits, die weet wat het is om een voetballer in huis te hebben, neemt de touwtjes in handen.

Herman Brusselmans, Annelien Coorevits en Bart Goor in 'Reclame AUB: WK-editie'

Op 12 juni 2014 gaat de bal aan het rollen op het 20ste WK voetbal in Brazilië, maar op maandag 26 mei kleurt de studio van de WK-editie van 'Reclame AUB' al zwart-geel-rood.

De inzet? Een vliegreis naar Brazilië, inclusief kaartjes voor België-Rusland in Rio en België-Zuid-Korea in Sao Paulo.

In de derde aflevering van 'Reclame AUB: WK-editie', staan alweer 3 nieuwe kandidaten aan de aftrap.  Website ontwikkelaar Carlo Van Bunder uit Zelzate wou zoals vele kleine jongens topvoetballer worden maar hij beschikte net niet over genoeg talent en ging dan maar in de IT-wereld aan de slag. Zijn vriendin is niet dol op voetbal maar zal zeker niet tegen haar zin meegaan naar Brazilië, mocht Carlo de overwinning binnenrijven.

Leerkracht wiskunde Eline Rans uit Leuven was vroeger het schoolvoorbeeld van een voetbalhaatster, tot ze haar vriend leerde kennen. De liefde heeft haar ondertussen helemaal bekeerd en nu deelt ze zijn passie voor voetbal. Dat zou wel eens een romantisch tripje naar Brazilië kunnen worden…

Ook Sander Opsomer, student internationale politiek uit Sinaai, wil zijn vriendin een tripje cadeau doen. Als scheidsrechter wil hij ter plaatse zoveel mogelijk leren van zijn collega’s om op die manier door te stoten tot 4de nationale.

In de eerste ronde krijgen Carlo, Eline en Sander 9 voorzetten op gebied van jingles en logo’s, maar zij moeten het uiteindelijk afmaken. De inzet is meteen groot, want de winnaar van de eerste ronde mag als eerste een bekende spelpartner kiezen uit 3 BV’s die elk iets met voetbal te maken hebben. Schrijver en voetbalkenner Herman Brusselmans was in zijn tijd geen onverdienstelijk voetballer, maar koos toch voor zijn studies. Annelien Coorevits is al 7 jaar de vriendin van linksback Olivier Deschacht en ex-Rode Duivel Bart Goor dweilt na zijn jaren bij Anderlecht nu de linkerflank af bij Dessel Sport.

Wat is de bekendste uitspraak van het Noord-Ierse dribbelwonder George Best, die in de jaren ‘60 en ‘70 furore maakte? Wat verklapte de persverantwoordelijke van Anderlecht over zijn doelman Silvio Proto? Wat verzon bondscoach Guy Thys om zijn spelers af en toe te laten ontspannen tijdens het WK in Mexico? Welke atypische hobby heeft Cristiano Ronaldo? En welk legendarisch voetbalmoment werd in 2012 vereeuwigd in een beeld? Wie de meeste antwoorden kent, speelt in de finale voor de felbegeerde tickets om onze Rode Duivels naar de overwinning te schreeuwen.

Dat Nathalie Meskens altijd in de mood is voor een humoristische noot, bewijst ze nog maar eens in deze derde aflevering van 'Reclame AUB: WK-editie'. Als undercover verkoopster test ze in de supermarkt wat mensen denken over de nieuwe producten chocolademoussa Dembelé, Vermaelen gehaktballetjes, Luka koeken, petits Defours, Vincentwafeltjes en het heerlijke biertje Rode Duuvel.

Annelien Coorevits over Singles: "VIJF heeft me moeten overtuigen"

Het tweede seizoen van het Vijf-programma 'Singles' is in aantocht, en deze keer zal niet Ann Van Elsen (34), maar de sympahtieke Annelien Coorevits (27) de presentatie voor haar rekening nemen. Al heeft VIJF flink wat moeite moeten doen om Annelien over de streep te trekken.

"Ik heb helemaal geen ervaring met presenteren, dus toen ze me vroegen om het gezicht van 'Singles' te worden was ik toch niet direct overtuigd. Ik vond dat er andere mensen waren die meer geschikt waren voor de job. Maar uiteindelijk moet ik bij dit programma een babbeltje slagen met de dames, en gewoon mijn eigen ding doen. Dus ik denk wel dat ik dat kan en ik ben super blij met de kans die Vijf me geeft", zo zegt Annelien.

