dinsdag 25 november 2008

Saartje Vandendriessche Finale De N@@ktkalender @ Belgische Babes Movies


Brandweer van Hasselt wint finale 'De Naaktkalender' met host Saartje Vandendriessche.Niet de knappe verpleegsters of de zwoele rugbyspeelsters, maar de brandweermannen uit Hasselt wonnen gisteren de finale van De Naaktkalender 2009. Hun kalender wordt in december gedrukt en verspreid over heel Vlaanderen.
De Hasseltse brandweermannen zullen zichzelf volgend jaar nog vaak tegenkomen. Vlaanderen besliste gisteravond tijdens een spannende live-uitzending vanuit het Fotomuseum in Antwerpen dat ze het liefst de blote brandweermannen in hun woonkamer zouden zien.

De naakt kalender wordt in eerste instantie gedrukt op 10.000 exemplaren en is vanaf 13 december te koop. Ter vergelijking: de oplage van Playboy bedraagt maandelijks ongeveer evenveel stuks.


Naaktkalenders zijn, sinds Helen Mirren & co. vijf jaar geleden uit de kleren gingen in de film Calendar Girls, een echte hype. Ook in Vlaanderen grijpen verenigingen tijdens de eindejaarsperiode massaal naar de naaktkalender om hun clubkas te spekken. Voor het televisieprogramma van Saartje Vandendriessche op Eén schreven zich maar liefst 350 groepen en verenigingen in, waaruit er tien geselecteerd werden om voor het scherm uit de kleren te gaan.

Na een afvalrace kregen de vijf finalisten vorige week de opdracht om voor de finale de ultieme coverfoto te maken voor hun naaktkalender. De fotograaf die hen eerder al hielp met de bloot fotoshoot, stond een halve dag tot hun beschikking.

De verschillende groepen haalden nog eens alles uit de kast voor die laatste uitdaging. De Gentse autoracers trokken in hun blootje een racewagen over de besneeuwde Groenplaats en de rugbyspeelsters gingen op de foto met andere ongewone sporters.

De brandweermannen kwamen voor de finale-uitzending met een erg origineel ontwerp op de proppen: ze trommelden meer dan honderd vijftig Limburgse brandweerlieden op voor de coverfoto.

‘We hebben natuurlijk veel vrienden en collega’s opgetrommeld. Het Limburggevoel is niet te onderschatten’, zegt een stralende Rudi Vos. ‘Heel vaak hebben we de vraag gekregen of we nu ook naakt zullen komen blussen.’

Met hun ontwerp hebben ze getracht het familiegevoel onder de brandweer in beeld te brengen. De opbrengst van de naaktkalender van de brandweermannen gaat naar de National Burn Camps van de Belgische brandwondencentra. Dat zijn de kampen die ingericht worden voor jongeren met brandwonden.

Brandweer Hasselt wint De Naaktkalender

De binken van de brandweer van Hasselt werden maandag verkozen tot winnaars van een succesvolle reeks van De Naaktkalender.

Tijdens de grote finale namen de brandweer van Hasselt, de kappers, het rugbyteam, de autoracers en de verplegers van het UZ Jette het afgelopen maandag tegen elkaar op. De finale met als presentatrice Saartje Vandendriessche vond plaats in het Fotomuseum van Antwerpen.

De finalisten hadden één week tijd om de ultieme coverfoto te maken voor hun naaktkalender. Daarnaast moesten ze actie voeren voor hun groep, want er kon een hele week gestemd worden. Saartje Vandendriessche en Ben Roelants zorgden maandagavond voor een spannende finale van De naaktkalender.

Van 25 november 2008 tot 4 januari 2009 loopt in het Fotomuseum van de provincie Antwerpen een tentoonstelling met foto’s van De naaktkalender.

