maandag 31 augustus 2009

Wendy Van Wanten Biografie 'Kijk eens diep in mijn ogen' @ Belgische Babes Movies


Wendy Van Wanten leest in primeur voor uit haar aanstaande biografie, 'Kijk eens diep in mijn ogen'.

Iris Vandekerckhove viert haar 50e verjaardag en de 20e verjaardag van haar alter ego Wendy Van Wanten met een boek. "Kijk eens diep in mijn ogen" is de titel van de biografie. Op dit ogenblik legt Iris Vandekerckhove de laatste hand aan het boek. "Ik vertel mijn verhaal, met de ups en downs", aldus Vandekerckhove.

Volgens de mediafiguur en Belgische Babe beantwoordt het boek heel wat vragen over haar leven. Ze wil haar fans ook nog eens duidelijk uitleggen dat er een onderscheid moet gemaakt worden tussen Wendy en Iris. "Er is wel degelijk een verschil tussen Wendy Van Wanten en Iris Vandekerckhove. Iedereen mag dat te weten komen", zegt ze in Oostende.

Biografie:
Wendy Van Wanten begon haar carrière als model bij een Gents modellenburau. Ze verscheen onder andere in Elle, Vogue, Burda, Flair en The American New Look. Ze heeft opdrachten afgewerkt in Parijs, Düsseldorf, Amsterdam, de Bahama's en in Arizona (Verenigde Staten).

In 1986 werd ze winnaar van de Baccara-beker als Iris in het team van Johan Verminnen met het nummer If I could only. Ze werd vooral bekend van het programma Pin-Up Club, waarin ze naakt en sexy als Wendy Van Wanten de brievenrubriek presenteerde.

In 2000 speelde ze één aflevering mee in Samson en Gert als zichzelf en speelde ze een gastrol in Familie Backeljauw.

In 2006 was ze het onderwerp van het tv-programma Wie wordt de man van Wendy op VTM. In dit programma heeft ze haar partner gevonden, Frans Vancoppenolle, die ondertussen ook haar manager is. Later waren zij samen te zien in de docusoap 'Wendy & Verwanten' op VTM.

Wendy Van Wanten heeft twee zonen: Dylan (1984) en Clément (2000) en is opnieuw zwanger, het eerste kind samen met Frans Vancoppenolle. In verschillende sensatiebladen doen al lang allerlei geruchten de ronde over de vader van Clément, die Wendy geheimhoudt. Johnny Logan wordt als mogelijke vader genoemd. Begin 2007 werd ze grootmoeder: de vriendin van Dylan, Katrijn, beviel op 18 januari van hun dochter Anna-Lucia.

woensdag 26 augustus 2009

Karen Damen en Kristel Verbeke in K2 zoekt K3 @ Belgische Babes Movies


De eerste aflevering van de nieuwe tv-talentenjacht K2 zoekt K3 leverde de tv-zender SBS6 zaterdag 895.000 kijkers op. Dit blijkt uit zondag gepubliceerde cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

In K2 zoekt K3 volgen kijkers zeven weken lang de zoektocht van de roodharige Belgische Babe Karen Damen en de zwartharige Kristel Verbeke van de Vlaamse meidengroep K3 naar een waardige opvolgster voor de blonde Kathleen Aerts die de meidengroep in juni verliet. Het tv-programma, dat op zondagavond wordt uitgezonden in België, ging in Nederland zaterdag van start met beelden van de audities die zijn gehouden in Rotterdam en Antwerpen.

De nieuwe SBS-ster Beau Erven Dorens voorziet de audities van commentaar. De jury bestaat uit presentatrice Patty Brard en choreograaf Marc Forno. De Belgen vaardigden K3-songwriter Miguel Wiels af en K3-choreografe Axana Ceulemans.

Na de audities gaat de zoektocht verder met reality-afleveringen, waarin te zien is hoe de acht overgebleven kandidates een intensieve opleiding volgen. In de finale op 3 oktober wordt het nieuwe lid van de meidenband daadwerkelijk gekozen. Het nieuwe groepslid zal niet veel van haar overwinningsroes kunnen genieten, want onmiddellijk na de laatste aflevering verschijnt een nieuwe single van K3 en begint een concertreeks.

De hoogzwangere Kathleen Goossens uit Heist-op-den-Berg heeft gisteravond de eerste auditie overleefd van de talentenjacht 'K2 zoekt K3'. Als ze wint, kan haar baby meteen op tournee.
In het VTM-programma K2 zoekt K3 was gisteravond te zien hoe duizenden kandidaten zich aanboden voor een auditie om de opvolgster te worden van Kathleen Aerts, de blonde zangeres die K3 in maart verliet.

Eén van hen is Kathleen Goossens, een 33-jarige bediende uit Heist-op-den-Berg. Tijdens de opnames van de auditie was Kathleen bijna zes maanden zwanger. Haar buik is intussen nog gegroeid: de bevalling is gepland op 6 september. Dat kan een probleem zijn: de winnares van K2 zoekt K3 moet na de finale in oktober meteen aan de slag als lid van K3.

Zelf beseft Kathleen dat het moeilijk zal worden om met een baby van een maand mee te draaien met een populaire groep als K3. Niet dat een kroost onmogelijk te combineren valt met K3: groepslid Kristel Verbeke kreeg in 2005 en 2006 een baby, maar zij was op dat moment al jaren lid van de groep. Als Kathleen wint, zal ze moeten slaven om zich op korte tijd in te werken. 'Daar ben ik me goed van bewust. Maar deze kans krijg je maar één keer. Ik heb veel familieleden en vrienden die de baby willen opvangen. Moeilijk gaat ook. Ze zeggen toch dat baby's in het begin veel slapen.'

Tijdens haar auditie zei Kathleen iets opmerkelijks aan de vakjury. Kathleen Aerts, de blonde die opstapte bij K3, zou haar jaren geleden hebben gebeld met de vraag of ze lid wou worden van K3. 'Het woord K3 is toen niet eens gevallen. Ik kende Kathleen omdat ik toen zangeres was en ze vroeg ik of ik mee wou doen in een meidengroep die Nederlandstalige liedjes zou zingen. Ik heb toen nee gezegd: ik was 22 of 23 en vond dancemuziek veel hipper.

Een paar maanden later zag ik K3 voor het eerst optreden en dacht: dát was dus de meidengroep die Kathleen wou vormen. Ik heb natuurlijk een beetje spijt gehad, maar ik heb ook andere leuke dingen gedaan.' Navraag bij Studio 100 leert dat er bij de oprichting van K3 heel veel meisjes gebeld zijn om lid te worden.

Kathleen is de volgende weken opnieuw te zien in de audities van K2 zoekt K3 . Benieuwd of daar niet met sexy of naakt foto's uit haar verleden als zangeres van dancegroepen als Astroline en Orion Too wordt gezwaaid: Kathleen liet zich wel eens in kleine broekjes fotograferen. 'Dat is al jaren geleden, hoor. Ik voelde me ook niet echt lekker bij dat soort sexy foto's.

Maar je doet zoiets onder zachte dwang van je platenmaatschappij. Ik denk niet dat iemand er schande van zal spreken. Ik doe trouwens al jaren kindertheater. K3 is popmuziek voor kinderen, maar Karen Damen en Kristel Verbeke zijn zelf nog behoorlijk sexy. Anders zouden er niet zoveel papa's naar de shows komen.'