Annelien zal Ann Van Elsen vervangen als presentatrice, maar ze gaat het voorbeeld van Ann niet volgen. Ze wil haar eigen ding doen en zo spontaan mogelijk overkomen. "Ik heb het programma met Ann als presentatrice nooit gezien. Ik ben ook niet van plan om dat te doen, want ik wil geen voorbeeld in mijn hoofd hebben. Ik wil echt mijn eigen ding doen en alle kandidaten een goed gevoel geven. Zenuwen voor een date zijn normaal en dat wil ik de deelnemers ook duidelijk maken."
Haar boek

Annelien weet als geen ander wat het is om mensen te helpen met de perfecte date. Ze heeft er vorig jaar zelfs een boek over geschreven. "Het is leuk om mijn kennis over daten om te kunnen zetten in de praktijk. Maar de liefde kan je natuurlijk niet forceren. Of ik zelf zou deelnemen aan het programma? Wel ik denk dat het de perfecte gelegenheid is om zoveel mogelijk mannen te kunnen ontmoeten. Vaak hebben mensen het te druk om nog te daten, dus dit programma is dan echt wel ideaal." Momenteel zijn de 3 singles al gekozen. De mannen ondergaan nog een keuring voor ze aan de vrouwen mogen worden voorgesteld.

Natuurlijk is Annelien geen vrijgezel meer, en samen met dochter Elena en man Olivier lijkt ze het perfecte gezinsgeluk te hebben gevonden. "Als het van Oli afhangt had ik al lang een tweede kind. Ikzelf houd de boot nog wat af omdat ik jong ben en momenteel een drukke carrière heb met mijn modellenwerk en 'Singles'. Langs de andere kant is Elena ook al 3 en ik wil niet dat er een te groot leeftijdsverschil is tussen mijn kinderen. Het zal niet voor over een paar maanden zijn, maar te lang wacht ik ook niet meer", aldus een tevreden Annelien.

Peter Slabbinck met nieuwe single bij Marcel Vanthilt

Peter Slabbinck, ex Bruggeling die zich nu al een volwaardig inwoner van Ledeberg voelt en recent in de Gentse Charlatan een concert gaf, heeft met zijn nieuwe groep EX RZ een nieuwe single. Die kreeg de titel Bankers will never be baggers mee. Slabbinck is morgen woensdag te gast bij Marcel Vanthilt, in zijn zomerprogramma Hotel M. Andere gasten in het programma zijn Stany Crets, Annelien Coorevits en monnik Giel.

Ann Van Elsen opzijgeschoven voor jongere miss

Na Véronique De Kock en Hanne Troonbeeckx is ook Ann Van Elsen haar plek bij Vijf kwijt. De televisiezender verving de 34-jarige ex Miss België door haar jongere collega Annelien Coorevits (27). Zij mag het nieuwe seizoen van ‘Singl3s’ presenteren. ‘Ann zit niet in zak en as’, zegt haar manager in Dag Allemaal.

Van Elsen blijft voorlopig wel verbonden aan Vijf, maar concrete plannen heeft de zender niet met haar. Niet erg, zegt manager Dany Peleman: ‘Binnenkort lanceren we eindelijk de eerste collectie van haar kinderkledingmerk June & Jack. Daar gaat nu alle aandacht naartoe.’ De kledij komt in 51 winkels terecht. ‘Eigenlijk heeft Ann het daar nu zo druk mee dat opnames voor Singl3s toch niet hadden gekund’, merkt Dany nog op.

Annelien Coorevits (Wevelgem, 3 december 1986) werd op 19 december 2006 verkozen tot Miss België 2007. Coorevits studeerde communicatiemanagement. Ze heeft een relatie met Anderlecht-voetballer Olivier Deschacht en ze hebben samen een dochter.

In de zomer 2008 wordt ze een van de captains in de televisiequiz De Tabel Van Mendelejev.