Eén wijzigt z'n presentatorencorps. Vanaf 1 januari verwelkomt 'De rode loper' Evy Gruyaert opnieuw als vaste presentatrice. Ze neemt de plaats in van Yasmine, die - door de zwangerschap van Saartje Vandendriessche - meer zal omroepen. In het voorjaar van 2009 keert Yasine terug naar DRL om Katja Retsin te vervangen tijdens haar zwangerschap. Voor 'Vlaanderen vakantieland' wordt Saartje tijdens haar bevallingsverlof vervangen door Erika Van Tielen. Sofie Van Moll zal vanaf 21 december het nieuwe programma 'Hartelijke groeten aan iedereen' voor haar rekening nemen.

maandag 24 november 2008

Saartje Vandendriessche Aflevering 5 De Naaktkalender @ Belgische Babes Movies

De autoracers van host Saartje Vandendriessche hebben zich gisteren als laatste geplaatst voor de finale van 'De Naaktkalender'. Nu krijgen alle finalisten een week de tijd om de ultieme coverfoto te maken voor hun naaktkalender. Daarnaast doen ze er goed aan om actie te voeren voor hun groep, want er kan een hele week gestemd worden.

Op 24 november 2008 is het eindelijk zo ver, dan ontvangen Saartje Vandendriessche en Ben Roelants de finalisten in het Fotomuseum van de provincie Antwerpen voor de bekendmaking van de winnaar van De naaktkalender.

De autoracers hebben gisteren de vijfde aflevering van 'De Naaktkalender' gewonnen en daarmee zijn alle finalisten bekend. Fotograaf Henk Van Cauwenbergh fotografeerde hen in hun natuurlijke habitat, met smeerolie, banden en auto's natuurlijk.


De fashion people, een groep collega's van kledingzaak Pierrot Fashion uit Liedekerke, haalden het dan weer net niet. Hun shoot met fotograaf Daniel Dedave was uitbundig en extravagant – net zoals de fashion people zelf – maar de kijker koos op het einde van de aflevering toch voor de autoracers.


Met de selectie van de autoracers zijn alle finalisten van 'De Naaktkalender' bekend. Op 24 november treffen de brandweer van Hasselt, de kappers en kapsters, de verplegers en verpleegsters, de rugbyspeelsters en de autoracers elkaar in het Fotomuseum van de provincie Antwerpen. Daar wordt bekendgemaakt wie De naaktkalender wint en zijn eigen kalender binnenkort in de winkels ziet liggen.

De ultieme coverfoto
Wie denkt dat de finalisten rustig thuis de finale zitten af te wachten, is mis. In De rode loper van vanavond kregen zij immers de opdracht om voor de finale van 24 november de ultieme coverfoto te maken voor hun naaktkalender. De fotograaf die hen eerder al hielp met de fotoshoot, staat een halve dag tot hun beschikking voor de coverfoto, maar over het concept van de foto beslissen ze zelf. Niets houdt hen bijvoorbeeld tegen om de hulp van familie, vrienden of collega's in te schakelen.


Stemmen
Bovendien doen de finalisten er goed aan om deze week actie te voeren voor hun naaktkalender, want er kan nog de hele week gestemd worden. Stemmen kost vijftig cent en kan per sms, per telefoon of via de rode knop. Per toestel kan er maximum tien keer gestemd worden:

* Brandweer Hasselt sms 1 naar 3470 of bel 0905 56 601
* Kappers en kapsters sms 2 naar 3470 of bel 0905 56 602
* Verplegers en verpleegsters sms 3 naar 3470 of bel 0905 56 603
* Rugbyspeelsters sms 4 naar 3470 of bel 0905 56 604
* Autoracers sms 5 naar 3470 of bel 0905 56 605

Wie de naaktfoto's van de groepen nog eens wil bekijken, kan terecht op de website van 'De Naaktkalender'. Van 25 november 2008 tot 4 januari 2009 loopt in het Fotomuseum van de provincie Antwerpen bovendien een tentoonstelling met foto's van 'De Naaktkalender'.

De finale van 'De Naaktkalender'met Saartje Vandendriessche, maandag 24 november 2008 om 20.40 uur bij Eén.

vrijdag 21 november 2008

Evy Gruyaert Tango Vlaanderen vakantieland Dans Mondial @ Belgische Babes Movies

Dans Mondial, Evy Gruyaert al dansend de wereld rond: de tango in Argentinië

Vlaanderens sensueelste mediamadammen Evy Gruyaert en Lien Van de Kelder gaan voor Vlaanderen vakantieland op zoek naar de ziel van de mooiste en populairste dansen ter wereld.

In de rubriek Dans mondial trekken ze zes weken lang al dansend de wereld rond.

In Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië en het wereldcentrum van de tango, ervaart Evy Gruyaert dat tango zoveel meer is dan enkele danspassen en wat techniek.

Het is niet alleen een uitdrukking van zinderende emoties, maar ook een uitgesproken sociaal gebeuren.

Daarnaast is Buenos Aires natuurlijk ook een fascinerende wereldstad die haar wonden likt na een moeilijk dictatoriaal verleden.

In het Parijs van Latijns-Amerika zal Evy Gruyaert niet alleen de chique salons verkennen, maar ook kennismaken met de échte tango, op straat.

maandag 17 november 2008

Saartje Vandendriessche Aflevering 4 De Naaktkalender @ Belgische Babes Movies


In de vierde aflevering van De naaktkalender heeft een groep rugbyspeelsters uit Gent het gehaald van dansgroep Funkforce uit Edegem van host Saartje Vandendriessche. De dames van het rugbyteam bewezen dat rugby en vrouwelijkheid wel degelijk samengaan.


Het zijn de Gentse rugbyspeelsters die maandag de vierde aflevering van De naaktkalender gewonnen hebben. Ze waren niet bang om zich vuil te maken en daar heeft fotograaf Zeger Garré gretig gebruik van gemaakt. Voor het groepsportret schoven ze met veel plezier op hun buik over het modderige rugbyveld. Op andere foto's werden de dames dan weer heel vrouwelijk in beeld gebracht.

Dansgroep Funkforce uit Edegem van host Saartje Vandendriessche trok voor de fotoshoot naar een chique villa met zwembad. In die glamoureuze omgeving maakten ze samen met fotografe Frieke Janssens een naaktkalender met een stevige knipoog naar rijke Amerikaanse hiphopsterren. Er kwam veel bling bling aan te pas en sommige van de jongens kregen zelfs een kogelgaatje op hun blote bast geschilderd. De dansers van Funkforce namen typische hiphop-poses aan terwijl ze in de villa hun boterhammen smeerden, de oprit keerden of het gras maaiden, wat tot grappige beelden leidde. Toch vonden de kijkers de bloot foto's van de rugbyspeelsters nog net iets geslaagder.

Door hun overwinning in de vierde en voorlaatste aflevering zien we de rugbyspeelsters op 24 november terug in de finale. Daarin nemen ze het onder meer op tegen de brandweer van Hasselt, de kappers en kapsters van de Cliént en het personeel van de spoeddienst van het UZ in Jette. Als de rugbyspeelsters de finale winnen, gaat een deel van de opbrengst naar de jeugdwerking van de rugbyclub.

In de volgende aflevering van De naaktkalender neemt een groep autoracers het op tegen het personeel van kledingwinkel Pierrot Fashion uit Liedekerke. De autoracers hebben in het verleden zelf al eens een fotoshoot georganiseerd, maar daarbij kwamen ze niet verder dan het 'babe op de motorkap'-cliché. Met Henk Van Cauwenbergh als fotograaf lukt het vast beter. De dames en heren van Pierrot Fashion kunnen dan weer rekenen op de artistieke steun van fotograaf Daniel Dedave.

De naaktfoto's van alle groepen zijn te vinden op de website van 'De Naaktkalender'.

donderdag 13 november 2008

Lien Van de Kelder Dans mondial @ Belgische Babes Movies

Dans mondial: Lien Van de Kelder danst de Weense wals

Vlaanderens sensueelste mediamadammen Evy Gruyaert en Lien Van de Kelder gaan voor Vlaanderen vakantieland op zoek naar de ziel van de mooiste en populairste dansen ter wereld. In de rubriek Dans mondial trekken ze zes weken lang al dansend de wereld rond.