Haar deelname aan het derde seizoen van 71° Noord in 2008 werd vroegtijdig stopgezet na het overlijden van presentator Ernst-Paul Hasselbach en productieassistente Leentje Custers bij de opnamen in Noorwegen.

In 2009 doet ze haar intrede in de politieke wereld. Ze komt in West-Vlaanderen op de opvolgerslijst van Open Vld te staan.

Annelien Coorevits: 'Seks op eerste date is taboe'

Olivier Deschacht heeft blijkbaar heel wat geduld moeten uitoefenen voordat hij het bloempje van zijn Annelien mocht plukken. Zij stond namelijk niet te springen om direct all the way te gaan. Tja, en wat doe je dan als man? Wachten hè…Met haar blonde lokken en blauwe ogen ziet Annelien er zo onschuldig uit als een engeltje, en blijkbaar ís ze dat ook. Enfin, als we haar op haar woord mogen geloven natuurlijk. "Seks op de eerste date is taboe. Olivier heeft zeker acht à negen afspraakjes moeten wachten.", aldus de ex-miss.

Het is naar aanleiding van haar nieuwste boek "EHBD" dat de blondine haar eigen liefdesleven uit de doeken doet. "EHBD" (Eerste Hulp Bij Daten) is, zoals je al kon vermoeden, een boek voor iedereen die wel wat tips & tricks kan gebruiken tijdens het zoeken van een partner. Voor velen brengt het datingsproces heel wat problemen en onzekerheden met zich mee, en Annelien ontpopt zich maar al te graag als een soort van Cupido om hierbij te helpen.

"Eigenlijk wilde ik een datingbureau beginnen, maar daar komt zoveel bij kijken dat het momenteel niet zou lukken. Toen dat plan werd afgevoerd, dacht ik 'Waarom er geen boek over maken?'", vertelt Coorevits. Naast het ondervragen van een heleboel vrienden en familie, ging Annelien samen met schrijfpartner, Wim De Valck, de straat op om honderd Vlamingen te ondervragen over het bewuste thema. Op deze info werd het boek grotendeels gebaseerd en werd nog aangevuld met datingverhalen van o.a. Bart De Pauw, "De Lau" en Herman Brusselmans.

Wat Coorevits ook met dit boek wil bereiken is het uit de weg ruimen van een paar misverstanden, die tussen man en vrouw wel eens voor spanningen kunnen zorgen. Wij denken dan meteen aan zaken als "Wie betaalt de restaurant rekening?" of "Kan seks op de eerste avond?", waar de meeste vrouwen inderdaad nog wat in bijgestuurd moeten worden.

 Annelien Coorevits maakt een verrassend debuut als auteur: geen kookboek voor de voormalig Miss België maar wel Eerste hulp bij daten.

Wat trekt u aan bij uw eerste date? Wat als het gesprek stilvalt? En hoe pakt u de volgende afspraak aan? Coorevits geeft, samen met Wim De Valck van House of Porters, de ultieme tips om in de zoektocht naar de grote liefde al meteen te scoren vanaf de eerste date.

Ook enkele de eerste date. Ook enkele BV’s, zoals Bart De Pauw en De Lau, delen hun date-ervaringen in het boek, een uitgave van Lannoo.

Annelien Coorevits doet het met een andere vrouw

Dat is toch wat wij - als alerte gezonde mannen - konden afleiden uit een vraag - en antwoord gesprekje tussen Annelien Coorevits, Bart De Pauw en Gunther Schepens.In het één-programma "Twee tot de zesde macht" kom je af en toe eens wat meer te weten dan enkel en alleen de antwoorden op een hoop quizvragen. In de aflevering van deze avond trachtte presentator Bart De Pauw pikante informatie te ontfutselen aan deelneemster Annelien Coorevits.

De sexy blondine, die samen met ex-voetballer Gunther Schepens een team vormde, kreeg de vraag "Heb jij ooit al met een vrouw gekust?" op haar afgevuurd. Hierop schoot Annelien Coorevits in een (onwennig) lachje en werd het daarna plots stil. Veel te stil.

Om toch een reactie uit te lokken, kon Gunther het niet laten in haar plaats volmondig "JA DUS" te antwoorden. Ontkennen deed de bevallige Annelien echter niet maar ze probeerde zich eruit te praten met het - vrij flauwe - excuus dat zulke info privé is.

Zowel Bart als Gunther gingen daarop nog een stapje verder en maakten de insinuatie dat mister Deschacht himself er tijdens die bewuste kus zelfs bij was. Ook hierom moest Coorevits hartelijk lachen maar ze zette achteraf de puntjes op de i door duidelijk te maken dat den Ollie niet aanwezig was tijdens dat zogezegde "vrouwenmomentje".  Na nog een veelzeggende "Ah, hij niet…" van Bart de Pauw sloot Coorevits dit ludieke verhoor af met een afwimpelde "Alé dan".

Dat ze menig man hun hoofd zot maakt als MILF, kon je al lezen in "Clint Mag". Maar dat Annelien een MILF is die óók nog eens graag proeft van andere vrouwen tart helemaal de verbeelding. En met die gedachte kunnen wij nu vredig gaan slapen.

Annelien Coorevits: “Vreemdgaan gebeurt overal”

Voormalig Miss België Annelien Coorevits is een leuke verschijning en daar is ze zichzelf van bewust. Af en toe zijn er wel eens mannen die haar proberen te verleiden en dat vindt ze flatterend.

Annelien komt nog steeds aan de bak als model en ze hoopt dat nog een jaartje of vier vol te houden, zo vertelt ze vandaag in Story.

Ze ziet er goed uit en dat weet ze zelf ook wel. Dat ranke lijfje heeft ze te danken aan goede genen: “Ik eet graag en doe al helemaal niet aan sport. Ook mijn twee zussen zijn slank. Dat hebben we te danken aan onze ouders: die zijn ook mooi, slank en groot.”

‘Pornoborsten’ wil ze niet, maar een borstvergroting zou ze later misschien wel overwegen. “Mijn borsten zijn niet groot, maar dat vind ik niet erg. Ze zijn na de geboorte van Elena zelfs nog kleiner geworden. Mochten mijn borsten na een tweede kind echt niet meer zijn wat ze moeten zijn, zou ik ze misschien wel laten vergroten. Maar ik zal nooit een pornocup willen.”

Haar man, de voetballer Olivier Deschacht, geeft haar niet vaak complimentjes maar van andere mannen krijgt ze soms wel meer aandacht dan gevraagd: “Als ik op stap ga of een modeshow moet lopen… er zijn altijd wel mannen die me proberen te versieren. Ik vind het flatterend aandacht te krijgen van een mooie man, maar het interesseert me niet echt. Olie krijgt ook aandacht van vrouwen hoor! Vreemdgaan gebeurt overal.”

De beauty heeft al één kind met haar voetballer, maar ze zou er nog twee willen. Al is eentje ook al goed. “Een tweede komt er zeker nog, nog voor mijn dertigste. Het liefst van al zou ik drie kindjes willen, al weet ik niet of ik dat kan zonder een zenuwinzinking te krijgen.

Als Annelien niet bezig is met mooi zijn en poseren, dan speelt ze een seutemie:

Sinds ze bij P-magazine terug voor naakt, borsten en billen gaan, worden wij op onze wenken bediend. Deze week mochten we het bijzonder fraaie achtersteven van Annelien Coorevits aanschouwen - er zijn minder aangename manieren om je dag mee te beginnen.
Annelien Coorevits, ooit nog ex-Miss België en de wederhelft van Olivier Deschacht, geeft deze week haar eigenzinnige terugblik op het voorbije voetbalseizoen bloot. Het was iets moeilijker om ons te concentreren op de tekst, want de blondine staat er ondertussen in haar leukste sexy lingerie en bikini - en zelfs zonder - bij te blinken. Maar we deden toch een poging…

De echtscheiding van Rafael en Sylvie Van der Vaart was de aanleiding om haar visie op vreemdgaan te geven, want voetballers staan niet echt bekend om hun echtelijke trouw. "Ach, vreemdgaan gebeurt overal. Onder journalisten, bankiers, leerkrachten, … En ik zeg ook niet dat het ons nooit zal overkomen. Maar we doen er alles aan om het niet zo ver te laten komen. Als Oli en ik problemen hebben, lossen wij dat aan onze eigen keukentafel op. En dan heeft niemand daar zaken mee", vertelt Coorevits.