Evy Gruyaert en Lien Van de Kelder brengen geen danscursus, maar maken een onvergetelijke en wervelende dansreis rond de wereld. De dansen die ze uitproberen, vormen de aanleiding voor het verder ontdekken van de cultuur van een stad of land. Nergens ter wereld zit dans immers zo erg ingebakken in de cultuur als in de zes danslocaties die ze bezoeken.

In Wenen, de citytripstad bij uitstek, trekt Lien Van de Kelder naar een stijlvol Weens bal. Het woord 'wals' betekent letterlijk 'draaien' en de gelijkmatige bewegingen, het snelle tempo en de prachtige muziek van onder meer Johan Strauss maakten de Weense wals tot een van de populairste gezelschapdansen uit de geschiedenis.

dinsdag 11 november 2008

Joyce Van Nimmen / Kim Baldewijns / Katrien Goossens @ Belgische Babes Movies

In ’t Groen kwartier in Antwerpen stelt ‘meter’ Joyce van Nimmen de nieuwe naaktkalender van het maandblad Ché voor, met playmates Kim Baldewijns en Katrien Goossens.

Joyce Van Nimmen is de meter van de nieuwe luxekalender 2009 van het mannenblad Ché. Eerder viel die eer te beurt aan Kim Engelbosch. Joyce is samen met vijf andere modellen te bewonderen op de kalender.

De vijf nieuwkomers zijn Katrien Goossens, Kim Baldewijns, Charming Kerkhof, Caroline Moine en Claudia Scheelen. Nieuw dit jaar is ook dat fotograaf Frank De Mulder het gezelschap kreeg van tekenaar Jan Bosschaert. Samen hebben ze de zes modellen in beeld gebracht.
zaterdag 8 november 2008

Alana Dante @ Belgische Babes Movies

Alana Dante pakt uit met nieuw minder sexy imago en album

Nooit meer sexy latexpakjes en drukke dansmuziek voor Alana Dante (Eurosong 99). Voortaan pakt de zangeres uit met een rustig repertoire en een minder flamboyante outfit. Het tastbaar bewijs van die artistieke switch ligt vanaf vandaag in de winkels. Alana heeft een nieuw album ingeblikt met de veelbetekenende titel 'As time goes by'. Dat bevat luisterliedjes als 'At 17', 'Cry me a river' en 'Vincent'.

'Latexpakjes waren privé-sauna's'
Alana Dante maakte furore in de tweede helft van de nineties met een aantal sexy dance-hits als 'Take me for a ride'. De zangeres, die van latexpakjes haar handelsmerk maakte, stond in 1999 in pole position om Vlaanderen te vertegenwoordigen op het Songfestival-nieuwe-stijl, maar moest de eer laten aan de conservatieve bijdrage van Vanessa Chinitor.

Vandaag kijkt Alana niet meteen positief terug op die periode. 'Die latexpakjes waren echte privé-sauna's', zegt ze.

Daarna doken op het internet allerlei naakt filmpjes van haar op, o.a. zelfs een hardcore porno video. De vraag is natuurlijk of het in dat sexfilmpje om dezelfde Alana Dante gaat of is het een look-a-like? Hier geeft Alana Dante in het interview echter geen commentaar op.

Tevens beweert de zangeres dat ze altijd al een ander, minder erotisch en sexy repertoire wilde zingen, 'maar het publiek pikte dat toen niet'.

Eenvoud in muziek en dagelijks leven
Vandaag acht ze de tijd wél rijp voor een repertoire van luisterliedjes. Daarom heeft ze een nieuw album ingeblikt waarop ze bekende luisterliedjes als 'At 17', 'Vincent' en 'Cry me a river' covert.

Niet alleen muzikaal, maar ook in het dagelijkse leven kiest Alana Dante voor eenvoud. 'Ik werk bij een keurslagerij. Ik verkoop met andere woorden 'sauciskes' en ben daar absoluut niet beschaamd voor', zegt ze in haar bekende Antwerpse stijl.

Alana's nieuwe album 'As time goes by' ligt vanaf nu in de winkels.