Toch weet ze wel dat er heel wat kapoenen onder die voetballers zitten: "Als je een beetje respect hebt voor je lief, doe je niet wat Balotelli verkondigde (Balotelli beloofde de spelers van Real Madrid dat ze met zijn lief Fanny Neguesha mochten slapen als ze zich nog zouden kwalificeren tegen Borussia Dortmund; nvdr). Ik weet niet hoe het met die Fanny zit, maar hier lopen er ook heel wat meisjes rond met het idee: 'Als ik in bed duik met een beroemde voetballer, win ik het grote lot'. Zo fout! Maar veel voetballers profiteren van zulke meisjes".

Haar Olivier is echter gewaarschuwd: "Iedere man heeft graag aandacht, dat is bij de mijne niet anders, zolang hij de grens maar weet…" (KA)

Het volledige interview en de bijhorende foto's vind je in de nieuwe P-magazine

Bitchfight tussen Lesley-Ann Poppe en Annelien Coorevits (video)

De komende dagen kan je maar beter voorzichtig zijn: wil je Vlaanderens sekssymbool van het moment een keer in de billen knijpen, is de kans groot dat je met een welgemikte rechtse te maken krijgt: Lesley-Ann Poppe is namelijk onderlegd in bijzonder gevaarlijke technieken.
Dit weekend ging ze les volgen bij niemand minder dan Bjorn De Wilde, ex-voetballer en echtgenoot van Eveline Hoste. Samen met een hoop andere BV's - Aagje Van Walleghem, Annelien Coorevits, Olivier Deschacht, Thomas Buffel, Freddy De Kerpel en Brunhilde Verhenne waren present - kwamen ze zelf uittesten wat nieuwbakken lesgever Bjorn De Wilde voor hen in huis had. Hij geeft nu les in Krav Maga, een geheime gevechtstechniek die door de Israëlische geheime dienst oftewel Mossad gehanteerd wordt en nu aan populariteit wint. Bjorn geeft de lessen in het Fit Out Complex in Destelbergen bij Gent.

Ter gelegenheid van de opening kon je de dames en heren aan het werk zien, maar we hadden toch wat medelijden met Bjorn: de blonde BV'tjes leken ons nog niet volledig klaar voor een echte close combat. Er zal nog heel wat water naar de zee moeten vloeien vooraleer we het op een lopen zetten als Lesley-Ann aan komt stormen. Tenzij ze met haar F-cup uithaalt natuurlijk.

Sexy catwalk clash met Véronique De Kock, Tanja Dexters, Ann Van Elsen en Phaedra Hoste

Een keer per jaar is Tremelo het middelpunt van de BV-belangstelling. Elke vrouwelijke BV die graag wil laten zien wat ze in huis heeft, mag defileren in de nieuwe collectie die kledingwinkel Bobo daar voorstelt.

Naar goede gewoonte tekenden een hele keur aan A-list BV’s present. Oud-gedienden Véronique De Kock, Tanja Dexters, Phaedra Hoste, Ann - iederéén moet langer werken - De Baetzelier mochten tegenover het jonge geweld van o.a. Jess Donckers, Cilou Annys, Justine De Jonckheere en Kate Ryan nog eens alles uit de kast halen. Zijn de jongere modellen klaar zijn om de fakkel definitief over te nemen? Bekijk en oordeel zelf. Het meest zeldzame beeld dat ter plaatse geschoten kon worden, was de in een string gehesen – fraaie – derrière van Véronique De Kock. Enjoy!

Annelien Coorevits: "Jonge meisjes willen rijke voetballers"

Iedereen denkt dat spelersvrouwen het allemaal in de schoot geworpen krijgen, maar niets is minder waar. Althans, volgens Annelien Coorevits, de schone wederhelft van voetballer Olivier Deschacht. Jonge meisjes die achter rijke shotters azen, zijn eraan voor de moeite, want vrouwen zoals Annelien doen wel degelijk de was en de plas...
Annelien Coorevits, ex-miss België en voetballersvrouw, is niet van het type 'tais-toi et sois belle'. Integendeel, ze gaat niet de godganse dag shoppen en rijkelijk tafelen. Ze doet net als elke andere vrouw de was en de plas en werkt voor haar centjes terwijl ze ook nog eens moeder is van de 8 maanden oude Elena. Dat ze al jaren de 'madam' is van stervoetballer Olivier Deschacht is uiteraard mooi meegenomen.

Vlaanderen denkt dat de blonde schone een luizenleventje heeft, maar Annelien ontkent ten stelligste dat ze van Olivier's roem profiteert. "Ik begrijp niet dat jonge meisjes ervan dromen om een rijke voetballer aan de haak te slaan", klinkt het. "Je moet toch eerst zelf op je benen kunnen staan?"… Annelien behaalde afgelopen jaar een diploma communicatiemanagement en gooide zich ook in het politieke wereldje... Ze heeft dan toch meer in haar mars dan blond en miss zijn.

Natuurlijk zijn dat wel twee eigenschappen waar voetballers op vallen… "Akkoord, mannen zoals Olivier willen een knappe vrouw met présence en persoonlijkheid die goed voor hun ventje zorgt", aldus Coorevits die met haar looks en toewijding toch wel aan een perfect plaatje voldoet. Het cliché dat voetballers bedriegers zijn, vind de ex-miss soms van toepassing, maar zeker niet op haar wederhelft. "Olivier heeft het mij alleszins nog niet aangedaan in die vijf jaar. Bovendien wordt er in elke sector vreemd gegaan, nietwaar?"…

Zolang Olivier geen Gunter Van Handenhoveke doet, is alles peis en vree ten huize Deschacht-Coorevits en blijft de blonde miss, die ons deze week verblijdt met een sensuele shoot in P magazine, het pronkstuk van de stervoetballer.

Hoogzwangere Annelien Coorevits: "Ik vertrouw Olivier niet 100%"

Annelien Coorevits (24) en voetballer Olivier Deschacht (29) verwachten hun eerste kind. "Olivier doet zijn best om me te helpen. Dat is het enige wat ik van hem verwacht."

Annelien Coorevits wordt binnenkort moeder van haar eerste kind. "Zelf had ik nog graag wat gewacht, maar Olivier heeft me kunnen overtuigen", laat de ex-Miss België weten. Toch is het vertrouwen tussen de twee niet optimaal.

"Vertrouwen is een groot woord. Ik vertrouw Olivier niet 100%. Je weet nooit wat er gebeurt. Ik ben Miss België geweest. Ik trok nogal ogen open in die wereld. Het voordeel is dat Olivier het allemaal gehad heeft, hij heeft goed kunnen leven. Zelf heb ik nooit veel geprofiteerd van mannen. Ontrouw ligt niet in mijn aard. Als je gelukkig bent met iemand, waarom zou je dat dan opgeven? Veel mensen die uit elkaar zijn, hebben spijt van hun misstap", aldus Coorevits in Story.

Zoals het wielrennen zijn Ronde van Vlaanderen of Parijs-Roubaix heeft, respecteert ook P-magazine zijn klassiekers. Dat kon u onder meer vorige week al zien toen vaste Badpakkenspecial-waarde Véronique De Kock voor de elfendertigste keer onze cover sierde. Deze week is dat niet anders met Annelien Coorevits op onze eerste pagina. Ook zij verscheen al meermaals in uw lijfblad. Dat was bijvoorbeeld het geval voor de Badpakkenspecial van 2007. Een met nostalgie doordrenkte terugblik.

Een blik achter de schermen bij de covershoot van Annelien en Femke

Daarom bieden we jullie graag een exclusieve kijk achter de schermen van de shoot van de covergirls van vorige week: Annelien en Femke. Kijk en geniet mee van deze prachtige beelden en foto's:

Shoot: Annelien Coorevits & Femke Herygers

U had ze misschien nog niet herkend, maar de nieuwe affiche van de E3 Harelbeke herbergt twee van ’s lands mooiste curves. Annelien Coorevits (27) en Femke Herygers (21) vormen samen de meest bevallige wielen die wij ooit voor ogen kregen. En aangezien de twee eveneens over een prachtig stel stembanden beschikken, duwden wij hen gezwind ons recordertje tegen het ventiel. “Een man in een wieleroutfit? Afschuwelijk!”

In het Antwerpse slalommen tussen verroest ijzer en uitgerafelde strobalen is normaal gezien voer voor de ochtendlijke spitsrijder, als er weer eens een vrachtwagen gekanteld is. Vandaag moet ik hetzelfde ondergaan om een interview te doen, want de studio van huisfotograaf Sigfrid is tot het doorsneeboerenerf van mijn geboortedorp verworden. Gelukkig moet ik als eendagsboer niet meer op zoek naar een vrouw: zowel Femke Herygers als Annelien Coorevits staan in volle glorie te glimmen voor de lens. Even moet ik mijn ogen tot spleetjes samenknijpen om te zien wie nu wie is, zo treffend is de gelijkenis. Gelukkig verraadt het onmiskenbare West-Vlaamse accent van Annelien meteen van waar de wind waait. “Skwone boerendochters, hè?” (lacht)

Het contrast tussen voetballers en wielrenners kan volgens berichtgeving niet groter zijn: alle sjotters gaan vreemd, terwijl er amper iets te lezen valt over zulke escapades bij wielrenners. Klopt dat een beetje?
HERYGERS: “Moet ik hem pakken?”
COOREVITS: “Doe maar!”
HERYGERS: “Ik denk niet meteen dat het iets met een bepaalde sport op zich te maken heeft. Van zakenmensen is toch ook bekend dat ze al eens graag op een ander zitten?”
COOREVITS: “En sorry hoor, maar coureurs zitten altijd in het buitenland, geen wonder dat zulke dingen dan minder snel uitkomen. De aard van het beestje, zeker? Maar wij worden ook veel benaderd voor onfrisse dingen, alleen komen wij minder in de spotlights. Ik ken persoonlijk meer vrouwen die vreemdgaan dan mannen.”

“Seks voor de wedstrijd? De avond ervoor moet ik alvast niet afkomen met een broek vol goesting!”

Dus als jullie deze week in de P staan…
COOREVITS: “… dan krijg ik volgende week berichtjes van mannen die proberen, tuurlijk. Maar ik ga daar nooit op in. Die mannen kunnen ook maar proberen, hè! Wie niet waagt, niet wint.” (lacht)

Hoe zit het met seks voor de wedstrijd? Prestatiebevorderend of net niet?
COOREVITS: “Het enige probleem daarmee is dat Oli vroeg in zijn bed moet, dus moet ik ’s avonds niet afkomen met een broek vol goesting. Maar de dag voor de wedstrijd: graag!”
HERYGERS: “Bij ons wil Klaas dat nooit de dag voor de wedstrijd. ’t Is volgens mij vooral een mentale kwestie: ‘Shit, al mijne power kwijt’, zegt Klaas dan. Testosteron is blijkbaar belangrijk voor een wielrenner.” (lacht)

Wielrenner Johan De Muynck zei ooit: “In de bergen gaan de poepers eraf en blijven de beffers op kop.” Klaas heeft voorlopig nog geen bergrit op zijn naam staan. Wat mogen we daaruit afleiden?
HERYGERS: (lacht) “Klaas is geen klimmer, dus hij zit vaak in de grupetto, bij de poepers!”

Wat geniet jullie voorkeur: een ferme demarrage richting finish of toch maar de 90 minuten volmaken?
COOREVITS: “Negentig minuten vind ik toch wat lang, doe mij dan maar een spurtje.”
HERYGERS: “Voor mij ook, voluit voor de demarrage!” (lacht)

De shoot met bijbehorend interview, vindt u in P-magazine.

Badpakken-special: Annelien Coorevits

Terwijl Miss België Cilou Annys deze week in P-magazine de koningin der badsteden extra glans geeft, vindt u op P-magazine.be de fotoshoot van vorige week: Annelien Coorevits in Blankenberge!

Annelien Coorevits, Miss België 2007, wordt met recht en reden tot Belgiës mooiste vrouwen gerekend: een klassevrouw met stijl én de juiste maten.

Annelien Coorevits, de vriendin van Olivier Deschacht is verkozen tot de knapste voetballersvrouw. Zij won van de vriendin van Jelle Van Damme, Colin Coosemans en Laszlo Köteles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten